- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.141
pilavı bırakınnnnnnnnnnn akannehir
pilavı bırakınnnnnnnnnnn akannehir
hiçte sana öyle gelmiyor ablam aynen durum budur, koca kışı heba edip yaz geince böyle davranıyoruz, ama ihtiyacımız sadece bir hafta değilki hep destek gerekiyor çikolata bile şu günlerinde gelebiliyorsa herkes gelebilir...artık geri dönmek üzere ayrılanlarıda almayacağım böyle bir faydası yok çünkü madem 3-5 kişi başarabiliyoruz yolun sonunuda böyle bulabilirizgünaydinnnnnnnnnnnnn
takim gittikce sessizlesiyor. banami öyle geliyor yoksa?
mersa sen nerelerdesin hayatim ya?
citol tam kayboldu
ne oluyor yav.lmaz:
zazez yemiş ablam bayanssulusmilene oldu bijom rüyanda pilavmi gördün hayir olsun. kim pilav yemis.. töbe töbe iyi saatte olsunlar..delikafaduldendelikafadulden
valla candycim başka bölümlere uğrayabiliyorlar ama ayrılan arkadaşlarımız bu yüzden senin haricinde dönenide almayabilirim bundan sonra isteyen başka takıma geçebilir biz bahar gelsin toparlanalım diye baktık ortada kimse kalmadı başımızın çaresine bakarız artık ne yapalım...ben 5 günlük bi program uyguluyorum şimdilerde.. bugün salata yiyorum sadece.. hiçbir yan etkisini görmedim daha ikinci gündeyim ondan belkim.. Citol diğer topiğe de uğramıyor..
o tam pataklık ayol alsanaalsanasmile
ben belki de 1 aydır pilav yemiyorum.. en son bir pazar günüydü üç tabak dolu dolu bulgur pilavı yemiştim akannehir o günden beri toparlayamadıım zaten 104 kiloydum o zamanlar boshayallersmile
canım benim yaaa asıl desteğe senin ihtiyacın var şimdi keşke yakın olabilseydik ŞenizŞeniz kolay gelsin bebişimŞenizselam millet... hakikaten takım sessizleşmiş, yine biz müdavimler burdayız sadece...
tombilim yediklerini beğendim,artık hatanı sen de biliyorsun.hiç meyve tüketmemek...bunu da hallettin mi,tamamsın sen zaten.
hepinize doğumgümgünüm için söylediğiniz sözlerden ötürü teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.
yine uğrayacağım,çok işim var,ev toparlıyorum kızlar
valla candycim başka bölümlere uğrayabiliyorlar ama ayrılan arkadaşlarımız bu yüzden senin haricinde dönenide almayabilirim bundan sonra isteyen başka takıma geçebilir biz bahar gelsin toparlanalım diye baktık ortada kimse kalmadı başımızın çaresine bakarız artık ne yapalım...
ben candynin dediği gibi iyice gezenti oldum dışarı bir attım kendimi sabah ancak şimdi geldim... ama ne yapayım yaa çok bunalıyorum... çiçekçi böcekçi gezdim eksik saksılarımı aldım bir tane sarmaşık gülü aldım minnacıkaklinialirimsmile kadının biride beyaz beyaz çok güzel duruyo bir dal alıyımda bende ekeyim dedi mafoldumben benden çiçek istemesin kimsede ne isterse istesin taşıya taşıya bir halde kalıyorum zaten her yazaklinialirimsmile onlar şimdi tutmaz zaten dalından hiç tutmaz dedim büyük bir yüzsüzlükle:roflol:
ama kallisim olmazki böyle..koca günde bir sayfa dolmuyor. yalniz basinada sohbet olmuyor haliyle.canzi bile ugruyor kizcagiz sagolsun. ne takima ihtiyaci var ne zayiflamaya hamile olmasina ragmen bir vefa borcudur deyip geliyor hatirimizi soruyor.bijomda ona keza.. kizcagiz hirpalayici bir hamilelik geciriyor ama hergün bizimle sagolsun...aebenim baska takimda olmasina ragmen takimizdaki pek cok arkadastan daha sik ugruyor. cikolatama bak yavrum benim su zor günlerinde bile hergün ugruyor tombisi denetliyor ilgileniyor yazilan herseye cevap veriyor..
lakaytligi birtarafa birakip elele olmaliyiz. birbirimizden güc alip hele yilin bu en zayiflamaya elverisli zamaninda bu basibosvermisligi anliyamiyorum acikcasi..
hayat akip gidiyor arkadaslar hadin uyanin.kendinize gelin.. giden hicbir saat geri gelmiyecek böyle sisko mutsuzmu yasamak istyorsunuz hayat boyu. neyse ben kisa keseyim mesaji alan alir nasilsa.
