Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen sebebini yazdında biz yazmadık sana bişey en azından ben yazmadım özür dilerim, allah arkadaşınıza rahmet geri kalanlarınada sabırlar versin canım inan çıkmış aklımdan sağa sola bakınırken...

yediklerinde gayet iyi zaten kilon az böyle az yersen çabucak gidecektir kalan kilonda...

bir kase cacık yedim yanında bir kase çorbayı ve çeyrekten az tavuk göğsünü zor yedim daha doğrusu yiyemedim patlayacak gibi bir haldeyim nedir bu acıkmamak doğru düzgün yememek anlamıyorum bana bişeyler oldu yine yaa...

estağfirullah canım
herkesin kendi derdi başından aşkın zaten
o yüzden hiç problem diil
bu hafta daa iim artık bende olayın etkisinden yavaş yavaş kurtuluorum.
yediklerime dikkat etmeye çalışıorum ablacım
ama bende şöle bi sorun var
ben normalde de çok yemek yiyen biri diilimdir
ama tatlıya karşı koyamıorumm
özelliklede bol kalorili pastalar
neyse üstesinden gelicem inş.

iyigeceler takımcığım...

bugün evimin kontratını yaptım,önümüzdeki pazar günü taşınıyorum.
doğumgünüm bugün,yani ilk dakikaları... biraz buruk ..biraz ümitli...biraz ümitsiz...

mutlu olmak istiyorum...zayıflamak istiyorum!

canım ben 85 kiloyla başladım. foruma 3 sene önce üye olduğumda da 74 kg ile kendi kendime kilo vermeye çalışan biriydim. kilo aldım durdum,diyet yaptıkça... ne yapıyorsak sürekli yapmak lazım,arada diyet yapıp bırakmak iyi değil... ben de dediğim gibi ev işini halledeyim,sdc bu konuya yoğunlaşacağım...
sen süper gidiyorsun cnm..az kaldı,sana katılacağım

selamlarrrrrrrrrrr. size bakmadan gidip yatmak icimden gecmedi... korkunc stressli bir gündü, sabah kalktim kahvaltmi ettim. sonra misafirleri8mize hosgeldine gittik. orada iki saat kadar kaldik . kalktik alisverise gittik aksam yemege davet ettik cünkü.
üc ayri büyük magazada alisveris yaptik. geldik yerlestirdim masayi hazirladim. mercimek corbasi... güvecte et patates... karniyarik.... patates tava....zeytinyagli taze fasulye......közlenmis biber salatasi,,,, kuzu kulagi salatasi,,,,, peynir doldurulmus biber antipasti.... cacik..... bir tablet ordövr peynirli üzümlü cilekli.. visneli pasta dondurma esliginde... benne yedim dersiniz bunlarin icinden?????
3 kasik mercimek corbasi
bir servis kasigi patates tava,, bir servis kasigi taze fasulye... iki kasik cacik..
3 bardak sarap iki bardak visne likörü. bir bardak vodka. bir minik bardakta viski. peynir tabletinden biraz otlandim üzümlü cilekli... valla icki biraz kacti ve ben yukari zor ciktim ama.. iyi siyrildim ben bu isten deyip seviniyorum bir yandanda. adimlarimida tamamladim.
ha sabah kahvaltisida standart baska sey yok
tamam tamam besde ceviz.

Son düzenleme:
ama tatlıya karşı koyamıorumm
özelliklede bol kalorili pastalar
neyse üstesinden gelicem inş.
canım benim sorunumda tatlı işte ama dediğim gibi senin kilon az iradeyle kurtulabilirsin ben bu tatlı krizleri için krom kullanmıştım şimdi bile haftada bir kez alıyorum ancak başa çıkabiliyorum..

canım benim iyiki doğdun nice sağlıklı yaşlara diyelim inşallah huzur ve sevdiklerinin yanında ....ŞenizŞeniz
ümidini hiç bir an kaybetme her şey güzel olacak senin gibi güzel bir insanaolumunekankayizsmile

pazar günü için şimdiden kolay gelsin:çok üzgünüm:keşke yanında olabilseydik...

kallisim nispet olsun diye mi yazdın..senin gibi olaydım keşkem ...
yok hayatım yaa öyle oluncada iyi hissetmiyorum kendimi o yediğim çorba bile üstüme yapışıp kalıyor gibi geliyor ama iki gün daha oturarak işimi yapmak zorundayım yine iyi hissedebileceğimi sanmıyorum hafif yiyeceklerle ve çorbayla geçiştirmeye devam.... keşke dışarı çıkıp birde yürüyebilseydim fakat çıkamıyacağım işte...
ablacım ne çok yorulmuşsun ay kıyamam sana benolumunekankayizsmile neyse ki atlattın bu gün dinlenirsin..

