- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.761
Sadece pazar sabahları yemeye karar verdim çünkü o gün kahvaltı yetiştirme gibi bir şansım olmuyor dışarda yiyorum hoş olmuyor onlardan atıştırırımcanım onlarda çok şeker var diye biliyorum ben, onun yerine yumurtanı peynirini yesen inan hem sağlıklı hem bol eksili olursun.
Çookk tebrik ederim mucize gibi bir şey ya başlangıç kilolarımız yakın ama bu kadar hızlı verebileceğimi hiç sanmıyorum nasıl yaptın bi hikaye yazar mısın bana da ışık olması açısından :) maşşaallaahhEveeet hanımlar bu da takımımızın robocop'u canımızmedusa38 'in mezuniyet karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50115402
Herkese motivasyon olması acısından paylasayım dedim. Kendisi daha sonra başarı öyküsünü de yazar zatenTekrardan çok ama çok tebrik ediyorum canım, insallah bir daha hic kilo almaman dilegiyle
Geçmiş olsun kaptaniçem ilk olarak tamam öyle olsun olur o zaman 70 olcam Nisan sonuna kadar haftada bir kilo vererek ilk haftamda 3 kilo verdim az önce de tartildim tam bir hafta oldu ama bundan ainra kesin yavaşlar hergün 200 gram gidiyor kaptanımtatlım istersen 70 kalsın hedefi aşağıya çekebiliyorsun sonra da çekeriz hedefe ulatıkça aşağıya inmek daha kolay olur
tabii sen nasıl istersen
Cookk teşekür ederim canım tavsiyelerini dinlicem
faydası vardır canım zararı yoktur ama 8 yemek kaşığını geçmemelisin. leblebi olarak da tüketebilirsin ara öğünlerde.. yüksek lif var kendisinde tuvalete çıkmaya yarıyor ama en yüksek lif yeşil mercimekteonu da yiyebilirsin 8 yk
Ayy ne zordur şimdi.Çok geçmiş olsun.günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler dün akşam 7,30 da yattım tabii gecenin bi yarısı kalktım ama gene hiç iş yapmadan dinlendim bugün biraz daha iyiyim ama his kaybı oldukça fazla
ebruşum bilekte sinir sıkışması tatlım benim özellikle sağ kolumiptal durumda sütyenimi bile takamıyorum kollarımı arkadan tutup biraz idare edeyim ameliyat olacağım matida cım dr 5 senedir ameliyat diyorda ben kaçıyorumşu an bunları yazdım yaa kolum nasıl ağrıyor gene ateli takıp oturacağım
Şu ara ılık su içmeye çalışayım. Soğuk su gitmiyor.çok geçmiş olsun kaptanım, annemde de var sanırım, elim tutmuyo diyo o daameliyat çare olacaksa olun, iyi araştırmak lazım
evet kuzucum, kararsızlığın sonucu bu, hangisini yapsam bilemedim ondan. ama dukanda karar kıldım valla. ona uygunum artık.
yapma ebruş yapma, zorla kendini sonra içtikçe içiosun.
Eee sen ne yaptın?? Nasıl gidiyor diyet.. Sabah eksi gördüm demişsin. Ne kadar eksi??
Canım nohut şişirir ve karbonhidrat içeriyor. Bence öğlen 1 kase yemekte sakınca olmaz ama çok sık yememek lazım. Ve perşembe günleri tercih etme. Cumaya artı gelmemek için.Günaydın güzeller
Bimde gezerken meyveli müsli ve kelly's fitness club gevreği aldım metabolizmaya yardımcı oluyordu sanırım müsli sabahları kullanmamda sakınca olur mu acaba bilen var mı.bi de dün yediğim üç kaşık nohut beni acayip tok tuttu bunda bi gariplik var kesin çok kalorili bi şüpheye düştüm
Bende bir ara nesfit yiyordum. Ama şu an yoğurduma 1 yemek kaşığı yulaf koyuyorum. Yanınada ne meyve varsa.. ben elma ve muz denedim. Doğrayıp karıştırıp yiyorum. Hem tok tutuyor hemde tadını sevdim.canım onlarda çok şeker var diye biliyorum ben, onun yerine yumurtanı peynirini yesen inan hem sağlıklı hem bol eksili olursun.
