- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.481
Canım konuşsan acaba ertelenemez mi?
Bilmiyorum ki kızlar mail attım daha dönmedi. Ben en kötü nisan başında izne çıkacağım valla, kendi bilir. O zamana kadr da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sinir etti yani beni... Hatta inadına 32. haftada mı çıksam izne diye düşündüm, gorevi verdigiyle kalsınmorordek konuşunca halledilebilecek bişi mi peki?? Yoksa oldu bitti sen gidince başkası yapar durumu nu??
Bence menun gayet güzelBugünkü menüm
Sabah 09.30 :
1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 8-10 dal dereotu ve tere, 2 şekersiz çay
Öglen 12.30 :
1 sade türk kahvesi, 10 kuru üzüm, 10 badem, 2 lokma ev keki
Ara 15.30 :
1 tarçınlı yesil elma, 1 kivi, 1 çay bardağı kefir
Akşam 18.15:
Ton balıklı bol salata, 1 dilim ekmek
Ara: 21.00 sade türk kahvesi (içmeden duramiyorum)
Su: 2 litre (yatana kadar 3e yaklasirim)
Spor: 2 mil leslie, 30 mekik, 250 ip atlama, 5 dakika bacak, 5 dakika kol calisma
Yorumlayın lütfen menümü...
Form da olsa bence de biskuvi yememeye çalış canım neticede sağlıklı seyler sayılmazSelam kızlar menumu paylasayim
Sabah 7:30
Yumurta haşlama
Süzme peynir zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Kabuska yemeği
Yoğurt
Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
9 da da yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı yerim
Yarım lt suyla kapatırım
Yarım saat leslie yapacağım
Kızlar şuan mesaideyim yemek yiyemeyecegim bu akşam yoğurt la kapatacağım ee 9 dan sonra yemek yenmez ugrasim boşa gider
Ayy benim tarifimden mi yaptin yoksaaa? :)Menümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..
Tabii ayarlarım canım benim çok teşekkür ederimMenün güzel görünüyor. Akşamı da yesen tam süper olacakmış. Bir de form bisküvi yerine ceviz, fındık, badem, kuru üzüm gibi yemislerden ölçülü yiyebilirsin...
Evet canım benim tekstil de çalışıyorumm eşimle birlikte çalışıyorummNerede çalışıyordun canım. 9'da çıktığına göre özel sektör olmalı
Ben seviyorum yakışıyor bence aynı garnitüre et kavurup ekleyip pişirebilirsincnm etli hiç pişirmedim nasıl oluyor tadı tarif versene
Sakııııın! Yemedin demigecenin bir yarısı uykum kaçtı bu saatte gözüm bir şeylere takılıyor özellikle çocukların nutella kavanozuna
Oh çok şükür:)ama ben yememek için kendime süt ısıttım içine tarçın attım onu içiyorum en masum o geldi sabah mesai var nasıl gideceksem
Bebişine çok geçmiş olsun cnm sanada aferin hadi inş bu sefer olurGünaydın şekerler, dün kızım çok ağlayınca erken çıktım işten, kulağı ağrıyormuş, doktor iltihap falan Yok dedi ama öyle çok ağladı ki kulağım diyebugün izin aldım ondan, kızımla ilgileneyim dedim. Benimle ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür mahiyetinde saf proteinle başlıyorum bugün :) akşama menümü paylaşayım inşallah :)
Aynen bir sürü grup ama ben şikayetçi değilimAynen ebruşum, direkt aldığım şeyleri evde deneyip beğenmeyince çok pişman oluyorum İnan, iade etmeye o kadar alıştım ki :) eşim de alıştı, olmazsa iade ederiz diyo artık :)
Öğretmenli grup, anneler grubu vs vs, whatsapp kullanmak istemiyoruz diyo çevremdeki anneler :)
Ona da alışıyorsun matildacım, bi alıosun baktın olmadı kalıbı darmış/ genişmiş diye kararını veriyosun, ona göre alıyosun mis gibi, eskiden içeriğine hiç bakmazdım, şimdi direkt %100 kotonmuş vs diye içerikten anlıyorum herşeyi :)
O abur cuburları kaptanımın dedıgı gıbı yazdıkca biz çemkiririz bırakırsın. Spora gelinceee evde hem kosu bandı hem bısıklet var ve sen yapmıyoo musun???Hiç spor yapmıyorum desem okuldan dönerken yürüdüğüm 15 dk.lık yolu saymazsak. Aslında evde koşu bandım ve bisikletim var ama süs gibi duruyor uzun zamandır. Biraz tembellikten biraz afacan kızımın dağıttığı ortalığı toplamak yemek yapmak falan derken vaktim olmuyor sanki. Beni harekete geçirin kızlar. İçimde istek var ama harekete geçemiyorum. Bugün yine bi sürü abur cubur yedim. Niye böyle oluyor ki of
