Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
1dlm ekmek
1yumurta
2zeytin
1 kk peynir
ara
1elma
öğle
2diliö börek kıymalı
ara
1elma
1üçgen peynir
akşam
1kepçe çorba
2köfte
2parmak patates (izmir köfte yağsız pişirmiştim)
1kaşık pilav
ara
1elma
spor
45 dk tempolu yürüyüş
1,5saat egzersiz
su
2 lt
kızlar az önce spordan gelince tartıldım 73 çıktım moralim bozuldu acaba ödemmi yaptı fazla spor

Hoşgeldin cnm
Buda değişik bi yarışımış başarılar biz seni tutuyoruz tabiki de:))

Tartılmak için çok yanlış zaman kaslar şişiyor tabi 3 gündür yediğim böreklerinde etkisi var mı bilemedim bence sabah tartılmalısın kaptanım en doğru sonucu alırsın

Spordan sonra tartılmamalısın canım, kaslar şişip vücut ağırlaşıyor diye biliyorum. Spordan önce tartıl bence bir dahaki sefere. Patates ve pilavda Yanyana olmaması gereken besinler diye biliyorum.

canım yemicez ya abur cubur falan yok bu yaşımıza kadar aburcubursuz günümüz geçti mi her şeyin tadını biliyoruz yedik yiyeceğimiz kadar. artık dişimizi sıkma vakti sonunda gülen biz olucaz herşeye herkese inat. biz her halimizle güzeliz zaten hedef göz kamaştırmak ve bunu da başaracağız birazcık motive bak ne güzel vereceksin verdikçe de motive olacaksın bazen insan nefsine hakim olamıyoryiyor ama bu hiç birşeyin sonu değil her zaman kaldığın yerden devam edeceksin bozdum diye pes etmek yok. böyle bir grubu bulamazsın buralarda bulmuşken kaybetme bak bende yeni sayılırım ondan diyorum ne olursa olsub hergün buraya menünü doğru biçimde yaz yemeyeceğini göreceksin.
SEVİLİYORSUNUZ 5. TAKIM

Kızlar leslie de hangi programı açıyorsunuz
Ya çok eğlenceli ama benim açtığım yabancı konuşuyor
ben ingilzce öğretmeniyim canım istersen bilmen gerekenleri sana okunuşlarıyla anlamlarıyla çevireyyim yazayım duyunca önden hazırlıklı olursun kolaylık olur

Anaamm bir iddiaci daha.. gel bacim gel ben de benim hayirsiz vakvak yarimle girdim iddiaya. Senden daha zayif olucam dedim ensesindeyim simdi alicam elinden takimini sen takil bize ben sana tüyo veririm datlum
Nobetli calisma zorlu oluyordur ama nasil besleniyosun genelde nasil cozumler bulmayı dusunuyosun
Beni sisiriyo valla kaptanim yarin biraz daha hafif yap sporunu istersen persembe de full dinlenip yesilcaya gomulursun

Evet 24 saat hastanede oluyorum hastanede ne cikarsa onu yiyorum spor zaten şu an için hayatımda yok malesef 18.00dan sonra bişey yemiyorum sadece kahve çay şu bi de hastanede gece 1 activya yogurtlardan yiyorum siz ne iş yapıyorsunuz?

doğru bir menü gibi duruyor doyurucu ve sporun göz kamaştırıyor harikasınnn

güzel menü ama akşamı atlamamaya çalış hafif de olsa ye bişiler çok kıstım bende başlarda sonra ceremesini cektim normal beslenince sıkıntıya girdim şimdi düzenliye döndüm tokum ve kilo veriyorum

Menümü yazayım.
Sahur:
2 haş. yumurta
1 dilim ekmek
zeytin çökelik
İftar:
Potakallı kereviz yemeği
Kereviz enfesdi. Teşekkürler kızlar..

hiç kereviz yemedim hayatımda doyurucu bir şey mi ebrucum ben oruç tutsam iftarda coşarım valla tebrikler

yarın spor yok zaten muhtemelen 1-2 saat yol sürecek arazi şantiye ve toplantı ile gececek günümüz

Mrb ben de aranıza geldim ne yapmam gerekiyor kilo 90 boy173 hedef 70
hoş geldin canım öncelikle boyun çok iyi manken olacak hatunsun bi de incelsen o gelinlikle kuğular gibi olursun. çikilata canavarlığına bir son vermelisin daha sonra belki kilo kaçıran canavar olabilirsin ben de 85,5 ile başladım iki hafta önce 81.4 güncel kilom boyum da 163 yaş 24 ingilizce öğretmeniyim. nöbet usulu çalışmak zordur ama ne olursa olsun uyuyacağın saatten 5 saat önce bir şey yememeni tavsiye ederim hesaplayarak yemelisin ve kendini çok kısma sağlıklı tercihler yap abur cubura el uzamak yok hedefine ulaşıncaya kadar

dışardan geldim debeş gibi yatıyorum kalkıp Bi leslie yapasım var içimde o tutku var ama dışmdaki miskin beden yarınlar yokmuşçasına yat The walking dead izle diyor ne yapayım sizce bi de akşam yemeğini 17.30 da yedim ama hala tıka basa tok gibiyim ne oldu böyle oldu anlamadım töbe esta piti piti

İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez yarından itibaren ben de menülerimi yazmaya başlayacağım zaten yaklaşık 15 gündür abur cubur yemiyorum kestim 1 gün kaçtı sadece

SEN o miskini dinleme git sporunu yap bence. Tok olmanda süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…