Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bugun çok iyi bi manevrayla cumayı kurtarabilirsin. Olan olmuş.En azından hala diyettesin. Tabrik ederim.Bence bu da çok güzel bir başarı

Hedefe geldim sayılır aslında.. biraz ivmem düştü diyelim canım.. yazın bel fıtıgıyla ugrastım pek hareket edemedım.sonra da derslerım yogunlastı ıyıce bıraktım sporu.. eylul de 72 ile döndüm memleketten 4ayda 68e anca indim sadece diyetle gitmiyo benden spora geri döndüm bikaç haftadır iyi gidiyo şimdi.. hedefi revize bile edebilirim hatta. bi tık üste diktim gözümü sen neler yapıyosun aldın mı kılo?
Özgeeee gülmeeeenoronlarımdan snapslarımdan cızzzzz dıye ses geldı, kafamın ustunden hafıf duman ve az elektrık kokusuuu
Ayy bebeyim ben sana ne zaman güldüm
Hakkında hayırlısı olsun diyeyim canım. Ama biraz durup uzaktan bakınca aslında kendini hırpalamana değmeyecek bişey olduğunu görürsün. Sadece dış görünüşün için yaşanmadı bu ayrılık bence ha öyleyse de mesele başka zaten.. Bi sürü emek vermıssın ona bana zaman şunu öğretti herseyı önce kendin için yapacaksın. Eninde sonunda çok sıkışan yapmasaydın o zaman moduna giriyo değmiyo yani.. kendini hırpalıyosun sadece.
İddia konusuna gelince ben de e.arkadasımla iddiaya girdim. Buraya 91le başladım ama ben 95i gördükten sonra tartılmayı bırakmıstım.3hanelı rakamlara kosuyodum. Sığırcık eğlenıyodu benle tıktım butun lafları ağzına sımdı kaybedeceğı seylerı dusunuyo :) 6yıldır bırlıkteyız,ben de onun her ısıne kosturdum ama sonunda gordum kı ben yaptıkca o daha cok saldı. ben de en son ne halın varsa gor dedım,ben nıye boyle bı adamla olayım dedım yuzune karsı bagırıp cagırmadım ama lafımı esırgemeden herseyı bıır bırr soyledım. Ona da bı sok etkısı yarattı. Ben de enerjımı kendıme daha cok ayırıyorum sımdı. Sana da tavsıye ederım.. Valla bak cok guzel hadı sen de gel

Kızlar günaydın bugün misafirlerim gelecek dünden beri hazırlık yapıyorum öldüm valla diyetisyen kontrolünede gitmedim sanırım saldım biraz kendimi kötü hissediyorum
Salmak yok kuzum dur daha listeye gireceksin.Yarışacağız senle..
Akşam çok abartma hafif atlatmaya bak.Yarın tartı seni motive edecektir.

evet kuzum ya
Daha sırada bekleyenler var.Neden böyle yapıyorsun.
En iyisi sen beni mezun et ünvanımı sana vereyim

Gelin canım wendi'yle siz de gelin

o zaman siz atlatmaya başlamışsınız candim, biz son 1 ay olmadı belkide böyleyiz, ananemi sevmiyorum diye bas bas bagırıyo, bakamaz bana diyo, bırakıp kaçıom resmen kaç saat ağlıyomuş 1-2 ay dayanıcaz mecburen. alışıyoz gerçi o ağlama krizlerine girdirmemeye ve o krizi sakince ve onu sakinleştirerek atlamaya başladık biraz. yoksa sonunda bayılacak sıpam resmen, içini alamıyo.

Ben de diyom da dinlemiyo...
bu gulsayszey e dikkat edin bacım

aynen canım bugün ataktayım işte salıya kadar

atak mı, beni de alsan fat scret arkadaşı mı olsaydık ya sevalim, mecbur tutardık birbirmizi olmadı atak yapardık

Ben seni bırakmam hayatım. Böyle iyiyiz. Sen bana lazımsın.

canımm bırakma

evet kuzum ya
Daha sırada bekleyenler var.Neden böyle yapıyorsun.
En iyisi sen beni mezun et ünvanımı sana vereyim

aman ne biliim, bahar da gelemiyo, en iyisi sen mezun ol, arkandan ben gelim ne diyim valla

Benimde denemişliğim var tabi güzel oluyor.
Dünya yansa umursamıyorsun.

bende arada deniyom, hakkaten zevkli oluyo, servey içimizdeki deliyi uyandırdı

Aaaa bakın o arkadaşın bebegi de erkekti. Ikizler erkegini siz bile sevmiyomussunuz

sevgili/eş olarak cidden zor ama çocuk olarak o kadar da korkmasın

Canım eski üye oldugunu söylemen iyi oldu. Cünkü aynı kisi birden fazla üyelikle yarısınca pek sıcak bakılmıyor. Ben senin bilgilerini buldum simdi 281. etapta 70,5 kg ile izne ayrılmıssın. O yüzden yeni üye gibi islem yapmayacagız. Listeye de direkt girme hakkın var ama takıma alısman icin birkac hafta daha liste dısında kalıp öyle de girebilirsin. toplight kaptanımla karar verilir duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…