Ördeğim hamillikte ödem çayı içilmiyor değil mi??Gunaydınlar
@toplight kaptanım dün gecmis olsun yazdım mı emin olamadım, pis bi hastalık o maalesefÖnceden önlenebiliyor bi nebze bilek hareketleriyle falan ama iş işten geçince sanırım tek çare ameliyat dedigin gibi
Bu arada ben cumadan bugune muthis bir artıdayım. Bu is nasıl oldu anlamadım üstelik cok da yemiyorum, yiyemiyorum. Vucudum ödem yapmaya başladı galiba, bugun alyansı takarken baya zorlandı parmakBir de kaç gündür wc'ye cıkmadım, onun da etkisi vardır heralde. Kilo/yağ yaptıysam işim zor yani
Cok sevindim canım, dedigim gibi bu sefer cok motivesin, insallah listeye alacagız seni en kısa sürede
Vayy bu muhteşemmiş.. Yani vucudunun % 41'ini vermişsin..Eveeet hanımlar bu da takımımızın robocop'u canımızmedusa38 'in mezuniyet karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50115402
Herkese motivasyon olması acısından paylasayım dedim. Kendisi daha sonra başarı öyküsünü de yazar zatenTekrardan çok ama çok tebrik ediyorum canım, insallah bir daha hic kilo almaman dilegiyle
Yok canım öyle degisik caylar icilmiyor. Çok tuzlu da yemiyorum aslında, her hamilenin başına gelen bi şey bu ödem maalesefÖrdeğim hamillikte ödem çayı içilmiyor değil mi??
Salatalık falan yesen. Birde tuz miktarını azaltmaya çalış o da şişiriyor.
Şu ara ılık su içmeye çalışayım. Soğuk su gitmiyor.
Uzun bir süredir kar yağıyor. İki karış kadar tuttu.Daha yerdeki erimemişti..
Neyse bende kar yürüyüşlerime devam ederim artık. Eşim akşam birlikte çıkalım dedi. Çok daha zevkli oluyor. Ama eve geldikten sonra yarım saat başım dönüyor. Nedenini anlamadım. Kulaklarıma soğuk vuruyor ağrımaya başlıyor hemn ondan galiba.. Ayy ne çok yazdım. Bu akşam şal saracağım yüzüme.. :)))
Eee sen ne yaptın?? Nasıl gidiyor diyet.. Sabah eksi gördüm demişsin. Ne kadar eksi??
Yok canım öyle degisik caylar icilmiyor. Çok tuzlu da yemiyorum aslında, her hamilenin başına gelen bi şey bu ödem maalesefÖyle çok şiş degilim aslında ama birazcık olmus sanırım ben de yüzükten anladım iste
Çok sevindim cnm hadi bu sefer olcak bu iş:)Günaydın kızlar :) sabah tartı yüzüme güldü, eksilerdeyim, Allah cumaya kadar eksi görmek nasip etsin :)
ben senin dünkü +3'ü gördükten sonra hiç bulaşmadım villaya, canım dukanım benim, mis gibi yağdan verdiriyo bi de zaten :) ben sana dukan linki atıcam canım.
maşalllah canım, azıcık büyüsün onu da yapamıcam yapabilioken yap, benimki şimdi bende yapçam diye bana da yaptırmıyo.
