- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.501
Nası yani düzeltemiyomuÖf kızlar sinirlerim tepemde ya, bu bölüm başkanı elimde kalacak bi gündogum iznine cıkacagımı unutmus muuu yoksa unutmadı da inadından mı yaptı bilmiyorum, koca dönem sürecek görevler vermis bana
yermiyim şekerim yemedim tabisii bugünki menümü de yazayımBen seviyorum yakışıyor bence aynı garnitüre et kavurup ekleyip pişirebilirsin
Sakııııın! Yemedin demi
İnşallah benim de umudum o yöndehoşgeldin cnm ben tk kaptanıyım ne güzel bir gelinimiz daha olacak daha önce pdr sinemi kuğu gibi gelin yaptık darısı başına
Hoşgeldin cnmBenimde düğünüm var ve artık yeni hayata zayıf olarak devam etmek istiyorum hemsireyim nobet ve çıkışlarım sıkıntı oluyor elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım. Şu an nisanlimla iddiaya girdim ilk kimin BKİ si 25 olacak diye yarışıyoruz o yüzden 4 ay içinde en az 74 olmam gerekiyor
sen inandıktan sonra olur cnmİnşallah benim de umudum o yönde
Tartılmak için çok yanlış zaman kaslar şişiyor tabi 3 gündür yediğim böreklerinde etkisi var mı bilemedim bence sabah tartılmalısın kaptanım en doğru sonucu alırsınsabah
1dlm ekmek
1yumurta
2zeytin
1 kk peynir
ara
1elma
öğle
2diliö börek kıymalı
ara
1elma
1üçgen peynir
akşam
1kepçe çorba
2köfte
2parmak patates (izmir köfte yağsız pişirmiştim)
1kaşık pilav
ara
1elma
spor
45 dk tempolu yürüyüş
1,5saat egzersiz
su
2 lt
kızlar az önce spordan gelince tartıldım 73 çıktım moralim bozuldu acaba ödemmi yaptı fazla spor
Tisikkir idirimHoşgeldin cnm
Buda değişik bi yarışımış başarılar biz seni tutuyoruz tabiki de:))
sabah
1dlm ekmek
1yumurta
2zeytin
1 kk peynir
ara
1elma
öğle
2diliö börek kıymalı
ara
1elma
1üçgen peynir
akşam
1kepçe çorba
2köfte
1kaşık pilav
ara
1elma
spor
45 dk tempolu yürüyüş
1,5saat egzersiz
su
2 lt
kızlar az önce spordan gelince tartıldım 73 çıktım moralim bozuldu acaba ödemmi yaptı fazla spor
Kolay gelsin ben de yarın sp ciyim zira bugün bende kaçamak yaptımkızlar yarın perşembe ben kızılcahamam yakınlarında şantiyeye gideceğim akşama ancak dönerim sakın abartmayın dikkat edin gözümü arkada bırakmayın
canım yemicez ya abur cubur falan yok bu yaşımıza kadar aburcubursuz günümüz geçti mi her şeyin tadını biliyoruz yedik yiyeceğimiz kadar. artık dişimizi sıkma vakti sonunda gülen biz olucaz herşeye herkese inat. biz her halimizle güzeliz zaten hedef göz kamaştırmak ve bunu da başaracağız birazcık motive bak ne güzel vereceksin verdikçe de motive olacaksın bazen insan nefsine hakim olamıyoryiyor ama bu hiç birşeyin sonu değil her zaman kaldığın yerden devam edeceksin bozdum diye pes etmek yok. böyle bir grubu bulamazsın buralarda bulmuşken kaybetme bak bende yeni sayılırım ondan diyorum ne olursa olsub hergün buraya menünü doğru biçimde yaz yemeyeceğini göreceksin.Hiç spor yapmıyorum desem okuldan dönerken yürüdüğüm 15 dk.lık yolu saymazsak. Aslında evde koşu bandım ve bisikletim var ama süs gibi duruyor uzun zamandır. Biraz tembellikten biraz afacan kızımın dağıttığı ortalığı toplamak yemek yapmak falan derken vaktim olmuyor sanki. Beni harekete geçirin kızlar. İçimde istek var ama harekete geçemiyorum. Bugün yine bi sürü abur cubur yedim. Niye böyle oluyor ki of
ben ingilzce öğretmeniyim canım istersen bilmen gerekenleri sana okunuşlarıyla anlamlarıyla çevireyyim yazayım duyunca önden hazırlıklı olursun kolaylık olurKızlar leslie de hangi programı açıyorsunuz
Ya çok eğlenceli ama benim açtığım yabancı konuşuyor
Anaamm bir iddiaci daha.. gel bacim gel ben de benim hayirsiz vakvak yarimle girdim iddiaya. Senden daha zayif olucam dedim ensesindeyim simdi alicam elinden takiminiBenimde düğünüm var ve artık yeni hayata zayıf olarak devam etmek istiyorum hemsireyim nobet ve çıkışlarım sıkıntı oluyor elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım. Şu an nisanlimla iddiaya girdim ilk kimin BKİ si 25 olacak diye yarışıyoruz o yüzden 4 ay içinde en az 74 olmam gerekiyor
