Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım onlarda çok şeker var diye biliyorum ben, onun yerine yumurtanı peynirini yesen inan hem sağlıklı hem bol eksili olursun.
Sadece pazar sabahları yemeye karar verdim çünkü o gün kahvaltı yetiştirme gibi bir şansım olmuyor dışarda yiyorum hoş olmuyor onlardan atıştırırım

Çookk tebrik ederim mucize gibi bir şey ya başlangıç kilolarımız yakın ama bu kadar hızlı verebileceğimi hiç sanmıyorum nasıl yaptın bi hikaye yazar mısın bana da ışık olması açısından :) maşşaallaahh medusa38

tatlım istersen 70 kalsın hedefi aşağıya çekebiliyorsun sonra da çekeriz hedefe ulatıkça aşağıya inmek daha kolay olur
tabii sen nasıl istersen
Geçmiş olsun kaptaniçem ilk olarak tamam öyle olsun olur o zaman 70 olcam Nisan sonuna kadar haftada bir kilo vererek ilk haftamda 3 kilo verdim az önce de tartildim tam bir hafta oldu ama bundan ainra kesin yavaşlar hergün 200 gram gidiyor kaptanım

Cookk teşekür ederim canım tavsiyelerini dinlicem

Ayy ne zordur şimdi.Çok geçmiş olsun.

Şu ara ılık su içmeye çalışayım. Soğuk su gitmiyor.
Uzun bir süredir kar yağıyor. İki karış kadar tuttu.Daha yerdeki erimemişti..
Neyse bende kar yürüyüşlerime devam ederim artık. Eşim akşam birlikte çıkalım dedi. Çok daha zevkli oluyor. Ama eve geldikten sonra yarım saat başım dönüyor. Nedenini anlamadım. Kulaklarıma soğuk vuruyor ağrımaya başlıyor hemn ondan galiba.. Ayy ne çok yazdım. Bu akşam şal saracağım yüzüme.. :)))

Canım nohut şişirir ve karbonhidrat içeriyor. Bence öğlen 1 kase yemekte sakınca olmaz ama çok sık yememek lazım. Ve perşembe günleri tercih etme. Cumaya artı gelmemek için.

canım onlarda çok şeker var diye biliyorum ben, onun yerine yumurtanı peynirini yesen inan hem sağlıklı hem bol eksili olursun.
Bende bir ara nesfit yiyordum. Ama şu an yoğurduma 1 yemek kaşığı yulaf koyuyorum. Yanınada ne meyve varsa.. ben elma ve muz denedim. Doğrayıp karıştırıp yiyorum. Hem tok tutuyor hemde tadını sevdim.
Birde sütle deniyorum. 1 orta boy muz ve 3-4 hurmayı bir bardak süte doğruyorum. Sonra ocakta biraz pişiriyorum.Sütlü tatlı gibi oluyor.

Ördeğim hamillikte ödem çayı içilmiyor değil mi??
Salatalık falan yesen. Birde tuz miktarını azaltmaya çalış o da şişiriyor.

Vayy bu muhteşemmiş.. Yani vucudunun % 41'ini vermişsin..
medusa38 tebrik ediyorum hayatım.. Muhteşem bir azmin var.

Ördeğim hamillikte ödem çayı içilmiyor değil mi??
Salatalık falan yesen. Birde tuz miktarını azaltmaya çalış o da şişiriyor.
Yok canım öyle degisik caylar icilmiyor. Çok tuzlu da yemiyorum aslında, her hamilenin başına gelen bi şey bu ödem maalesef Öyle çok şiş degilim aslında ama birazcık olmus sanırım ben de yüzükten anladım iste

bi dene bakalım üşüdüğünden mi acaba??

Eee sen ne yaptın?? Nasıl gidiyor diyet.. Sabah eksi gördüm demişsin. Ne kadar eksi??

güzel eksi ama artıları attım diyelim, bugün de eksi olursa eksi dicem :) cumayı bekle şekercim :)

kuzum illa ki kilo aldın, yüzüğünün dar gelmesi normal, doğumdan sonra bile bi süre yüzükler olmuyo maalesef

Çok sevindim cnm hadi bu sefer olcak bu iş:)
Ooo 5 sene mi çok geciktirmişsin kaptanım daha kötü olmasın sonra
Bende sp yapıyorum bugün :)

Bence tahıl gevreklerinden uzak dur yulaf ezmesi daha kullansan daha iyi olur nohut bitkisel protein olduğu için tok tutmuştur ama az tüketmek te fayda var
Evet artık ödem yapar vucut dikkatli Beslen gerisi tuzu azalt ama bünye yapıyor birazda üzme kendini
Bu arada hatırlayamadığın karbonat tı cnm 1 su bardağına 1 çk karıştırılacak

Geçmiş olsun ebruş orta kulak iltihabı olabilir cnm bi göster istersen

Selam canim seninle tanismadk sanrim dimi ben hatirlamiyorumdabana kendini tanitirmisin
Takim arkadslarmda solemis musliyi bencede terch etme peynir zeytin yumurta ondan cok daha faydali bence
Nohutta 3yk gecmeyeck canm aklinda bulunsn

Oyy kiyamamm paamaklaalida sisermisss
o kadar olcak ordekim takilma bunlara bebis buyutuyorsn sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…