Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünün menüsü geliyor!!!! yoğun tokluk içerir....!
sabah:11.00(malesef tembellik diz boyu)
bir haş yumurta
2 yaprak marul, bir salatalık, bir domates, bir yeşil soğan
3-5 siyah zeytin
az biraz peynir

ara 13.00
bir salatalık tuzsuz

öğlen 15.00
bir kase lor çorbası (az yağlı)

akşam:17.30
bir porsiyon karışık ızgara
bol bol yeşillik
1 ykaşık pilav

2 litre su devamı yolda

popişi kaldırsam 3 mil leslie yapcam bi de planka başlıcam 20 saniye ilk hedef

Mrb ben de aranıza geldim ne yapmam gerekiyor kilo 90 boy173 hedef 70
Hosgeldin canim ben de kaptan yardimcisiyim kaydettim baslangic kilonu ve hedefini. Kurallari okumussun zaten insallah en kisa surede istediğin kiloya ineceksin
Nası yani düzeltemiyomu
Duzeltsin diye mail attim ama hala yanit vermedi pis kadın. Duzeltir umarım.
Menunu begendim canim yarin daha da guzel eksiler görürsün umarim

Süpersin çok teşekkür ederimm
Canım benim ben hangini yapacağımı bilmediğim için bunu açıp yapıyorum bundan çeviri yaparsan yada tavsiye ettiğin varsa ondan çok iyi olur harikasın
Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim sizin sayenizde iyiki buldum burayı iyiki burdayım
Sağlıkla hedefe hep beraber

Bu hedefler nereye kaydoluyor?
Simdilik benim excel dosyama :))
Listeye girdiginizde (ki bu minimum 2 hafta sonra olabiliyor) takım listesinde yeni üyelerin başlangıç ve hedef kilolarını bildiriyoruz. Başlangıç ve hedef kilo arasındaki farkın minimum %80'ini verdiginizde yarışmadan mezun olmaya hak kazanıyorsunuz, o yuzden bu bilgiler onemli

bunu yaptım bende az önce sana önce mantıgını anlatayım. ilk olarak müzik başladıktan sonra sonuna kadar çok yorulsan da durmak yok normal yerinde yürüme pozisyonuna dönebilirsin hareketleri yapamayacak olursan.
SAYD STEPS AR KAMİİNNG side steps are coming: yana doğru adım atıyoruz ya onlar
Nİİ LİFT: knee lift: dizleri karna doğru çekme
KİK BEK: kick back: geri goğru tekmeleme
SİT DAVN E LIDIL BİT: sit down a llittle bit: hareketi biraz oturur şekilde yap
AL TUGEDIR: all together : hep beraber kadın gaza getiriyor
WOLK walk : yürüüüü
KİK kick tekmele
BEND YO NİİZ ben your knees : dizlerini kır

şimdilik aklıma gelenler buda canım sorun olursa sorabilirsin zamanla zaten alışırsın

okudum kabul ettim

herkese günaydın.
araniza yeni katıldım. umarım takım olarak başarılı sonuçlar çıkarırız. ben dakka 1 gol 1 bu sabah geç kaldım. kahvaltımı hazırlayamadım. işyerine gidibce masum bir kahvaltı yaparım insallah. ama suyum için limon, tarcin çubuğumu ve yeşil elma dilimlerimi aldım yanıma. normalde kış mevsiminde sade su içemiyorum. birde su oda ısısında olunca içmek zor geliyor. normalde yeşil elma yerine taze zencefil koyuyordum ama o da bitmiş.
şimdilik benden bu kadar. daha sonra kendim ike ilgili birseyler yazarim. hayallerimi ve hedeflerim paylaşırım sizinle.

günaydınlar cnm kuralları okuyup kabul etmişsin hoşgeldin ben tk kaptanıyım kendimi sana ve yeni gelen arkadaslara tanıtayım kamuda çalılıyorum 45 yasındayım 2erkek canavar annesiyi bir kere mezun oldum 2.mezuniyet için buralardayım benim bugün yoğyn kuzlar gelince ilgilenirler

teşekkür ederim kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…