- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #232.861
Canım benim 1 ay önceki halim kurtajdan 2 gün önce o halimin üstüne 2 buçuk kilo verdim inşallah hep beraber hedefe ulaşırızGunaydin guzel takimimmm buralar baya şenlenmis iyi olmus takima hareket geldi baya :)
Masallah sana eger bu foto yenilerde cekildiyse hic de fazla kilon yok bence :) Hedefine de en kısa sürede ulasirsin umarim :)
Haha surpriz yumurta gibiler di mi ne cikacagini bilemiyosun
Bence başarabilirsin canim Ağustos'a daha cok var ve cok iyi gidiyosun bence
Yulaf kepegi karbonhidrat ama kompleks karbonhidrat o yüzden vucut icinde yıkımı basit karbonhidratlara gore (seker, beyaz un gibi) daha uzun sürüyor. Doyuruculugu da o yüzden olabilir canım
Dun cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.
Gunaydin bugün burda da hava cok guzel. Ben de dun yapamadigim yürüyüşümü yapayım diyorum artık :)
İnşallah kardeşim burda olmaktan çok mutluyum @morordek kardeşim gibi hamis olursamda rabbim nasip ederse yine burada olmak istiyorum saglikli beslenerek az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorumAllah allah anali kizli guzel bunlar masallah ablacimhedefimiz sen gibi olamasak da yanina yaklasmak diyelim sen guzel enerjinle yanimizda ol hep
Ben de oyle düşünmüştüm de bi sansimi deneyeyim dedim
Yaa cok tatlii.. ben de yaz icin kisa etekli ya da sortlu kot bi tulum almak istiyorum.. nasil ozendim yillarca millet giyip dolastikca.. ben de yapicammmm
Miktarini cok abartma sen yine de canim ordekcim de yazmis zaten.. bi de gercekten cok yogun calisiyosun ogle yemegine bi vakit bulabilseydin 10numara olurmus. Cok uzun tutmamaya calis igunlerin arasini vucut ters tepki göstermesin.. miktarlarin iyi bence
Ay benim de vardi yesil kahvem iceyim onu arada bari
Yok bi tane kumru yedim az önce akşamda normal az kalorili birşey yerim öyle yanigünaydınn. canım 1 saate ara öğün bile yapabilirsin bence hehehe.
öğlene kadar birşey yemeden durabiliyor musun ?
İnsallah gönlüne göre olur canım :)İnşallah kardeşim burda olmaktan çok mutluyum @morordek kardeşim gibi hamis olursamda rabbim nasip ederse yine burada olmak istiyorum saglikli beslenerek az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorum
İnşallah burdayım kardeşim
Ya dün çok yoruldum eve gelince hemen uyudum dikkat ederim bidaha kusura bakmayınokumamissin
Bide ben anca bugün saat sekiz gibi baktım dün girdim bir iki defa ama o zaman cuma olduğunu falan unuttum demekkiun cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.
Miden kuculmus demekki ne guzel..Kızlar ya öğle yemeğinde bir dilim ekmek bir karnıyarık ve cacık yedim.
Ama inanılmaz rahatsız oldum. Çok şişirdi patlıcak gibi hissediyorum
ay valla benim de tek düşündüğüm makarnalar heheh.kayınvalidem verdiği eriştelerBende pazara gittim geldim butun yesillikler mevcut elimde suan.. pazar cok pahalli burada esim diyoki senin diyetd baslaman pahalliya mal oldu.. tabi onceden gotur makarnalarii ki cok severdim artik cocukkara bile yapmiyorum..
