- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.121
bijom avatarın çizelgen ve imzan süper güzel gözüküyor çok yakışmış...
ya siz ne zaman cinsiyet şeysine gideceksiniz merak ediyoruz ama.. ben kız diyorum bakalım artık...
teşekkür ederim kallisim beğenmene çok mutlu oldummm opuyorumnanaktan uyumlu olmuşum di miii kaydirigubbakcemile5
cinsiyet şeysi ya 15 gün sonra gittiğimde ya da 1 ay sonra gittiğimde belli olur. çevremdeki çoğu kişi kız diyor sen ve reyhan ablam gibi..
bakalım öğrenir öğrenmez yazarım size... bana hiççç farketmez evlat olsun da
hamile giydirme oyunu varmış :)
http://www.giysigiydirmeoyunlari.gen.tr/oyna.php?ID=162
bak bijiox sana ne yaptım..
gerçi saç rengini tipini pek bilmiyorum ama :kedi:
aa cok teşekkür ederim hayatım Şeniz ah ah bu kadının boyu uzun incecik nerdee -tatlicadiarzu-
foto koydum kaç kez görmedin heralde kaydirigubbakcemile3
ben bu sabah elma sirkesi ve sandaloz sakızını kullanmaya başladım bakalım fayda edecekmi soğan suyu hiç bir işe yaramamıştı :)) zaten bu tür şeyleri fazla yapamıyorum ama kolestrole fayda eder diye yapmak istedim hadi hayırlısı...
bende 3 gün kadar sarmisakli cevizli seyi yaptim.. sarmisagi yutmak iskence oldu parcalara böldüm. ondan sonrada koku yapiyor o böldügüm parcalari bile yutamadim ve tansiyonumu düsürdü.. simdilik besi biryerde cayi yapiyorum sadece.
bende 3 gün kadar sarmisakli cevizli seyi yaptim.. sarmisagi yutmak iskence oldu parcalara böldüm. ondan sonrada koku yapiyor o böldügüm parcalari bile yutamadim ve tansiyonumu düsürdü.. simdilik besi biryerde cayi yapiyorum sadece.
bu gün hava çok güzel şimdide canım sıkıldı dışarı çıkamıyorum diye :)) yarın pazara gidicem neyse bu gün mecbur oturuyorum yarında hemen dönerim perşembe akşamı bitiyor işlerim çok ince hesap yaptım :)) cuma gezebülürüm hehehee....
iyigeceler takımcığım...
bugün evimin kontratını yaptım,önümüzdeki pazar günü taşınıyorum.
doğumgünüm bugün,yani ilk dakikaları... biraz buruk ..biraz ümitli...biraz ümitsiz...
mutlu olmak istiyorum...zayıflamak istiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?