- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.181
Hoşgeldinn.. Tatil pek yaramamış gece yemek pek olmamış.geldim geldim. kız ne isveçi ben dukan yapıyorum
Ben de diyom da dinlemiyo...Kim o kimmmmm
Gıybet gunahtır heeeeeee
aynen bacımGünaydın kızlarrr..
Tartıdan önceki son gün.. Bir gün bile herseyi degistirebilir.. Cok dikkat etmek lazım..
Hoşgeldinn.. Tatil pek yaramamış gece yemek pek olmamış.
Canım bugun çok iyi bi manevrayla cumayı kurtarabilirsin. Olan olmuş.En azından hala diyettesin. Tabrik ederim.Bence bu da çok güzel bir başarıebrusonmez o bahsettiğim isveçi ben hiç yapmadım o gün ıspanaklı yumurtayı yedim bıraktım işveçi gerisi de dukan güçlendirmeyle geçti tabi 2 aydan sonra gelen ve 7 gün süren regl sayesinde nişan hatırası kilolar hiç kalmadı ben de ama güçlendirme yaptığım için çok da bişey veremedim. kardeşim burdayken güçlendirme yapalım sen gidince 3-4 gün atak yapar toparlarız dedi ben zaten dünden razı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. şu an davul gibiyim tabi
Hedefe geldim sayılır aslında.. biraz ivmem düştü diyelim canım.. yazın bel fıtıgıyla ugrastım pek hareket edemedım.sonra da derslerım yogunlastı ıyıce bıraktım sporu.. eylul de 72 ile döndüm memleketten 4ayda 68e anca indim sadece diyetle gitmiyo benden spora geri döndüm bikaç haftadır iyi gidiyo şimdi.. hedefi revize bile edebilirim hatta. bi tık üste diktim gözümüMerhaba kızlar,uzun bir aradan sonra bir bakayım ne yapıyorsunuz kimler devam ediyor diye bir bakayım dedim. Özlemişim burayı.morordek tebrik ediyorum seni kaç haftalık hamilesin? Bebiş ne zaman dünyaya geliyor? Cinsiyeti ne ? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inatettimolacak eee sen de buradaymışsın hedefe kaç kaldı? O kadar azimliydin ki bence korumaya geçmişsindir. toplight kaptanım siz de buralardaymışsınız. Gördüğüm kadarıyla bir dönem menü yazıp tekrardan yazmayı bırakıyormuşsunız
Ayy bebeyim ben sana ne zaman güldümÖzgeeee gülmeeeenoronlarımdan snapslarımdan cızzzzz dıye ses geldı, kafamın ustunden hafıf duman ve az elektrık kokusuuu
Hakkında hayırlısı olsun diyeyim canım. Ama biraz durup uzaktan bakınca aslında kendini hırpalamana değmeyecek bişey olduğunu görürsün. Sadece dış görünüşün için yaşanmadı bu ayrılık bence ha öyleyse de mesele başka zaten.. Bi sürü emek vermıssın ona bana zaman şunu öğretti herseyı önce kendin için yapacaksın. Eninde sonunda çok sıkışan yapmasaydın o zaman moduna giriyo değmiyo yani.. kendini hırpalıyosun sadece.bu arada arkadaşlar ben 2012 de Galanthus kullanıcı adıyla 4. takımda yarıştım hedefim 78den yetmişe inmekti bir ayda 71. 4 e inebildim daha sonra ayrıldım buralarda nasıl oldu tam da hatırlamıyorum
hazır gece gece bununla ilgili bir hikaye anlatayım size mendilleri hazırlayın acıklı olabilir
o zamanlar bir sevgilim vardı cıkmaya başladığımızda 70kiloydum 8. ayımızda falan bi gün AVMde tartıldım ve 78e cıktıgımı gördüm bu rakam o zmanlar benim için bayağı uç bir rakamdı ve korktum. Erkek arkadaşımı da çok seviyodum bi delilik yaptım çocugu zorla kendimle iddaya girdirdim eger bir ayda 8 kilo veremezsem benden ayrılacaksın dedim biliyorum cunkü kendimi onu kaybetmemek için bi taraflarımı yırta yırta vereceğim o kiloları. sonra araştırırken burayı buldum baya destek oldu o zmaanlar 4. takım. Bir ayda 58 cm toplam inceldim ve 7 kilo verdim tabiki ayrılmadık aradan yıllar gecti ayrıldık tabi ama ben hala içten içe seviyorum barışmak istiyorum ama o istemiyor 2014ten beri hala onu bekliyorum dönmedi ben yurt dışına çıktım ona hiç yanlış yapmadım sırf o da gidebilsin diye karabük üniversitesiyle varşova üniversitesinin arasındaki yazışmaları yönettim erkek arkadaşımın ağzından. varşova kabul edince erasmus danışmanlarına bildirildi ve anlaşma imzalandı benim sayemde gitti ve 3 bucuk yılı bi mesajla bitirdi ayrıldı. sonra barıştı kıyamayıp ama sırf acıma duygusundan barıştı hiç ilgilenmedi görüşmek istemedi benim ayrılmamı sağladı zorla ve ben her gün özlüyorum malesef hala. kendinden nefret etmem için neler neler yaptı ama benim gönlüm anca b.ka