• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar.. ben davul gibi devam ediyorum hayatıma bugün kazara basküle çıktım da :KK57: tövbeestağfurullah :KK53: cin çarpmışa döndüm :KK14: ama görseniz 9 aylık yani böyle bi şişkinlik yok sanırım üşüttüm ben biraz yürürken bu arada geçtiğimiz hafta 33bin küsür adım atmışım (pazartesi yada salı - cuma - pazar yani 3 gün yürüdüm) o ara üşüttüm galiba ben gazman misali dolaşıyorum ortalarda bi de regl beklentisi var tabi :işsiz:

diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorum :KK43: dünkü menümü hiç yazmasam ben :silah::silah: ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim :KK68:) akşama da ton balıklı salata.. toparlıyorum yani.. siz beni 1-2 hafta görmezden gelin ben toparlicam kendimi :oops:

Günaydın kızlar :)

wendy wendy nasılsın neler yapıyorsun kuzum?
Ses vermemişsin bu sabah..

moralim bozuk ebruşum, diyet yapamıom, hedefler uzaklaşıyor, psikolojim bozuk :(

wendy wendy yine uğramadın rakibem.. Yoksa 59 oldun da bana süpriz mi yapcan??

nerde kuzum nerdeeee :KK42::KK42:

wendy wendy Nerelerdesin gülüm ben de yoktum hoş ama bugün seni göremedim

bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık :KK61:

Görüyorum süper mamalar paylaşıyosun cnm

Ay çok Sevindim 800 dediğin ne bu hafta listede ozaman :))

yok kuzucum ne 800'ü :KK57:

Bencede bu hafta girecek tabi bir aksilik olmazsa :))
Değil mi wendy wendy

yok ebruşum benden bi halt olmaz :KK42:

Tam gaz devam diyorsun.. :KK54:
Bence sana 700 gram çok fazla olur canım. En azından 500 olsun. Sonuçta hala emziriyorsun.Çokda sıkma..

Bencede bu hafta girecek tabi bir aksilik olmazsa :))
Değil mi wendy wendy

Ana öğünler çok az olmamış mı??
Bana pek doyurmuş gibi gelmedi. 6 hamsi az değil mi?? Gerçi boyuta göre de değişir. İstavritten büyükleri de var.

Haftasonu olan alkol kaçamağından dolayı ödem olmuştur bencede
günaydınlarr
ebrucum dün evde kalan yemekten getirmiştim o kadardı o yüzden öyle oldu
ama ben 2 gündür wc ye çıkamıyorum ne güzel kaç aydır düzene girmişti

Günaydın hanımlar.. Moreller bozuk bu sabah.. Hem wc sorunu sürüyor hem sabah +500 gördüm hem de dün atkımı kaybetmısım sabah farkettım içim yanıyo.. pofidikti ellerimle örmüştüm kim bilir nerde :( böhüüüü böhüü böhüüü :mad::KK42::KK42::KK42:

menüm:
sabah 9.30
yağsız peynirli omlet 1 yumurtadan
domates salatalık
3 zeytin bi iki çatal yağsız mantı

14.30
sütlü şekersiz filtre kahve

19.00
bir kase lor çorbası
iki yem kaşığı tavuklu salata
iki yemek kaşığı makarna

ara 20.30
bir adet tuzsuz salatalık
Kız sabah sabah nerden buldun mantıyı da yedin :D Bi de lor çorbası dikkatimi çekti duymadım daha önce nasıl yapılıyo canım??

Günaydın ördeğim
Baharı yaz gibi biliyorsun buraların ondan acele etmeliyim:)
Evet bence de acele et :)
ben de bi arkadaşımda bu yemeği yemiştim tarif ettiği kadarıyla böyleydi ama o pişmeye yakın garnitür ekliyor piştikten sonra da dereotu doğruyordu. mmm çok güzeldi kış çıkmadan ben de yapayım bari :kk77:
Evet degisik şeyler ekliyorlar icine ben sade yapmıştım :)
bu moddayken sizinde moralinizi bozmak istemiyorum matildacım, diyet modunda gelcem artık :KK61:
Noldu kız neden moralin bozuk? :KK43: sen diyet yapmasan da gel yine, ozletme kendini. Biz seni artınla eksinle seviyoruz :KK19:

Günaydın hanımlar.. Moreller bozuk bu sabah.. Hem wc sorunu sürüyor hem sabah +500 gördüm hem de dün atkımı kaybetmısım sabah farkettım içim yanıyo.. pofidikti ellerimle örmüştüm kim bilir nerde :KK43: böhüüüü böhüü böhüüü :mad::KK42::KK42::KK42:
ayy kıyamam sana ben yaa ama sıkma canını bi daha örersin
bu ara bende de başladı wc sorunu

Aslında kahvaltı da yumurtayı tercih ediyorum ama sonuncuyu oğluşuma pişirince ben açıkta kaldım :) Acelem olduğunda ya da böyle mecbur kalınca yiyorum. Dediğin gibi ne gözüm doyuyor ne de karnım.
Közlenmiş biber çorbasını bende ikinci kez yapıyorum, netten bulmuştum ve çok beğendim. Denemek isteyenlere özelden aldığım sitenin adresini atabilirim. Ayyy çok güzel oluyor, sütlü falan.