Beni sisiriyo valla kaptanim yarin biraz daha hafif yap sporunu istersen persembe de full dinlenip yesilcaya gomulursunsabah
1dlm ekmek
1yumurta
2zeytin
1 kk peynir
ara
1elma
öğle
2diliö börek kıymalı
ara
1elma
1üçgen peynir
akşam
1kepçe çorba
2köfte
1kaşık pilav
ara
1elma
spor
45 dk tempolu yürüyüş
1,5saat egzersiz
su
2 lt
Evet 24 saat hastanede oluyorum hastanede ne cikarsa onu yiyorum spor zaten şu an için hayatımda yok malesef 18.00dan sonra bişey yemiyorum sadece kahve çay şu bi de hastanede gece 1 activya yogurtlardan yiyorum siz ne iş yapıyorsunuz?Anaamm bir iddiaci daha.. gel bacim gel ben de benim hayirsiz vakvak yarimle girdim iddiaya. Senden daha zayif olucam dedim ensesindeyim simdi alicam elinden takiminisen takil bize ben sana tüyo veririm datlum
Nobetli calisma zorlu oluyordur ama nasil besleniyosun genelde nasil cozumler bulmayı dusunuyosun
Bugünkü menüm
Sabah 09.30 :
1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, 8-10 dal dereotu ve tere, 2 şekersiz çay
Öglen 12.30 :
1 sade türk kahvesi, 10 kuru üzüm, 10 badem, 2 lokma ev keki
Ara 15.30 :
1 tarçınlı yesil elma, 1 kivi, 1 çay bardağı kefir
Akşam 18.15:
Ton balıklı bol salata, 1 dilim ekmek
Ara: 21.00 sade türk kahvesi (içmeden duramiyorum)
Su: 2 litre (yatana kadar 3e yaklasirim)
Spor: 2 mil leslie, 30 mekik, 250 ip atlama, 5 dakika bacak, 5 dakika kol calisma
Yorumlayın lütfen menümü...
Selam kızlar menumu paylasayim
Sabah 7:30
Yumurta haşlama
Süzme peynir zeytin
Bir dilim ekmek
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Kabuska yemeği
Yoğurt
Saat 4 de
Kayısili form çayı
Eti form kepekli bisküvi
Gün içinde 2 lt ılık su içtim
9 da da yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın karışımı yerim
Yarım lt suyla kapatırım
Yarım saat leslie yapacağım
Kızlar şuan mesaideyim yemek yiyemeyecegim bu akşam yoğurt la kapatacağım ee 9 dan sonra yemek yenmez ugrasim boşa gider
Menümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..
yarın spor yok zaten muhtemelen 1-2 saat yol sürecek arazi şantiye ve toplantı ile gececek günümüzAnaamm bir iddiaci daha.. gel bacim gel ben de benim hayirsiz vakvak yarimle girdim iddiaya. Senden daha zayif olucam dedim ensesindeyim simdi alicam elinden takiminisen takil bize ben sana tüyo veririm datlum
Nobetli calisma zorlu oluyordur ama nasil besleniyosun genelde nasil cozumler bulmayı dusunuyosun
Beni sisiriyo valla kaptanim yarin
ğbiraz daha hafif yap sporunu istersen persembe de full dinlenip yesilcaya gomulursun
hoş geldin canım öncelikle boyun çok iyi manken olacak hatunsun bi de incelsen o gelinlikle kuğular gibi olursun. çikilata canavarlığına bir son vermelisin daha sonra belki kilo kaçıran canavar olabilirsinMrb ben de aranıza geldim ne yapmam gerekiyor kilo 90 boy173 hedef 70
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez yarından itibaren ben de menülerimi yazmaya başlayacağım zaten yaklaşık 15 gündür abur cubur yemiyorum kestim 1 gün kaçtı sadecehoş geldin canım öncelikle boyun çok iyi manken olacak hatunsun bi de incelsen o gelinlikle kuğular gibi olursun. çikilata canavarlığına bir son vermelisin daha sonra belki kilo kaçıran canavar olabilirsinben de 85,5 ile başladım iki hafta önce 81.4 güncel kilom boyum da 163 yaş 24 ingilizce öğretmeniyim. nöbet usulu çalışmak zordur ama ne olursa olsun uyuyacağın saatten 5 saat önce bir şey yememeni tavsiye ederim hesaplayarak yemelisin ve kendini çok kısma sağlıklı tercihler yap abur cubura el uzamak yok hedefine ulaşıncaya kadar
dışardan geldim debeş gibi yatıyorum kalkıp Bi leslie yapasım var içimde o tutku var ama dışmdaki miskin beden yarınlar yokmuşçasına yat The walking dead izle diyor ne yapayım sizce bi de akşam yemeğini 17.30 da yedim ama hala tıka basa tok gibiyim ne oldu böyle oldu anlamadım töbe esta piti piti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?