merhaba kızlar
evet ben de şikayetçiyim ne kadar az uğranılıyor çok ıssız kaldı forum ben de her gün uğruyorum tamam belki bazen uzun uzun yazamıyorum ama uğruyorum mutlaka hatta cevap verilmese bile uğruyorum
neyse oğlum iyi oldu şükürler olsun ki dün iyiymiş hatta babannesiyle gezmeye gitmiş bugün de iyiydi ben işe gelmeden
bugün canımız sıkkın biraz bi siparişimiz iptal oldu biz imalatçılara işi başlatmıştık %15 müşteriye veya bize cayma müeyyidesi var onu almaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı
dün yediklerimi de yazıyım
sabah: 1dilim ekmek kepekli peynir zeytin
ara: 1 kutu süt
öğle:ton balıklı salata yağsız
ara: armut
akşam:1 kepçe çorba 2-3 küçük parça tavuk göğsü fırında yanında 3-4 yuvarlak dilim patates fırında tavukla pişmiş halde
burdayım elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum.dünde geldim.ama inanın çok yoğunum yaptığım işleri anlatmaya başlasam kafanız şişer.vakit buldukça uğramaya çalışıyorum.günaydinnnnnnnnnnnnn
takim gittikce sessizlesiyor. banami öyle geliyor yoksa?
mersa sen nerelerdesin hayatim ya?
citol tam kayboldu
ne oluyor yav.lmaz:
selam millet... hakikaten takım sessizleşmiş, yine biz müdavimler burdayız sadece...
tombilim yediklerini beğendim,artık hatanı sen de biliyorsun.hiç meyve tüketmemek...bunu da hallettin mi,tamamsın sen zaten.
hepinize doğumgümgünüm için söylediğiniz sözlerden ötürü teşekkür ediyorum.iyiki varsınız.
yine uğrayacağım,çok işim var,ev toparlıyorum kızlar
ama kallisim olmazki böyle..koca günde bir sayfa dolmuyor. yalniz basinada sohbet olmuyor haliyle.canzi bile ugruyor kizcagiz sagolsun. ne takima ihtiyaci var ne zayiflamaya hamile olmasina ragmen bir vefa borcudur deyip geliyor hatirimizi soruyor.bijomda ona keza.. kizcagiz hirpalayici bir hamilelik geciriyor ama hergün bizimle sagolsun...aebenim baska takimda olmasina ragmen takimizdaki pek cok arkadastan daha sik ugruyor. cikolatama bak yavrum benim su zor günlerinde bile hergün ugruyor tombisi denetliyor ilgileniyor yazilan herseye cevap veriyor..
lakaytligi birtarafa birakip elele olmaliyiz. birbirimizden güc alip hele yilin bu en zayiflamaya elverisli zamaninda bu basibosvermisligi anliyamiyorum acikcasi..
hayat akip gidiyor arkadaslar hadin uyanin.kendinize gelin.. giden hicbir saat geri gelmiyecek böyle sisko mutsuzmu yasamak istyorsunuz hayat boyu. neyse ben kisa keseyim mesaji alan alir nasilsa.
Selam kızlllaaaarrr
Kaçak oburunuz geldiiii.Bir haftadaır bir okul bir ev koşuşturma hiç bitmedi.Evimi özlediiim.oturup sizlerle muhabbeti özledim.23 nisan gösterileri, toplantı,okul kayıtları,......bitmiyor.Baharda hep aynı koşuşturmalar.Neyseki tatlı ve güzel bir koşuşturma.
Sizler nasılsınız?Arada fırsat buldukça sayfaları okuyordum.ama geçen hafta hiiiç bakamadım.Umarım herşey yolundadır.
Çikolllatttııım DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun Hayatıııım.Umarım bu yılın ve önümüzdeki yılların geçmişini aratmaz veee daha huzurlu ,güzel,sağlıklı,mutlu,başarıllıııı kürdan gibi geçerrrrr.
Hepinizi çok özledim.Görüşmek üzere öptüüüm hepiniziiii.
mersam seni artık göremeyiz dünde yazdım zaten ortadan kayboldu diye.. kış olunca toparlamıyoruz salıp gidiyoruz yaz oluncada böyle dağılıp gidiyoruz hadi bakalım kalan sağlar bizimdir :))
candy yapmıyorsun demek çorbayı sağlık olsun ne yapalım ben devam edicem bugün yine pişiricem az bir miktar cumaya dek ne yapsam kardır bırakmak istemiyorum..
reyhan ablam el işim var hiçte kalkmadan yapıyorum sıkıldım bunaldım böyle sıkıya gelemiyorum canımın istediğini yapmalıyımkaydirigubbakcemile3 ama çkta gelmişti sipariş geri çeviremedim ne yapayım kaydirigubbakcemile3 bitince fotoğraf eklerim neler çıktı ortaya diye..
oyy kıyamam olumunekankayizsmile biliyoruz şekerciğim burdasın sende olumunekankayizsmile
bende yazıyorum hergün reyhan ablam :gitme:
:roflol::roflol:
meyveyi kırmızı yazmışsın çok komiğime gitti ya kaydirigubbakcemile3 sonunda aldın menüne meyveyi de vereliniortak
yok canımın içi yaaa ne demek inanmamak ama bak reyhan ablam ne güzel anlatmış kimin neye nasıl ihtiyacı var diye doğru söze başka eklemem gereken bir şey bulamadım yani...kalistem canım belki inanmıyorsunuz ama inan çok yoğunum .bide alışık olmadığım bir tempo temmuzda 1 yıl olacak hala alışamadım.işler ters giderse diye panik yapıyorum.muhasebeyi kendim takip ediyorum kimseye hiç bir işi güvenemiyorum o yüzdende evimi unuttum .çocuklarım artık yeter biz annemizi istiyoruz diyorlar.inanın elimden geldiğince burdayım ve sizleri çok özlüyorum.
