- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #231.541
Günaydınn 5.Takımın güzel bayanları...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz..
Hosgeldin canim.. Özge ben kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Nisanda ben de 91ile buraya basladim 6larin sonlarindayim simdiTerkrardan günaydın bayanlar;
Ben 40 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. oldukça hareketsiz bir yaşantım var.1,58 boyunda 92 kiloyum. 70 kiloya inmek ilk hedefim. daha fazlasını da yaparım inşallah. :)
Hosgeldin canım ben kaptan yardimcisiyim baslangic kilonu ve hedefini kaydettim. Insallah en kısa surede hedefine ulaşırsın.Terkrardan günaydın bayanlar;
Ben 40 yaşındayım. Özel sektörde çalışıyorum. oldukça hareketsiz bir yaşantım var.1,58 boyunda 92 kiloyum. 70 kiloya inmek ilk hedefim. daha fazlasını da yaparım inşallah. :)
Bilmiyorum ki kızlar mail attım daha dönmedi. Ben en kötü nisan başında izne çıkacağım valla, kendi bilir. O zamana kadr da yapar mıyım bilmiyorum. Ama sinir etti yani beni... Hatta inadına 32. haftada mı çıksam izne diye düşündüm, gorevi verdigiyle kalsın
Eki Görüntüle 1957715
Veeee yarın adım sayımı 20000 yapmak istiyorum.
Bebişine çok geçmiş olsun cnm sanada aferin hadi inş bu sefer olur
Aynen bir sürü grup ama ben şikayetçi değilim
Bilmem ki bi denemek lazım eşimde sıcak bakmıyor belki ondan
Oldu tabi
Benimde düğünüm var ve artık yeni hayata zayıf olarak devam etmek istiyorum hemsireyim nobet ve çıkışlarım sıkıntı oluyor elimden geldiğince katılım göstermeye çalışacağım. Şu an nisanlimla iddiaya girdim ilk kimin BKİ si 25 olacak diye yarışıyoruz o yüzden 4 ay içinde en az 74 olmam gerekiyor
1elma
1üçgen peynir
kızlar az önce spordan gelince tartıldım 73 çıktım moralim bozuldu acaba ödemmi yaptı fazla spor
canım yemicez ya abur cubur falan yok bu yaşımıza kadar aburcubursuz günümüz geçti mi her şeyin tadını biliyoruz yedik yiyeceğimiz kadar. artık dişimizi sıkma vakti sonunda gülen biz olucaz herşeye herkese inat. biz her halimizle güzeliz zaten hedef göz kamaştırmak ve bunu da başaracağız birazcık motive bak ne güzel vereceksin verdikçe de motive olacaksın bazen insan nefsine hakim olamıyoryiyor ama bu hiç birşeyin sonu değil her zaman kaldığın yerden devam edeceksin bozdum diye pes etmek yok. böyle bir grubu bulamazsın buralarda bulmuşken kaybetme bak bende yeni sayılırım ondan diyorum ne olursa olsub hergün buraya menünü doğru biçimde yaz yemeyeceğini göreceksin.
SEVİLİYORSUNUZ 5. TAKIM
bunu yaptım bende az önce sana önce mantıgını anlatayım. ilk olarak müzik başladıktan sonra sonuna kadar çok yorulsan da durmak yok normal yerinde yürüme pozisyonuna dönebilirsin hareketleri yapamayacak olursan.
SAYD STEPS AR KAMİİNNG side steps are coming: yana doğru adım atıyoruz ya onlar
Nİİ LİFT: knee lift: dizleri karna doğru çekme
KİK BEK: kick back: geri goğru tekmeleme
SİT DAVN E LIDIL BİT: sit down a llittle bit: hareketi biraz oturur şekilde yap
AL TUGEDIR: all together : hep beraberkadın gaza getiriyor
WOLK walk : yürüüüü
KİK kick tekmele
BEND YO NİİZ ben your knees : dizlerini kır
şimdilik aklıma gelenler buda canım sorun olursa sorabilirsin zamanla zaten alışırsın
spor da yaptım bir litre de su içtim plank mekik 3 mil leslie canım cıktı gönül rahatlıgıyla uyuyabilirim sevgiler
Günaydınn 5.Takımın güzel bayanları...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz..
200 ip atladım bile. Şimdi kahvaltı yapacağım.
Terkrardan günaydın bayanlar;
günaydınlar cnm kuralları okuyup kabul etmişsin hoşgeldin ben tk kaptanıyım kendimi sana ve yeni gelen arkadaslara tanıtayım kamuda çalılıyorum 45 yasındayım 2erkek canavar annesiyi bir kere mezun oldum 2.mezuniyet için buralardayım benim bugün yoğyn kuzlar gelince ilgilenirler
Hosgeldin canim.. Özge ben kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Nisanda ben de 91ile buraya basladim 6larin sonlarindayim simdiyani olmayacak gibi degil 70 ne ki sen daha çıtır olacaksin..