Tatlım seninki pek cadıBende 1 tane ama bende bunların hiiiiç birini yapamam valla, anca bebek arabasına oturtup yürüyebiliyorum, evde Leslie falan yapmak istesem bacağıma sarılıp evde şpor olmaş anne diyo :)
cnm çok az kalmış sıkarsan haftaya listedesin hadi bakalım ha gayretkilo bildirimim:
güncel kilom:110,5
izne ayrıldığım etap ve kilom;
***8.Takim - 465.Etap***
Moni (108,5/108,5/0/% 0)kilosu sabit ,izinli
Bende Jillian yaptım canım. Dün yapamamıstım..Belki birazdan 1 jillian daha yaparım 1 gün bosa gitmesin..Ben spora gidiyorum datluslarr.. cikista görüşürüz.. hava genel olarak heryerde guzel bugun sanirim.. kalkin çıkın iki hareket edin bakem
Kolay gelsin..Tebrikler takımım birinci olmuşuz seni de ayrıca tebrik ediyorum T TopaLsoLucaNn tasocum
Kızlar bugün çok dinamik kalktım ev işlerine özellikle camlara giriş yaptımzira hava bi harika
Yenilerde takıma cam getirmiş hoşgeldiniz diyorum
Akşama görüşürüz
Tebrikler canım bizde bu gunleri görürüz insallah darısı başımıza..https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50387444
Canlarım, güzellerim, çıtırlarım hepsi sizin sayenizde iyiki varsınız, iyiki sizi bulmuşum. Teşekkürler 5. takım, teşekkürler kadınlar kulübü
Amelyat olmayarak çok güzel bir karar vermişsin.Hep birlikte başaracağız tatlım. Asla pes etme..kesinlikle. 1 yildir aklimda hep ameliyat vardi. diyet yapmak icin yeterli guc yok bende diyordum. hayatim boyunca 1 kere diyetisyen kontrolunde diyet yaptim. 4ayda 12 kilo verdim ve durdu. kilo durunca bende durdum ve verdiklerim geri geldi. tup mide op. olanlarin genelde gozleri ac oluyor. yiyemedikleri içinde depresyona giriyorlar. tabiki kararli olanlar var. bende aslinda herseyin ayni oldugunu gordum. kararinda ye ve hareket et. o zaman ameliyat olmak icin gerekce kalmadi. ben onun icin diyetteyim demiyorum. bu beni mutsuz ve depresif yapiyor. ama saglikli yasam deyince kendimi daha mutlu hissediyorum.:)
Hoşgeldin canım. Ben bu hafta mezun olan üyeyim ama buralardan gitmek yok.yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm
kuralları okudum kabul ettim
izne ayrıldığım etap ve kilom;
***8.Takim - 465.Etap***
Moni (108,5/108,5/0/% 0)kilosu sabit ,izinli
eyvah en şişman benim
Kaptanım hep birlikte mezun olacaksınız. Hem siz çok azimlisiniz,ben size bütün kalbimle inanıyorum.Bir kere yapabildiysen birdaha yaparsın.cnm varya bir üyemiz vardı candy o senden daha kiloluydu ama onu maalesef bir türlü motive edemedik bu hafta ayrıldı muskamız 114 kg dangelip 60 la mezun oldu inan cnm sen bu kg dan gelip beni gececem ben bi türlü 5-6 kg mu veremeyecem seni mezun edeceğim :)
kendimi mezun edemedim sana kısmet olacak heralde
candy ah ah benim eski üyem bizde de motive olamamıştı bir türlü
birbirimize destek olursak niye veremeyesin önce seni mezun ederiz ben sıramı beklerim
hımm muskayı hemen incelemem lazım
toplight kaptanım ne yapıp edip 1 ağustos ta en az 89,9 u görmem lazım
Herkes çok zor diyor ama bende ikiz istiyorum yaAayy çok mu şekersiniz ne yahu :)
Maşallah maşallah.
İkizlerden sonra iyi cesaret etmişsin canım tekrar çocuk sahibi olmaya. Kız kardeşimin de bir kız bir oğlan ikizleri var, tamam bana bu kadar yetti diyor :) Yani ilk başlardaki bakımı hiç kolay değildi çünkü, çok zorlanmıştı.
Canım attım karnemi inceleyebilirsin.Toplamda 10 kilo vermişim.2 sende tabi ama olsun.ebrruuu sen kaçla başladın acabaa unuttum ben
Ebrusummmm canımmm ex rakibemmm mezuniyetini de gördük yaa cok duygulandımmmm. Kesinlikle hak ettin kuzucumhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50387444
Canlarım, güzellerim, çıtırlarım hepsi sizin sayenizde iyiki varsınız, iyiki sizi bulmuşum. Teşekkürler 5. takım, teşekkürler kadınlar kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?