hiçte sana öyle gelmiyor ablam aynen durum budur, koca kışı heba edip yaz geince böyle davranıyoruz, ama ihtiyacımız sadece bir hafta değilki hep destek gerekiyor çikolata bile şu günlerinde gelebiliyorsa herkes gelebilir...artık geri dönmek üzere ayrılanlarıda almayacağım böyle bir faydası yok çünkü madem 3-5 kişi başarabiliyoruz yolun sonunuda böyle bulabilirizlmaz:
zazez yemiş ablam bayanssulusmile
valla candycim başka bölümlere uğrayabiliyorlar ama ayrılan arkadaşlarımız bu yüzden senin haricinde dönenide almayabilirim bundan sonra isteyen başka takıma geçebilir biz bahar gelsin toparlanalım diye baktık ortada kimse kalmadı başımızın çaresine bakarız artık ne yapalım...
canım benim yaaa asıl desteğe senin ihtiyacın var şimdi keşke yakın olabilseydik ŞenizŞeniz kolay gelsin bebişimŞeniz
ben candynin dediği gibi iyice gezenti oldum dışarı bir attım kendimi sabah ancak şimdi geldim... ama ne yapayım yaa çok bunalıyorum... çiçekçi böcekçi gezdim eksik saksılarımı aldım bir tane sarmaşık gülü aldım minnacıkaklinialirimsmile kadının biride beyaz beyaz çok güzel duruyo bir dal alıyımda bende ekeyim dedi mafoldumben benden çiçek istemesin kimsede ne isterse istesin taşıya taşıya bir halde kalıyorum zaten her yazaklinialirimsmile onlar şimdi tutmaz zaten dalından hiç tutmaz dedim büyük bir yüzsüzlükle:roflol:
merhaba kızlar
evet ben de şikayetçiyim ne kadar az uğranılıyor çok ıssız kaldı forum ben de her gün uğruyorum tamam belki bazen uzun uzun yazamıyorum ama uğruyorum mutlaka hatta cevap verilmese bile uğruyorum
neyse oğlum iyi oldu şükürler olsun ki dün iyiymiş hatta babannesiyle gezmeye gitmiş bugün de iyiydi ben işe gelmeden
bugün canımız sıkkın biraz bi siparişimiz iptal oldu biz imalatçılara işi başlatmıştık %15 müşteriye veya bize cayma müeyyidesi var onu almaya çalışıyoruz bakalım hayırlısı
dün yediklerimi de yazıyım
sabah: 1dilim ekmek kepekli peynir zeytin
ara: 1 kutu süt
öğle:ton balıklı salata yağsız
ara: armut
akşam:1 kepçe çorba 2-3 küçük parça tavuk göğsü fırında yanında 3-4 yuvarlak dilim patates fırında tavukla pişmiş halde
bende güldüm armuta kaydirigubbakcemile3
candycigim sen burdasin tombisimde burda mesaji alan alacaktir diye düsünüyorum.
demin o saydigim arkadaslar bizimle birlikte zayiflamiyorlar cikolatam haric onun derdi basindan askin yinede hep bizimle o apayri.... ama bijom canzim hele hele aebenim onlar kilo vermiyorlarbizi sevdiklerinden geliyorlar.
ama takimimizda kilosu 100 ün üzerinde gencecik insanlar var 80 kiloda 90 kiloda ...ugaramazlarsa destegi nerden alacaklar. e bizimde destege ihtiyacimiz var biz hepimiz birbirimize muhtaciz birlik olup hep birlikte kurtulalim bu kilolardan diyorum ben. hepsi gitmesede yeni fikirler üretip ilk bes kiloyu atalim bakin nasil arkasi gelecek.. arkasi gelsin diye buradayiz.. bunun icin gerekli olan güc icin buradayiz. .. hepimiz kader arkadasiyiz. bizim derdimizi kim bizim kadar iyi bilir kim anliyabilir?..
ben mesela isyerimdeki arkadaslara falan kilodan bahsedemiyorum. biri gecen dediki ve cok hakliydi.. seni tanidim taniyali diyet yapiyorsun heryil kilon artiyor. kirildim ama gercekti dedikleri gercek oldugu icin kirildim zaten. kendime kizdim sonra. ve size söz veriyorum ben artik kesinkes birseyler yapip her ümide sarilip her fikre uyup zayiflamak istiyorum.. yardima muhtacim . size ihtiyacim var. ama cogu zaman gelip saatlerce bekledigim halde kimseye rastliyamadigim oluyor. buda beni üzüyor
bunlari dile getirmek istedim candycigim tabiki herkes istedigi sekilde davranmakta serbest. ama yazik gecen hergün bosa geciyor gibi.
bende burdayımmmm.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?