çok fenasın kuzum
Ooo 5 sene mi çok geciktirmişsin kaptanım daha kötü olmasın sonragünaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler dün akşam 7,30 da yattım tabii gecenin bi yarısı kalktım ama gene hiç iş yapmadan dinlendim bugün biraz daha iyiyim ama his kaybı oldukça fazla
ebruşum bilekte sinir sıkışması tatlım benim özellikle sağ kolumiptal durumda sütyenimi bile takamıyorum kollarımı arkadan tutup biraz idare edeyim ameliyat olacağım matida cım dr 5 senedir ameliyat diyorda ben kaçıyorumşu an bunları yazdım yaa kolum nasıl ağrıyor gene ateli takıp oturacağım
Bende sp yapıyorum bugün :)çok geçmiş olsun kaptanım, annemde de var sanırım, elim tutmuyo diyo o daameliyat çare olacaksa olun, iyi araştırmak lazım
evet kuzucum, kararsızlığın sonucu bu, hangisini yapsam bilemedim ondan. ama dukanda karar kıldım valla. ona uygunum artık.
yapma ebruş yapma, zorla kendini sonra içtikçe içiosun.
Bence tahıl gevreklerinden uzak dur yulaf ezmesi daha kullansan daha iyi olur nohut bitkisel protein olduğu için tok tutmuştur ama az tüketmek te fayda varGünaydın güzeller
Bimde gezerken meyveli müsli ve kelly's fitness club gevreği aldım metabolizmaya yardımcı oluyordu sanırım müsli sabahları kullanmamda sakınca olur mu acaba bilen var mı.bi de dün yediğim üç kaşık nohut beni acayip tok tuttu bunda bi gariplik var kesin çok kalorili bi şüpheye düştüm
Evet artık ödem yapar vucut dikkatli Beslen gerisi tuzu azalt ama bünye yapıyor birazda üzme kendiniGunaydınlar
@toplight kaptanım dün gecmis olsun yazdım mı emin olamadım, pis bi hastalık o maalesefÖnceden önlenebiliyor bi nebze bilek hareketleriyle falan ama iş işten geçince sanırım tek çare ameliyat dedigin gibi
Bu arada ben cumadan bugune muthis bir artıdayım. Bu is nasıl oldu anlamadım üstelik cok da yemiyorum, yiyemiyorum. Vucudum ödem yapmaya başladı galiba, bugun alyansı takarken baya zorlandı parmakBir de kaç gündür wc'ye cıkmadım, onun da etkisi vardır heralde. Kilo/yağ yaptıysam işim zor yani
Cok sevindim canım, dedigim gibi bu sefer cok motivesin, insallah listeye alacagız seni en kısa sürede
Geçmiş olsun ebruş orta kulak iltihabı olabilir cnm bi göster istersenŞu ara ılık su içmeye çalışayım. Soğuk su gitmiyor.
Uzun bir süredir kar yağıyor. İki karış kadar tuttu.Daha yerdeki erimemişti..
Neyse bende kar yürüyüşlerime devam ederim artık. Eşim akşam birlikte çıkalım dedi. Çok daha zevkli oluyor. Ama eve geldikten sonra yarım saat başım dönüyor. Nedenini anlamadım. Kulaklarıma soğuk vuruyor ağrımaya başlıyor hemn ondan galiba.. Ayy ne çok yazdım. Bu akşam şal saracağım yüzüme.. :)))
Ay tamam ya simdi hatırladım. Not edeyim en iyisi, hafızama güven olmuyor :)Evet artık ödem yapar vucut dikkatli Beslen gerisi tuzu azalt ama bünye yapıyor birazda üzme kendini
Bu arada hatırlayamadığın karbonat tı cnm 1 su bardağına 1 çk karıştırılacak
Selam canim seninle tanismadk sanrim dimi ben hatirlamiyorumdaGünaydın güzeller
Oyy kiyamamm paamaklaalida sisermisssYok canım öyle degisik caylar icilmiyor. Çok tuzlu da yemiyorum aslında, her hamilenin başına gelen bi şey bu ödem maalesefÖyle çok şiş degilim aslında ama birazcık olmus sanırım ben de yüzükten anladım iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?