konar ot rastlamaz bana... bi takıntı haline getirdim onu ve bu yaz bu olayı çözmek istiyorum artık olmayacaksa bunu yüzüme söylesin istiyorum biz beraber Rock'n Cokelara falan giderdik şimdi de o her sene Zeytinli Rock feste gidiyor yazları ayrıldıgımızdan beri. muhtemelen bu yaz da gelecek şimdiden arkadaşlarımızla biletimizi aldık. burun estetiği oldum ve şimdi sıra kiloda.. tek isteğim beni orada görmesi ayrıldığımızdan beri hiç görmedi beni o benim gözlerime bakınca dayanamazdı hemen affederdi her kavgamızda ama bakamadı Bu kez hiç... herşey toplumun verdiği güzellik standartlarındaysa eğer bunu da yaparım. tek isteğim onun barışmak istemesi. o zaman ona hayır deyince onca yıl çektiğim acının biraz olsun dinmesi... ondan sonra kimseyi sevemeyişimi anlaması
Bilmiyorum ya hatunlar içimi dökesim geldi gece gece kötü oldum eski profilimi görünce beraber fotolarımızı atmışım taa o zmanlar hala KK arşivinde var içim buruldu
Salmak yok kuzum dur daha listeye gireceksin.Yarışacağız senle..Kızlar günaydın bugün misafirlerim gelecek dünden beri hazırlık yapıyorum öldüm valla diyetisyen kontrolünede gitmedim sanırım saldım biraz kendimi kötü hissediyorum
,Canım bugun çok iyi bi manevrayla cumayı kurtarabilirsin. Olan olmuş.En azından hala diyettesin. Tabrik ederim.Bence bu da çok güzel bir başarı
Ben seni bırakmam hayatım. Böyle iyiyiz. Sen bana lazımsın.ay yerim sizi ben, ben ve wendiyi almıcak mısınız aranıza hey hatunlar @servey
evet kuzum yaay canım bende bilmişim helebende sevmem ikizler erkeğini, gerçi kocamda başak, ayrı bi mükemmeliyetçi ama idare ediyoz kör topal napalım
ay yerim sizi ben, ben ve wendiyi almıcak mısınız aranıza hey hatunlar @servey
kuzum anlatmışsın o kadar; hayır diyebilecekmisin peki? Hakkında hayırlısı olsun, her şeyden önce kendini güzel hisset, özgüvenin tam olsun o zaman kimse sana bişi diyemez zaten.
hoşgeldin canımmm :) anam sevalim kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu, deli emrivakiler var; ''babam işe gidemez!'' gibi, ağlama krizleri var arada lüzumsuz yere, sakinleştiremiyorum resmen. sizde de var mı bu durumlar?
ebrusonmez kuzucummm napıosunn, biz senle bi özlem gideremiyoruz canım ortimmm, senin de ortisini mezun eden rutinini bozdum ben yaaa
Hala uyanamamış gibisinGüü naa dıınnn
Benimde denemişliğim var tabi güzel oluyor.Ya şahane muhabbetti
Bu kız dominant bacım
ResEsif gulsayszey i de benzetti kendine...
Akşam yemekleri erkenden yiyilecek. Yeşil çaylar içilecek. Su 3lt içilecek....Günaydın kızlarrr..
Tartıdan önceki son gün.. Bir gün bile herseyi degistirebilir.. Cok dikkat etmek lazım..
wendy ben de ikizler'im canım
Ondan sevmişim seni
Kadını iyi de ikizlerin, erkekleri çapkın oluyo, tescilli!!!
Aaaa bakın o arkadaşın bebegi de erkekti. Ikizler erkegini siz bile sevmiyomussunuzay canım bende bilmişim helebende sevmem ikizler erkeğini, gerçi kocamda başak, ayrı bi mükemmeliyetçi ama idare ediyoz kör topal napalım
Sağlık olsun.Sen bugun toparlacaksın.Ben sana güveniyorum.aynen saatler şaştı maalesef aslında direk eve geçebilsek yatar uyurdum daha iyi olurdu ama geçemedik
Gelin canım wendi'yle siz de gelin
canım bizimki konuşamadığından ağlama krizleri olarak vücut buldu o sendrom. mesela sabah evden çıkana kadar yerde kıvrınarak ağlardı. bi ağlamaya başladı mı sakinleştirilemezdi aynen seninki gibi zor sustururduk ama son zamanlarda bitti çok şükür. mesela dün uçakta kemer bağladık diye uçuş boyu ağladı kendine bi zararı yok ama istemiyor işte istemediği bişey olduğu için yeri göğü inletti. Balıkesir'de de nerde olursak olalım elimizden tutup bizi kendi odasına götürüyor ama bizimle ilgilenmiyordu. orada durucaz yani sade öyle istiyor çünkü kontesyani çok sıkıntılı geçmiyor ama sanırım konuşmadığından bi konuşsa dağıtcak ortalığı
durumlar aynı ama çözümünü inan ben de bilmiyorum
Ben de diyom da dinlemiyo...
bu gulsayszey e dikkat edin bacım
aynen canım bugün ataktayım işte salıya kadar
Ben seni bırakmam hayatım. Böyle iyiyiz. Sen bana lazımsın.
evet kuzum ya
Daha sırada bekleyenler var.Neden böyle yapıyorsun.
