- Emoji Skoru
- 10.980
- Puanlar
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #231.301
günaydın hanımlar.. ben davul gibi devam ediyorum hayatıma bugün kazara basküle çıktım da
tövbeestağfurullah
cin çarpmışa döndüm
ama görseniz 9 aylık yani böyle bi şişkinlik yok sanırım üşüttüm ben biraz yürürken bu arada geçtiğimiz hafta 33bin küsür adım atmışım (pazartesi yada salı - cuma - pazar yani 3 gün yürüdüm) o ara üşüttüm galiba ben gazman misali dolaşıyorum ortalarda bi de regl beklentisi var tabi 
diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorum
dünkü menümü hiç yazmasam ben 
ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim
) akşama da ton balıklı salata.. toparlıyorum yani.. siz beni 1-2 hafta görmezden gelin ben toparlicam kendimi 

diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorum

ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim