- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.161
kızlar bir özeleştiri şimdi benden
ben başta kendi hatamı söyleyeyim bu hafta eksi gelemezsem çok düzensiz beslendim 1 hafta tatile gidince dönüşte toparlayamadım evi toparla çamaşır vs derken bu hafta pek gitmedi ama anlamadığım salı gün bu sabahkinden daha düşük kilodaydım inşallah ödemdir bu akşam gider diye umud ediyorum bakalım yarın ne olacak gecen hafta sonuncu olarak çok kötü bir sonuç aldık bu hafta @TopaLsoLucaNn vecandy_candy hiç uğramadı hadi tosonun durumu malum hastalıklar üstüste ama seval sana karşı hiç insiyatifim kalmadı eğer bu hafta eksi gelmezsen senin için iyi olmayacak çünkü daha önce de dedim memleket dönüşü listeye gir diye eğerki o hafta güzel kg vememiş olsaydın zaten almayacaktım listeye ama şevkin kırılmasın diye aldım sen bu hafta uğrayacağını söyledin ama ptesi bir mesaj attın o kadar devamı gelmedi ya da ben mi kaçırdım @matilda34 canım sende pek uğrammıyorsun bitmedi mi tatil dönüşü işlerin
bu hafta lütfen ben dereceye girmeyi falan bıraktım gene nota falan almayalım arkadaşlar lütfen biraz asılın
Ben yoğurtla denedim yazacaktım. Yanlış olmuş.ilk defa denedim ama hosuma gitti. Yulafın uzerine robotta cektigim elmayi koyup karıstırdim tarcinda ekledim. Hem bakincada gözü doyuryor tabak dolu dolu ya..
Neyi yulafla denedin canim anlamadın..
Yoksa denemedim mi demek istedin?
Cuma artı gelmede kuzum.@toplight kaptanım ben de denemek isterim, bakacağım metroya
Geçmiş olsun bu arada..
wendy ben de ikizler'im canım
Ondan sevmişim seni
Kadını iyi de ikizlerin, erkekleri çapkın oluyo, tescilli!!!
@morordek rapora ayrılana kadar ayrıntılı uğraşılıyor da, sonrası güzel oluyo ama çok hızlı geçiyo 16 hf...
Doya doya yaşa her anını...
@medusa38, @ozlem tebrikler valla Ne güzel uyguluyorsunuz listeyi...
Özendim valla...
Şu yulafı da sırf zevkine deneyeceğim valla...
Ballandıra ballandıra anlattınız...
servey emziren benim, canım
Kızlar valla bugün çok fena bozdum diyeti,
Öğlen arkadaşlarımla buluştum
Balık ve zeytinyağlılardan yedim iyiydi de
Sonra 3 top dondurma yedim
Filtre kahve eşliğinde...
Manyak mıyım ne...
Ama ben bunu hep yapardım eskiden
Çay-dondurma, kahve-dondurma...
Sonra abimlere geçtim, yengem de çeşit çeşit yemek yap sen...
Onları da yedim
Sonra da başka bi arkadaşa çaya gittik,
Orda da ıspanaklı gözleme, tatlı...
Vurdum dibine bugün diyetin
Yarın söz Eritcem bunları...
Anam bunlar birken iki olduÖyle olsa keşke
Kendimle öyle arkadaş olsam ben de...
Sonra senle beni 'multiple personality' tanısıyla 5yıldızlı 'bakırköy de luxe otel' de 40 gün 40 gece tam pansiyon, herşey dahil ağırlasalar...
Sen, ben, bi de Servey'le gulsayszey ne güzel eğlenirdik...
