Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim 1 ay önceki halim kurtajdan 2 gün önce o halimin üstüne 2 buçuk kilo verdim inşallah hep beraber hedefe ulaşırız

İnşallah kardeşim burda olmaktan çok mutluyum @morordek kardeşim gibi hamis olursamda rabbim nasip ederse yine burada olmak istiyorum saglikli beslenerek az kilo alarak hamilelik süreci geçirmek istiyorum
İnşallah burdayım kardeşim

İnsallah gönlüne göre olur canım :)

un cumaydi ve kilo bildirmen gerekiyordu bilmem farkinda misin Aysecim? Dun sizi etiketlemistim ozellikle ama sanirim gecmisi de okumamissin. Listeye girmek icin takım kurallarina uymaniz gerekiyor.
Bide ben anca bugün saat sekiz gibi baktım dün girdim bir iki defa ama o zaman cuma olduğunu falan unuttum demekki

Bende pazara gittim geldim butun yesillikler mevcut elimde suan.. pazar cok pahalli burada esim diyoki senin diyetd baslaman pahalliya mal oldu.. tabi onceden gotur makarnalarii ki cok severdim artik cocukkara bile yapmiyorum..
ay valla benim de tek düşündüğüm makarnalar heheh.kayınvalidem verdiği erişteler
filan da hep kaldı. eşim de tek başına yemez sürünür artık.
ama çocuklarına yap arada bence değşiklik olur.

Ben spora gidiyorum datluslarr.. cikista görüşürüz.. hava genel olarak heryerde guzel bugun sanirim.. kalkin çıkın iki hareket edin bakem
Bende Jillian yaptım canım. Dün yapamamıstım..Belki birazdan 1 jillian daha yaparım 1 gün bosa gitmesin..
Kolay gelsin..
Tebrikler canım bizde bu gunleri görürüz insallah darısı başımıza..

Amelyat olmayarak çok güzel bir karar vermişsin.Hep birlikte başaracağız tatlım. Asla pes etme..
yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm
kuralları okudum kabul ettim

izne ayrıldığım etap ve kilom;
***8.Takim - 465.Etap***

Moni (108,5/108,5/0/% 0)kilosu sabit ,izinli

eyvah en şişman benim
Hoşgeldin canım. Ben bu hafta mezun olan üyeyim ama buralardan gitmek yok.
Kaptanım hep birlikte mezun olacaksınız. Hem siz çok azimlisiniz,ben size bütün kalbimle inanıyorum.Bir kere yapabildiysen birdaha yaparsın.
muska77 'nin mezuniyet hikayesinin etkilemediği insan tanımam. Kendisini çok özledim ya.En son annesi rahatsızlanmııştı ayrıldı aramızdan..
Herkes çok zor diyor ama bende ikiz istiyorum ya
ebrruuu sen kaçla başladın acabaa unuttum ben
Canım attım karnemi inceleyebilirsin.Toplamda 10 kilo vermişim.2 sende tabi ama olsun.
Kombinin gerçekten güzel ama unutma göbekle veya kalın bacaklarla giyemezsin. Yani buna bakıp bakıp diyete asılmalısın.Bence seni çok motive edecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…