- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.101
mrb arkadaşlar
uzun süre uğrayamadım (belirtmiştim sebebini)
dünkü menümü yaziim
SABAH(10:00): yarımdan biraz fazla simit- yumurta-peynir-zeytin
ÖĞLEN (15:00): kalan simidim -peynir
ARA (17:00) : 1 elma
AKŞAM (20:00) : yağsız döner (sadece etini yedim en fazla 2-3 parça pideden yedim)
canım sen sebebini yazdında biz yazmadık sana bişey en azından ben yazmadım özür dilerim, allah arkadaşınıza rahmet geri kalanlarınada sabırlar versin canım inan çıkmış aklımdan sağa sola bakınırken...
yediklerinde gayet iyi zaten kilon az böyle az yersen çabucak gidecektir kalan kilonda...
çikolatam merak etme bak ben de pazardaydım dün eskiden alamadığım deneyemediğim gözümün ucuyla bile bakamadığım şeyleri aldım ben de ama tabi bi çoğuna hala bakamadım ama biliyorum ki onları giyebileceğim günler de gelecek yeterki azmimizden bişey kaybetmeyelim sen kaç kiloyla başladın bu yolculuğa bilmiyorum ama uzun bir yol katettiğini biliyorum en azından yaza kalmadan bitecek bu iş merak etme bak geçen hafta bir çok gün akşamı salata ve çorbayla geçirdim karnım da doydu yani ve kıpırdadı terazinin ibresi o da etkili olabilir sen de onu da deneyebilirsin
armutlar alındı evet para olsaydı yanımda daha neler alacaktım ama gününü öğrendim nasılsa haftaya daha hazırlıklı çıkarım yürüyüşe bu yürüyüşler de iyi oluyor bana eşim gelince benim işim olmazsa hemen atıyorum kendimi dışarı 1 saat yürüyüp geliyorum iyi oluyor valla senin sporun da var zaten aksatmadıktan sonra vücudun tepki verecek yaptıklarına merak etme sen
bir kase cacık yedim yanında bir kase çorbayı ve çeyrekten az tavuk göğsünü zor yedim daha doğrusu yiyemedim patlayacak gibi bir haldeyim nedir bu acıkmamak doğru düzgün yememek anlamıyorum bana bişeyler oldu yine yaa...
canım benim sorunumda tatlı işte ama dediğim gibi senin kilon az iradeyle kurtulabilirsin ben bu tatlı krizleri için krom kullanmıştım şimdi bile haftada bir kez alıyorum ancak başa çıkabiliyorum..ama tatlıya karşı koyamıorumm
özelliklede bol kalorili pastalar
neyse üstesinden gelicem inş.
canım benim iyiki doğdun nice sağlıklı yaşlara diyelim inşallah huzur ve sevdiklerinin yanında ....ŞenizŞeniziyigeceler takımcığım...
bugün evimin kontratını yaptım,önümüzdeki pazar günü taşınıyorum.
doğumgünüm bugün,yani ilk dakikaları... biraz buruk ..biraz ümitli...biraz ümitsiz...
mutlu olmak istiyorum...zayıflamak istiyorum!
yok hayatım yaa öyle oluncada iyi hissetmiyorum kendimi o yediğim çorba bile üstüme yapışıp kalıyor gibi geliyor ama iki gün daha oturarak işimi yapmak zorundayım yine iyi hissedebileceğimi sanmıyorum hafif yiyeceklerle ve çorbayla geçiştirmeye devam.... keşke dışarı çıkıp birde yürüyebilseydim fakat çıkamıyacağım işte...kallisim nispet olsun diye mi yazdın..senin gibi olaydım keşkem ...
ablacım ne çok yorulmuşsun ay kıyamam sana benolumunekankayizsmile neyse ki atlattın bu gün dinlenirsin..selamlarrrrrrrrrrr. size bakmadan gidip yatmak icimden gecmedi... korkunc stressli bir gündü, sabah kalktim kahvaltmi ettim. sonra misafirleri8mize hosgeldine gittik. orada iki saat kadar kaldik . kalktik alisverise gittik aksam yemege davet ettik cünkü..
çok iş yaptım bu gün oturmaktan yoruldum ama el işlerimi bayağı ilerlettim bu gece geç vakite dek yaparım yoksa bitmeyecek az kaldı diyorumda ince ince zaman alıyor anlamıyorum...
mahalle pazarına gittim salatalık aldım cacık istedi canım bu akşam lahana çorbamın yanına cacık yiyecepğim birde çocuklara tavukla patates pişiriyorum onunda tavuklarından alırım et ihtiyacıda karşılanmış olur yiyeceklerim bu kadar yediklerim ise öğlen çorbamı yedim ama halen daha hiç acıkmadım bu nasıl iş anlamıyorum hareket yapmayınca açlık hissini tatmıyorum ben(
herkesinde yoğun işleri var galiba candycik sen buralarda olurdun sen nerelerdesin..
mersa iyice kayboldu işlerin içinde....yine obur desen hiç uğramıyor kaçan bir daha gelmiyor zaten .....
iyigeceler takımcığım...
doğumgünüm bugün,yani ilk dakikaları... biraz buruk ..biraz ümitli...biraz ümitsiz...
iyigeceler takımcığım...
günaydinlarrrrrrrr..
ya ya sorma kallisim kimse neden yemiyorsun diye sormadi neden icmiyorsun dendi.. hediye getirmislerdi kendileri yapiyorlarmis. aslinda tatlarina baktim sadece. ama cok karisik olunca birde cok ac ve yorgundum.birden carpti.ama cok eglenceli bir aksamdi.. cok neseli hayat dolu ve benim sevdigim insanlar cok keyifliydi anliyacagin. 10 kisiydik kaan bile uyumak istemedi herkesin kucaginda dolasti durdu güldürdü bizi..
herzaman olan seyler degil yilda üc kere falan oluyor böyle..
seninde elisin varmis.canim kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?