- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.001
ALLAH zihin acikligi versin.Günaydın. Ben de 4 gündür sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip 1 bardak sıcak su içiyorum. Bende çok faydası olmadı sanki. 1 mil leslie yaptim kahvaltıyı beklerken.
Oğlum sınava girecek bugün, çok stresli
Ay yesinler onu yarabbimJillian 30 day shred level 1 7.gün an itibariyle bitmis bulunmakta.
Kızımda bende beraber yaptı bugun bastan sona yapabildigi kadar tabi..
Legolardan dambıl yapmıs kendine yerede kücük battaniyesini acmıs.
Annecim banada çükük dambıl alırmısın diyor.
Tebrik ederim bitanem.Muhteşemsin.Anladim canim arada degisiklik iyidir
Ben de yapiyom biseyler iste,hain vakvakimla iddiamin bitmesine az kaldi hizlanmaliyim kaybetmeye tahammulum yok
Paylasim alanında seabahar link koyarak paylasmis canim,bikac sayfa arkada ordekcim de link koymustu. Donem siralamasi yapiliyo tum takimlar arasinda dur bakim ben de atayim linki
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-50388782
Gözün dönmüş düşmüşsun gaflete ama telafi edilmicek gibi degil harap etme kendini.. daha gun bitmedi hala yapabilirsin sporunu canim.
Hatta bence cok az yemissin biraz yogurt yesen iyi hissedersin belki kendini
Demi ya
Sonuç fenaymış..Ben diyete basladigimda benim koca dana ne kasiyon birakican zaten 2gun sonra diye dalga gecti benle.. Nasil sinirlendim anlatamam sana. O zaman tabi 90+ im. Neyime guvendiysem dedim gel ulan iddiaya girelim senden zayif olucam ben. 1 yil suresi var iddianin. 7mayista bitecek iste.. Kendisi fix 67kilodur.ama 3ay bi yerde calisti cok agirdi isi 57kiloya dustu simdi essek neyse yine gecerim ben onu
He iddiaya döneyim Allah seni inandirsin takimlari koyduk ortaya,malum ben trabzonluyum takimda belki o da gsli.
Oturduk iddia sartnamesi yazdik
Ne rezilliklerrr. Forma almadan tut sosyal medya hesaplarindan resim paylasmaya kadar
Dogmamis bebelerin takimlarina kadar tobeler tobesi uzayan bi listemiz var..
Neyse isi birakti anasi onu beslemeye basladi benim de bi kontra atak yapmam lazim kaybedecek cok seyim var anlayacagin kuzum
Jillian 30 day shred level 1 7.gün an itibariyle bitmis bulunmakta.
Benzer başka bişey al canım. Seni motive eder.zaten ellerinde yokmuş bu halimle zaten asla giymem ama incecik olunacak ağustosa kadarrr
Hakkında hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin. yds'yemi giriyor??Günaydın. Ben de 4 gündür sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip 1 bardak sıcak su içiyorum. Bende çok faydası olmadı sanki. 1 mil leslie yaptim kahvaltıyı beklerken.
Oğlum sınava girecek bugün, çok stresli
Çok az uğruyorsun ama düzenli uğramaya çalış.Haaa bu arada diğer üyeliğim iptal oldu.
Burdan devam edeceğim. Mütedeyyin di diğer nick
Ayy çok şirin ya :) Demek o da jıllıan yapıyor.Jillian 30 day shred level 1 7.gün an itibariyle bitmis bulunmakta.
Vayy süpeermiş çikilata hanım. Bugun iş yok heralde :))Günaydın herkese 1.5 saatlik yürüyüşünü tamamlamış bulunmaktayim :)
cücük dambıl al annesiJillian 30 day shred level 1 7.gün an itibariyle bitmis bulunmakta.
Yok uğrarım inşallah.. Dün çok yogundum giremedim...Çok az uğruyorsun ama düzenli uğramaya çalış.
Kızımla beraber elmalı kurabiye yaptık..Görümde gelcek birazdan.Tabiki ben yemicem sadece cay icerim..
69'u görene kadar beyaz hic birsey yememe kararı aldım.Aksamda esimle kızıma yogurtlu mantı yapicam bende 2 yumurta haslar yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?