Hosgeldin takimimiza
Gunaydin hanimlaaar
Bugun milyon tane işimin 1000 tanesini falan halletmeyi düşünüyorum umarım. Pek giremeyebilirim, yarın cuma lutfen sıkı tutalım :)
Valla ben de oyle diyodum da baksana kadının yaptığınayok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.
Günaydın canlarım, takımımız bayaa hareketlendi ne güzel :) oku oku bitmiyor geçmiş :) gerçi genel olarak tüm takımlar hareketlendi süper oldu bence :)
yok yok boşver ördekim, doğum sonrası lazım onlar :) sonra doğum sonrası iznine sıkıntı çıkarır falan boşver.
neee
olsun matildam yaaa, dün bayaa yürüdüm, dikkat ettim ama ben evde durduramıyorum kendimi yaa, eskiden nası durduruyodum acaba?? en iyisi gidim de vitamin alayım ben, belki de onun eksikliği beni zorluyo. mesela eskiden meyveye dayanamazdım, şimdi kuruyemişe
canım harika, bende 57'i görücem, hedef o
kavga edenler falan oluyomuş, yok hayırlı cumalar bilmem ne yazılmasın diyenler oluyomuş, dertli millet :)
benim eşimde sevmiyodu, baktı hem uyguna alıyorum hemde sıkıntısız iade var, al da beğenmezsek iade ederiz diyo.
zaman su gibi geçiyor
hoşgeldin canım, iddia iyi bişi, hedefin de süper, burda kaptanımın da dediği gibi güzel bi gelinimiz oldu, darısı sana.
kaptanım bu nasıl ara yaw :) elmayı anladım da üçgen peynir elmayla mı, sade olarak mı attınız ağzınıza
kaptanım gün içi tartılmak yasaaak, bende dün spor yaptım dikkat ettim bugün artı çıktım
wauww deli gaza geldim
alemsin süper olmuş.
günaydın canım
günaydın canım.
hoşgeldiniz, günaydın, burdan öğrendiğimiz çok şey var, hareketsizliği atmak için bir sürü şey söyleriz size
Hosgeldin canım ben kaptan yardimcisiyim baslangic kilonu ve hedefini kaydettim. Insallah en kısa surede hedefine ulaşırsın.
Ben de 27 yaşındayım, mezun oldum buradan, sonra hamilelikte yine kilo aldım, başa döndüm yani :)
Valla ben de oyle diyodum da baksana kadının yaptığına32. haftada çıkarsam haziran sonu bitiyormuş iznim, yaz tatiline denk geliyor. Yazın ders olmadigi için zaten gorev verilmiyor. 37'de cikarsam da agustos başı bitiyormuş. Ben her halukarda goreve yeni donemle başlayacağım yani eylul-ekim gibi. O yuzden kararsız kaldım..
Süpersin canım benim çok teşekkür ederim harikasınbunu yaptım bende az önce sana önce mantıgını anlatayım. ilk olarak müzik başladıktan sonra sonuna kadar çok yorulsan da durmak yok normal yerinde yürüme pozisyonuna dönebilirsin hareketleri yapamayacak olursan.
SAYD STEPS AR KAMİİNNG side steps are coming: yana doğru adım atıyoruz ya onlar
Nİİ LİFT: knee lift: dizleri karna doğru çekme
KİK BEK: kick back: geri goğru tekmeleme
SİT DAVN E LIDIL BİT: sit down a llittle bit: hareketi biraz oturur şekilde yap
AL TUGEDIR: all together : hep beraberkadın gaza getiriyor
WOLK walk : yürüüüü
KİK kick tekmele
BEND YO NİİZ ben your knees : dizlerini kır
şimdilik aklıma gelenler buda canım sorun olursa sorabilirsin zamanla zaten alışırsın
Hosgeldin canim.. Özge ben kaptan yardimcisiyim. 25yasindayim y.lisans ogrencisiyim. Nisanda ben de 91ile buraya basladim 6larin sonlarindayim simdiyani olmayacak gibi degil 70 ne ki sen daha çıtır olacaksin..
Hosgeldin takimimiza
Hoşgeldin canım benim sağlıkla inşaallah hedefine ulasirsinTerkrardan günaydın bayanlar;
Hoşgeldin canım benim sağlıkla inşaallah hedefine ulasirsin
200 ip atladım bile. Şimdi kahvaltı yapacağım.
5600 adım tamamlandı..
Günaydın canımT TopaLsoLucaNn tosocum naber napıosun??
candy_candy sevalim sende ne var ne yok?? akşamlar için naapsak yaa, eve mi gitmesek
Gokce29 günaydın kuzucum bu sabah ses vermemişsin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?