Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım konuşsan acaba ertelenemez mi?

morordek konuşunca halledilebilecek bişi mi peki?? Yoksa oldu bitti sen gidince başkası yapar durumu nu??
Bilmiyorum ki kızlar mail attım daha dönmedi. Ben en kötü nisan başında izne çıkacağım valla, kendi bilir. O zamana kadr da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sinir etti yani beni... Hatta inadına 32. haftada mı çıksam izne diye düşündüm, gorevi verdigiyle kalsın
Bence menun gayet güzel
Form da olsa bence de biskuvi yememeye çalış canım neticede sağlıklı seyler sayılmaz
Menümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..
Ayy benim tarifimden mi yaptin yoksaaa? :)

ama ben yememek için kendime süt ısıttım içine tarçın attım onu içiyorum en masum o geldi sabah mesai var nasıl gideceksem
Oh çok şükür:)
Bebişine çok geçmiş olsun cnm sanada aferin hadi inş bu sefer olur

Aynen bir sürü grup ama ben şikayetçi değilim
Bilmem ki bi denemek lazım eşimde sıcak bakmıyor belki ondan

O abur cuburları kaptanımın dedıgı gıbı yazdıkca biz çemkiririz bırakırsın. Spora gelinceee evde hem kosu bandı hem bısıklet var ve sen yapmıyoo musun??? Valla alırım elinden hee Anlıyorum cok yorucu oluyo benım bı cocugum yok eve gelınce aman aksam yemegım gec saate kalmasın ay bulasık bırıkmesın camasır yıka katla utule hoacaya rapor hazırlad erken dınlenmeye fırsat bulamıyom.. Ama kendıne vakıt ayırmak önemli.. Herısı bıtırıp 1saat beım saatım kendımı bölmicem deyip senin azimle bu işe sarılman lazım canım. gerekırse 11de basla spora ama hareketsız kapatma sporu derım ben. ınan cok faydasını görürsün sonra dua edersın bıze kızlar allah razı olsun ıyıkı kaldırdınız benı yerımden dıye
Öf kızlar sinirlerim tepemde ya, bu bölüm başkanı elimde kalacak bi gün dogum iznine cıkacagımı unutmus muuu yoksa unutmadı da inadından mı yaptı bilmiyorum, koca dönem sürecek görevler vermis bana
Doguruverırım amfinin ortasına de

Herseyy yerlı yerınde afıyet olsun canım bi nazar boncuklugu lokma kekın var bu seferlık gormedım onu
Canım tüm paketı yemedıysen o bıskuvinin ıdare edılır bence. arada mıdemı bastıracak bıseyler ben de arıyorum ama 2tane fılan yıyom en fazla
Menümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..
Afıyet olsun Ebrusum Ben güzel kereviz bulamadım pörsümüşler hep yapamadım o yüzden

Mrb ben de aranıza geldim ne yapmam gerekiyor kilo 90 boy173 hedef 70
Hoşgeldin canım :) Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettıgını yazman gerekıyor.
Ördekcim kaptancımı da etiketlıym de hedefını kaydetsın morordek
Sonra gel tanısırız uzun uzun :)

Okudum kabul ettim
Iyi bakalim hadi hosgeldin diyelim. Zaten okudun biliyosun 2hafta deneme süresi var sonra listeye girebilirsin. Bu sirada katilimini yuksek tutman gerekli ve gunluk menulerimizi su ve sporla birlikte aksam yaziyoruz yorumluyoruz sonra.
Kendini tanitir misin biraz..
Ben kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y lisans ogrencisiyim. Yaklasik 9aydir buralardayim 95+ gorup diyete basladim simdi 6larin uclarindan 5lere goz kırpıyom

Benimde düğünüm var ve artık yeni hayata zayıf olarak devam etmek istiyorum hemsireyim nobet ve çıkışlarım sıkıntı oluyor elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım. Şu an nisanlimla iddiaya girdim ilk kimin BKİ si 25 olacak diye yarışıyoruz o yüzden 4 ay içinde en az 74 olmam gerekiyor

Ben yenmeyenleri derin dondurucuya atıyorum kaptanım bi misafir geldiğinde bile ısıtıp verebilirsin

Herkese merhabaaaa

Kahvaltı: küçük veledim sabah 5 te uyanıp sonra tekrar yedide uyuduğu için kızın okuluma geç kaldık, yüzmeye de gideceğim için aceleden minik (1,5 dilim ekmek kadar) beyaz peynirli sandviç yedim

40 dk yüzdüm ama yavaşça tabi. sonra da çok acıkınca maalesef yine yarım yağlı sütle 1 pors. nesfit yedim. (bu defa da kızı dr.a yetiştimek için)

öğle: 50-60 gr kadar et döner ve 2 ufak şinitzel, etimek, azıcıkta acılı mayonez.

akşam: misafirlerimiz vardı ve bende çok yorgun olduğum için dışarıdan yedik...

yarın telafi ederim artık bir şekilde. eliptik bisikleti kullanmayı düşünmüyordum ama bu durumda 35-40 dak. mecbur kullanıcam.

2 litre suyumu içtim.

hoşgeldin cnm ben tk kaptanıyım ne güzel bir gelinimiz daha olacak daha önce pdr sinemi kuğu gibi gelin yaptık darısı başına

kendimden bir alıntı dün 82.500 düm bu sabah 81.4 şok oldum çok sevimdim inş böyle devam ederrr

Menün çok güzel.Nescafede de şeker var mı?

dershanede 2si bir arada yoktu yani evet var ama azcık tattım boğazımı yumuşattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…