Doguruverırım amfinin ortasına deÖf kızlar sinirlerim tepemde ya, bu bölüm başkanı elimde kalacak bi gündogum iznine cıkacagımı unutmus muuu yoksa unutmadı da inadından mı yaptı bilmiyorum, koca dönem sürecek görevler vermis bana
Herseyy yerlı yerınde afıyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 09.30 :
1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 8-10 dal dereotu ve tere, 2 şekersiz çay
Öglen 12.30 :
1 sade türk kahvesi, 10 kuru üzüm, 10 badem, 2 lokma ev keki
Ara 15.30 :
1 tarçınlı yesil elma, 1 kivi, 1 çay bardağı kefir
Akşam 18.15:
Ton balıklı bol salata, 1 dilim ekmek
Ara: 21.00 sade türk kahvesi (içmeden duramiyorum)
Su: 2 litre (yatana kadar 3e yaklasirim)
Spor: 2 mil leslie, 30 mekik, 250 ip atlama, 5 dakika bacak, 5 dakika kol calisma
Yorumlayın lütfen menümü...
Canım tüm paketı yemedıysen o bıskuvinin ıdare edılır bence. arada mıdemı bastıracak bıseyler ben de arıyorum ama 2tane fılan yıyom en fazlaSelam kızlar menumu paylasayim
Sabah 7:30
Yumurta haşlama
Süzme peynir zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Kabuska yemeği
Yoğurt
Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
9 da da yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı yerim
Yarım lt suyla kapatırım
Yarım saat leslie yapacağım
Kızlar şuan mesaideyim yemek yiyemeyecegim bu akşam yoğurt la kapatacağım ee 9 dan sonra yemek yenmez ugrasim boşa gider
Afıyet olsun EbrusumMenümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..
Hoşgeldin canım :) Öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettıgını yazman gerekıyor.Mrb ben de aranıza geldim ne yapmam gerekiyor kilo 90 boy173 hedef 70
Iyi bakalim hadi hosgeldin diyelim. Zaten okudun biliyosun 2hafta deneme süresi var sonra listeye girebilirsin. Bu sirada katilimini yuksek tutman gerekli ve gunluk menulerimizi su ve sporla birlikte aksam yaziyoruz yorumluyoruz sonra.Okudum kabul ettim
Oldu tabiCanım hoşgeldin :)
Canımm, hatırlıyorum o zamanı, Dukan expressle başladığın dönemi :) 4 ay oldu mu ya?
Ben yenmeyenleri derin dondurucuya atıyorum kaptanım bi misafir geldiğinde bile ısıtıp verebilirsinayy sorma yaa bi daha börek yaparsam onlara neyse bitti de kurtuldum
kız bacım ben 1-2 dilim börek yedim diye kahroluyom kaç gündür sen ne yapmışın öyle patates salatası 2 kase börek kek ohhh
canım benim kronik kabızlık ileri seviyede ozon yağı kapsülü kullanıyom iyi geldi ama sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içebilirsin
hoşgeldin cnm ben tk kaptanıyım ne güzel bir gelinimiz daha olacak daha önce pdr sinemi kuğu gibi gelin yaptık darısı başınaBenimde düğünüm var ve artık yeni hayata zayıf olarak devam etmek istiyorum hemsireyim nobet ve çıkışlarım sıkıntı oluyor elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım. Şu an nisanlimla iddiaya girdim ilk kimin BKİ si 25 olacak diye yarışıyoruz o yüzden 4 ay içinde en az 74 olmam gerekiyor
good morning ladies
bu aralar iş temposu falan biraz yoğun annem de habire misafir alıyor pek zamanım olmuyor ama okuyorum. yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler @raindarksky @surgery nurse güzel güzel kilo verelim
yazmıyorum diye kaçamak yapıyorum sanmayın tam gaz devam sadece ekstra spor yapamıyorum
bu aralar metobolizmam berbat ya tuvalete çıkamıorum..off dün tartıldım 82.500 yani artı 500 deyim cumaya göre ama sanki buğün biraz daha az çıkacakmışım gibi hissediyorum birazdan tartılacagım :*
Menün çok güzel.Nescafede de şeker var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?