Bu arada Jillian Michael yapayım dedim, 8. dakikada resmen yere serildim, nasıl bir hamlamaktır bu ya. Yarın açık havada hafif koşuya çıkacağım inşallah oda hayal kırıklığı olmaz. Yavaştan alıp zorlamıyorum tabi bu arada.
Bana atarsan memnun olurum.
Jillıanıda birden yapmamak lazım.Önce vucudu bir spora alıştır derim.

Eşim diyorki bizde ayrımcılık yok hepsi kardeş:KK70::KK70:
Şaka tabiki ilk defa kahvaltı yapmaya başladım alacağım inşallah buarada hangi ekmek ten alayım şimdiye kadar hiç almadım ama artık düzenli yapacağım
Çok teşekkür ederim canım benim iyiki varsınız iyiki buldum sizi :KK19::KK72::KK36::KK6::KK73::KK73:
Canım tam buğday- karışık tahıllı- kepekli hiç farketmez. Ben a101'dekilerden alıyordum şimdiye kadar ama bir haftadır eşim buradaki bir fırından alıyor çok daha doğal.. Yapan fırın falan varsa taze taze alsan çok daha yiyilebilir geliyor.

moralim bozuk ebruşum, diyet yapamıom, hedefler uzaklaşıyor, psikolojim bozuk :KK43:

deme ama öyle
ne oldu ki??

günaydınlarr
ebrucum dün evde kalan yemekten getirmiştim o kadardı o yüzden öyle oldu
ama ben 2 gündür wc ye çıkamıyorum ne güzel kaç aydır düzene girmişti
Ozon tebazisi mi görüyordun kaptanım?? İşe yarıyor demiştin.Aksattın mı yoksa

image.webp

Canım tam buğday- karışık tahıllı- kepekli hiç farketmez. Ben a101'dekilerden alıyordum şimdiye kadar ama bir haftadır eşim buradaki bir fırından alıyor çok daha doğal.. Yapan fırın falan varsa taze taze alsan çok daha yiyilebilir geliyor.
Tamam canım benim şimdilik a101 den alayım arastiririm çalisiyorum ya ilk fırsatta da bakarım
çok teşekkür ederim zaten sadece kahvaltı da yiyebilirim yemeğin yanında gerekmiyor alıştım .... hayırlı günler olsun .....

moralim bozuk ebruşum, diyet yapamıom, hedefler uzaklaşıyor, psikolojim bozuk :KK43:

Aa noldu yine napcaz cnm çok üzülüyorum valla
Seni nası toparlayalım bilemedim dövdük sevdik ceza verdik gaza getirdik olmadı:)
Gelmedin mi bişi var anlıyorum sen bunu beyninde bitirip karar vermelisin yoksa olmaz böyle

günaydın hanımlar.. ben davul gibi devam ediyorum hayatıma bugün kazara basküle çıktım da :KK57: tövbeestağfurullah :KK53: cin çarpmışa döndüm :KK14: ama görseniz 9 aylık yani böyle bi şişkinlik yok sanırım üşüttüm ben biraz yürürken bu arada geçtiğimiz hafta 33bin küsür adım atmışım (pazartesi yada salı - cuma - pazar yani 3 gün yürüdüm) o ara üşüttüm galiba ben gazman misali dolaşıyorum ortalarda bi de regl beklentisi var tabi :işsiz:

diyet durumları da bi değişik yani sabah diyetteyim akşamları sanki 45 kiloymuşum gibi yiyorum :KK43: dünkü menümü hiç yazmasam ben :silah::silah: ama toparlicam bugün güzel bi program yaptım kendime kahvaltım çok az falsolu ama öğlen börülce getirdim biraz da yoğurt ve chialı kakaolu puding (pampişim yapmış canım benim :KK68:) akşama da ton balıklı salata.. toparlıyorum yani.. siz beni 1-2 hafta görmezden gelin ben toparlicam kendimi :oops:
Geçmiş olsun sevalcim hadi biz görmezden gelelim ama zaman geçiyor bak yaz geliyorum diyor onu napcan bu yazada böyle mi girelim

Günaydın hanımlar.. Moreller bozuk bu sabah.. Hem wc sorunu sürüyor hem sabah +500 gördüm hem de dün atkımı kaybetmısım sabah farkettım içim yanıyo.. pofidikti ellerimle örmüştüm kim bilir nerde :KK43: böhüüüü böhüü böhüüü :mad::KK42::KK42::KK42:
500 bişi değil gider üzülme
Atkı için üzüldüm inşallah bulunur cnm

Back
X