Canım uyku düzenini kurmalısın. Yoksa böyle sağlıklı bir beslenme yapamazsın. Saat 32e kadar acından ölür insan.İyi geceler arkadşlar
Bu gün yine çok yoğun geçen bir günün ardından sizlerleyim.. gece geç yatıyorum farkettiyseniz malesef sabah da 11 gibi uyanıyorum kahvaltım 12 bucuğa kaldı bugün
2 haş yumurta
5 cherry domates
kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin
sonra apar topar işe gittim Saat 16.00 te;
bir küçük ayran
16: 40
bir orta boy yeşil elma
işten geldim özel dersim vardı çoook aç hissettim ağzıma bişeyler atayım bari dedim zaman yoktu
18.00
sabah sulu kötfe yapmıştım iki yemek kaşığı onun tadına baktım suyundan yemeden
arkadaşlar yemeğe davet etmişti menüde yine balık
20.00
5 küçük balık (türünü onlar da bilmiyor mezgit boyutundaydı sanırım istavrit)
1 çatal fırın tavuk (göğüs etinden)
azıcık kola içtim yarım su bardağı
bi çatal ucuyla da browni tattım
lütfen topa tutmayınbu gece yemeleri beni bitirecek gerçi saat 4 te uyuyan birine göre bence çok geç değil akşam sekiz sekiz buçuk. şu an yatakta açlıktan kıvranır vaziyette yatıyorum ama cok vicdanım cızladı iki güne biraz kilo verdim diye şimardım hemen....
Bence miktarı abartmadığın sürece sıkıntı olmaz. Bu aralar bende dengesiz besleniyorum. Düzenimi oturtunca çok daha sağlıklı menülerle geleceğim.bu kadar az gıdayla nasıl doyuyorsunuz ben sabah iki yumurta yiyip acıkıyorum
bi de sebze meyve tüketmemenin özel bir sebebi var mı yoksa bugün öyle mi denk geldi ben ara öğün yapıyorum elma mandalina zararı olur mu ki şeker açısından falan
wendy ben de ikizler'im canım
Ondan sevmişim seni
Kadını iyi de ikizlerin, erkekleri çapkın oluyo, tescilli!!!
Öyle olsa keşke
Kendimle öyle arkadaş olsam ben de...
Sonra senle beni 'multiple personality' tanısıyla 5yıldızlı 'bakırköy de luxe otel' de 40 gün 40 gece tam pansiyon, herşey dahil ağırlasalar...
Sen, ben, bi de Servey'le gulsayszey ne güzel eğlenirdik...
o zaman ona hayır deyince
anaaaammm ne diskalifiyesi kızkilo bildirdim ya mesajla dur neyse bunu kaptanla konuşayım
geldim kuzum bugün başladım işe döndüm sahalara
İnşallah canımCuma artı gelmede kuzum.
Ya şahane muhabbettiAnam bunlar birken iki oldu
Gelin canım wendi'yle siz de gelinay canım bende bilmişim helebende sevmem ikizler erkeğini, gerçi kocamda başak, ayrı bi mükemmeliyetçi ama idare ediyoz kör topal napalım
ay yerim sizi ben, ben ve wendiyi almıcak mısınız aranıza hey hatunlarservey
kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.
hoşgeldin canımmm :) anam sevalim kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu, deli emrivakiler var; ''babam işe gidemez!'' gibi, ağlama krizleri var arada lüzumsuz yere, sakinleştiremiyorum resmen. sizde de var mı bu durumlar?
ebrusonmez kuzucummm napıosunn, biz senle bi özlem gideremiyoruz canım ortimmm, senin de ortisini mezun eden rutinini bozdum ben yaaa
Kim o kimmmmmYa şahane muhabbetti
Bu kız dominant bacım
ResEsif gulsayszey i de benzetti kendine...
Ördeğim karıstırmışımmmSonrasının cok cabuk gececegine eminim zaten, dedigin gibi oncesi biraz ugrastiriyormus :)
Ayyyy kimler gelmiiis yaa hosgeldinnn nerelerdesin :)
28 haftayi doldurdum bugun canım, cinsiyeti de erkek. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Donmeyecek misin aramiza hala? :)
Kiz sen yanlış kisiye catıyorsun emzirenGokce29
O senin yediklerine boyle dese hosuna gider mi
hoşgeldin canımmm :) anam sevalim kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu, deli emrivakiler var; ''babam işe gidemez!'' gibi, ağlama krizleri var arada lüzumsuz yere, sakinleştiremiyorum resmen. sizde de var mı bu durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?