Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım kızımdan dolayı bilgisayar başına geçemiyorum. ayrıntılı olarak da yazdım ama.. tatilde ondan önce uyanamadım hiç o ayaktayken de inanın 1 dk oturtmuyor hemen elimden çekip kaldırıyor. pazartesi de geçmişi okuyordum uyanmış geldi kaldırdı gene yani ben girmeye çalıştım çalışmadım değil ama olmadı. cezam neyse razıyım ama diskalifiye olmaya razı değilim

ebrusonmez o bahsettiğim isveçi ben hiç yapmadım o gün ıspanaklı yumurtayı yedim bıraktım işveçi gerisi de dukan güçlendirmeyle geçti tabi 2 aydan sonra gelen ve 7 gün süren regl sayesinde nişan hatırası kilolar hiç kalmadı ben de ama güçlendirme yaptığım için çok da bişey veremedim. kardeşim burdayken güçlendirme yapalım sen gidince 3-4 gün atak yapar toparlarız dedi ben zaten dünden razı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. şu an davul gibiyim tabi

Kızlar günaydın bugün misafirlerim gelecek dünden beri hazırlık yapıyorum öldüm valla diyetisyen kontrolünede gitmedim sanırım saldım biraz kendimi kötü hissediyorum

Cuma artı gelmede kuzum.

Anam bunlar birken iki oldu

Canım uyku düzenini kurmalısın. Yoksa böyle sağlıklı bir beslenme yapamazsın. Saat 32e kadar acından ölür insan.
Bence kahvaltını en geç 10 da yapmalısın. Akşamı da 19.00 da en geç diyorum bak..

Bence miktarı abartmadığın sürece sıkıntı olmaz. Bu aralar bende dengesiz besleniyorum. Düzenimi oturtunca çok daha sağlıklı menülerle geleceğim.

wendy ben de ikizler'im canım
Ondan sevmişim seni
Kadını iyi de ikizlerin, erkekleri çapkın oluyo, tescilli!!!

ay canım bende bilmişim hele bende sevmem ikizler erkeğini, gerçi kocamda başak, ayrı bi mükemmeliyetçi ama idare ediyoz kör topal napalım

ay yerim sizi ben, ben ve wendiyi almıcak mısınız aranıza hey hatunlar servey

o zaman ona hayır deyince

kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.

anaaaammm ne diskalifiyesi kız kilo bildirdim ya mesajla dur neyse bunu kaptanla konuşayım

geldim kuzum bugün başladım işe döndüm sahalara

hoşgeldin canımmm :) anam sevalim kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu, deli emrivakiler var; ''babam işe gidemez!'' gibi, ağlama krizleri var arada lüzumsuz yere, sakinleştiremiyorum resmen. sizde de var mı bu durumlar?

ebrusonmez kuzucummm napıosunn, biz senle bi özlem gideremiyoruz canım ortimmm, senin de ortisini mezun eden rutinini bozdum ben yaaa

Gelin canım wendi'yle siz de gelin

Ördeğim karıstırmışımmm

canım bizimki konuşamadığından ağlama krizleri olarak vücut buldu o sendrom. mesela sabah evden çıkana kadar yerde kıvrınarak ağlardı. bi ağlamaya başladı mı sakinleştirilemezdi aynen seninki gibi zor sustururduk ama son zamanlarda bitti çok şükür. mesela dün uçakta kemer bağladık diye uçuş boyu ağladı kendine bi zararı yok ama istemiyor işte istemediği bişey olduğu için yeri göğü inletti. Balıkesir'de de nerde olursak olalım elimizden tutup bizi kendi odasına götürüyor ama bizimle ilgilenmiyordu. orada durucaz yani sade öyle istiyor çünkü kontes yani çok sıkıntılı geçmiyor ama sanırım konuşmadığından bi konuşsa dağıtcak ortalığı

durumlar aynı ama çözümünü inan ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…