En iyisi sen beni mezun et ünvanımı sana vereyim
Benimde denemişliğim var tabi güzel oluyor.
Dünya yansa umursamıyorsun.
Aaaa bakın o arkadaşın bebegi de erkekti. Ikizler erkegini siz bile sevmiyomussunuz
evet o da kendini öyle avutuyor, gelecekteki sevgilileri düsünsün diyorsevgili/eş olarak cidden zor ama çocuk olarak o kadar da korkmasın
Canım eski üye oldugunu söylemen iyi oldu. Cünkü aynı kisi birden fazla üyelikle yarısınca pek sıcak bakılmıyor. Ben senin bilgilerini buldum simdi 281. etapta 70,5 kg ile izne ayrılmıssın. O yüzden yeni üye gibi islem yapmayacagız. Listeye de direkt girme hakkın var ama takıma alısman icin birkac hafta daha liste dısında kalıp öyle de girebilirsin.bu arada arkadaşlar ben 2012 de Galanthus kullanıcı adıyla 4. takımda yarıştım hedefim 78den yetmişe inmekti bir ayda 71. 4 e inebildim daha sonra ayrıldım buralarda nasıl oldu tam da hatırlamıyorum
hazır gece gece bununla ilgili bir hikaye anlatayım size mendilleri hazırlayın acıklı olabilir
o zamanlar bir sevgilim vardı cıkmaya başladığımızda 70kiloydum 8. ayımızda falan bi gün AVMde tartıldım ve 78e cıktıgımı gördüm bu rakam o zmanlar benim için bayağı uç bir rakamdı ve korktum. Erkek arkadaşımı da çok seviyodum bi delilik yaptım çocugu zorla kendimle iddaya girdirdim eger bir ayda 8 kilo veremezsem benden ayrılacaksın dedim biliyorum cunkü kendimi onu kaybetmemek için bi taraflarımı yırta yırta vereceğim o kiloları. sonra araştırırken burayı buldum baya destek oldu o zmaanlar 4. takım. Bir ayda 58 cm toplam inceldim ve 7 kilo verdim tabiki ayrılmadık aradan yıllar gecti ayrıldık tabi ama ben hala içten içe seviyorum barışmak istiyorum ama o istemiyor 2014ten beri hala onu bekliyorum dönmedi ben yurt dışına çıktım ona hiç yanlış yapmadım sırf o da gidebilsin diye karabük üniversitesiyle varşova üniversitesinin arasındaki yazışmaları yönettim erkek arkadaşımın ağzından. varşova kabul edince erasmus danışmanlarına bildirildi ve anlaşma imzalandı benim sayemde gitti ve 3 bucuk yılı bi mesajla bitirdi ayrıldı. sonra barıştı kıyamayıp ama sırf acıma duygusundan barıştı hiç ilgilenmedi görüşmek istemedi benim ayrılmamı sağladı zorla ve ben her gün özlüyorum malesef hala. kendinden nefret etmem için neler neler yaptı ama benim gönlüm anca b.ka konar ot rastlamaz bana... bi takıntı haline getirdim onu ve bu yaz bu olayı çözmek istiyorum artık olmayacaksa bunu yüzüme söylesin istiyorum biz beraber Rock'n Cokelara falan giderdik şimdi de o her sene Zeytinli Rock feste gidiyor yazları ayrıldıgımızdan beri. muhtemelen bu yaz da gelecek şimdiden arkadaşlarımızla biletimizi aldık. burun estetiği oldum ve şimdi sıra kiloda.. tek isteğim beni orada görmesi ayrıldığımızdan beri hiç görmedi beni o benim gözlerime bakınca dayanamazdı hemen affederdi her kavgamızda ama bakamadı Bu kez hiç... herşey toplumun verdiği güzellik standartlarındaysa eğer bunu da yaparım. tek isteğim onun barışmak istemesi. o zaman ona hayır deyince onca yıl çektiğim acının biraz olsun dinmesi... ondan sonra kimseyi sevemeyişimi anlaması
Bilmiyorum ya hatunlar içimi dökesim geldi gece gece kötü oldum eski profilimi görünce beraber fotolarımızı atmışım taa o zmanlar hala KK arşivinde var içim buruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?