Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin canim.. Özge ben kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Nisanda ben de 91ile buraya basladim 6larin sonlarindayim simdi yani olmayacak gibi degil 70 ne ki sen daha çıtır olacaksin..
Hosgeldin takimimiza

Hosgeldin canım ben kaptan yardimcisiyim baslangic kilonu ve hedefini kaydettim. Insallah en kısa surede hedefine ulaşırsın.
Ben de 27 yaşındayım, mezun oldum buradan, sonra hamilelikte yine kilo aldım, başa döndüm yani :)

Günaydın canlarım, takımımız bayaa hareketlendi ne güzel :) oku oku bitmiyor geçmiş :) gerçi genel olarak tüm takımlar hareketlendi süper oldu bence :)

yok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.

Eki Görüntüle 1957715
Veeee yarın adım sayımı 20000 yapmak istiyorum.

neee

Bebişine çok geçmiş olsun cnm sanada aferin hadi inş bu sefer olur

olsun matildam yaaa, dün bayaa yürüdüm, dikkat ettim ama ben evde durduramıyorum kendimi yaa, eskiden nası durduruyodum acaba?? en iyisi gidim de vitamin alayım ben, belki de onun eksikliği beni zorluyo. mesela eskiden meyveye dayanamazdım, şimdi kuruyemişe

canım harika, bende 57'i görücem, hedef o

Aynen bir sürü grup ama ben şikayetçi değilim
Bilmem ki bi denemek lazım eşimde sıcak bakmıyor belki ondan

kavga edenler falan oluyomuş, yok hayırlı cumalar bilmem ne yazılmasın diyenler oluyomuş, dertli millet :)

benim eşimde sevmiyodu, baktı hem uyguna alıyorum hemde sıkıntısız iade var, al da beğenmezsek iade ederiz diyo.

zaman su gibi geçiyor

hoşgeldin canım, iddia iyi bişi, hedefin de süper, burda kaptanımın da dediği gibi güzel bi gelinimiz oldu, darısı sana.

1elma
1üçgen peynir

kaptanım bu nasıl ara yaw :) elmayı anladım da üçgen peynir elmayla mı, sade olarak mı attınız ağzınıza

kızlar az önce spordan gelince tartıldım 73 çıktım moralim bozuldu acaba ödemmi yaptı fazla spor

kaptanım gün içi tartılmak yasaaak, bende dün spor yaptım dikkat ettim bugün artı çıktım

wauww deli gaza geldim

alemsin süper olmuş.

spor da yaptım bir litre de su içtim plank mekik 3 mil leslie canım cıktı gönül rahatlıgıyla uyuyabilirim sevgiler

Günaydınn 5.Takımın güzel bayanları...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz..

günaydın canım
200 ip atladım bile. Şimdi kahvaltı yapacağım.

günaydın canım.

hoşgeldiniz, günaydın, burdan öğrendiğimiz çok şey var, hareketsizliği atmak için bir sürü şey söyleriz size

Hosgeldin canim.. Özge ben kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Nisanda ben de 91ile buraya basladim 6larin sonlarindayim simdi yani olmayacak gibi degil 70 ne ki sen daha çıtır olacaksin..
Hosgeldin takimimiza

Gunaydin hanimlaaar
Bugun milyon tane işimin 1000 tanesini falan halletmeyi düşünüyorum umarım. Pek giremeyebilirim, yarın cuma lutfen sıkı tutalım :)

günaydın kaptaniçelerim, hepimize Allah kolaylık versin, yoğun gün olacak anlaşılan

yok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.
Valla ben de oyle diyodum da baksana kadının yaptığına 32. haftada çıkarsam haziran sonu bitiyormuş iznim, yaz tatiline denk geliyor. Yazın ders olmadigi için zaten gorev verilmiyor. 37'de cikarsam da agustos başı bitiyormuş. Ben her halukarda goreve yeni donemle başlayacağım yani eylul-ekim gibi. O yuzden kararsız kaldım..

bundan çok memnun olurum :)

Hoşbulduk. olsun emzirme döneminde hızlı kilo veriliyor. Bebeğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)

aa çok mantıklı o zaman, yalnız görev verilmese de orda olman gerekmiyo mu?? öle bişi yoksa durduğun hata.

Süpersin canım benim çok teşekkür ederim harikasın
Allah razı olsun kardeşim
İnşallah sağlıkla hedefe beraber ulasacagiz

Hosgeldin takimimiza

çok teşekkür ederim. vaktim şimdilik var. çok hızlı olmayacak belki ama emin adımlarla yapacağıma inanıyorum. sonuçta 43 kiloyu 6 ayda almadım. ama 22 kiloyu 6 ayda verebilirim. seni de tebrik ediyorum bu arada güzel kilo vermişsin :)

Hoşgeldin canım benim sağlıkla inşaallah hedefine ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…