ama alkolü çok çok fazla kaçırmışsın yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm: bu gün telafi etmelisin :çok üzgünüm: keşke viski ve likörü içmeseymişsin :1no2: şarap iyiymiş hadi kesmedi diyelim votkada tamam ama diğerleri fena olmuşlmaz: neyse bakalım bir kaç günde sen telafisini yaparsın bu gecenin..yerimseniben

devlet başıma bi iş çıkardı ki hiç sorma kaptancım..

ben o çorba işini de bıraktım.. çok kötü oldu.. kolumu kaldıramıyorum.. astarı yüzünden pahalıya geldi yani.. lahana suyu içerim belki.. form çayım var üç öğün onu içiyorum zaten yeni başladım.. teyzemler çok methetti ama bilmiyorum.. bugün evden getirmeyi unutmuşum.. önemli olan yemeklerden yarım saat önce içmek.. tadı da güzel.. adı da ilvina form çayı..

bi de 5 günlük bi diyet uygulayıp bu haftayı kapattıktan sonra muzaffer kuşhanın diyetini uygulicam.. en azından kahvaltı var.. balıkesirden de peynirim gelmiş.. duramıyorum o peyniri yemeden.. kahvaltısız olmuyo ya..

15 günde 10 kilo diyo ama o kadar verileceğini sanmıyorum.. yine de listesini beğendim.. peynir var yoğurt var.. simit var salata tavuk.. balık var.. menemen var.. gayet iyi liste..

hepinize günaydınnnn opuyorumnanaktan

günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum işlerim artık çok yoğun yaz dönemi dahada fazlalaşacak ama fırsat buldukça yinede gelecem.bu arada yürüyüşlerimi aksatmıyorum .şimdi yürüyüşten geldim tam 9000 adım yaptım.hepinizi çok özledim ve hepinizi kocaman öpüyorum .

çikolatam canım benim inşallah bu yaşın sana çok hayırlı gelir .iyiki doğdun ve iyiki seni tanıdım seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsunnn.opuyorumnanaktan

günaydınn zemuszemus
çikolatım doğum günün kutlu olsun hayatımmmmmmmm Şeniz

doğumgünün kutlu olsun canım.. inşallah çok güzel huzurlu bi yaş geçirirsin olumunekankayizsmile

dogum günün kutlu olsun cikolatammm kendin icin diledigin hersey gerceklessin insallah. allahim saglik huzur agiztadi nasip etsin.. canim benim iyiki varsin iyiki dogdun seni cok seviyorum.Şeniz

günaydinlarrrrrrrr..
ya ya sorma kallisim kimse neden yemiyorsun diye sormadi neden icmiyorsun dendi.. hediye getirmislerdi kendileri yapiyorlarmis. aslinda tatlarina baktim sadece. ama cok karisik olunca birde cok ac ve yorgundum.birden carpti.ama cok eglenceli bir aksamdi.. cok neseli hayat dolu ve benim sevdigim insanlar cok keyifliydi anliyacagin. 10 kisiydik kaan bile uyumak istemedi herkesin kucaginda dolasti durdu güldürdü bizi..
herzaman olan seyler degil yilda üc kere falan oluyor böyle..
seninde elisin varmis.canim kolay gelsin..

ablacım sağlık olsun diyelim seninde söylediğin gibi bir kaç yılda bir olan şeyler güzel bir gece olmuş :lepi:
ev yapımı içkiler daha fazla etki ediyor bende geçen yıl bir kaç şarap ve likör denedim bir ikisinin haricinde tatları muhteşem oldu bu yaz yine yapacağım özellikle şarap ve vişne likörüdelikafadulden

mersam seni artık göremeyiz dünde yazdım zaten ortadan kayboldu diye.. kış olunca toparlamıyoruz salıp gidiyoruz yaz oluncada böyle dağılıp gidiyoruz hadi bakalım kalan sağlar bizimdir :))

candy yapmıyorsun demek çorbayı sağlık olsun ne yapalım ben devam edicem bugün yine pişiricem az bir miktar cumaya dek ne yapsam kardır bırakmak istemiyorum..

reyhan ablam el işim var hiçte kalkmadan yapıyorum sıkıldım bunaldım böyle sıkıya gelemiyorum canımın istediğini yapmalıyımkaydirigubbakcemile3 ama çkta gelmişti sipariş geri çeviremedim ne yapayım kaydirigubbakcemile3 bitince fotoğraf eklerim neler çıktı ortaya diye..

ben bu sabah elma sirkesi ve sandaloz sakızını kullanmaya başladım bakalım fayda edecekmi soğan suyu hiç bir işe yaramamıştı :)) zaten bu tür şeyleri fazla yapamıyorum ama kolestrole fayda eder diye yapmak istedim hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…