- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #233.641
moralini bozma canım bende liste dışı yarışacağım olsun tam bilmiyorum şuan durumu malum biraz ara verdim yeni geldim ama moral bozmak yok amacımız bellli listede olmasakta olur..3. Cumam olacak sanırım ama listeye girmeyi bekleyen çok kişi var...
karataycımısın 2 öğün yemişsinBugünkü menum
Sabah yumurta salatalık domates
Akşam bir tabak mercimek çorbası bir bardak ayran üç acı biber turşu şeklinde
Şu 3 litreyi geçti
onun ne idüğü belirsiz bazen hiç yemiyo bazen 2-3 yumurta ile günü kapatıyokarataycımısın 2 öğün yemişsin
harikasın canım fark bariz ortadaAyy sipidik terliklerimin kusuruna bakmayın ahahah
kulakları çınlasın betüş gibi her telden çalıyo diyosun..onun ne idüğü belirsiz bazen hiç yemiyo bazen 2-3 yumurta ile günü kapatıyo
Yaparsın sen kuzucum hep birlikte başarıcaz :)Daha 20 kg yol var en az 15 kg
Kaptanım kaşığın ucuyla aldım iki kaşık azcik hiç yemiycektim eşimle kayın validem beni yiyecek gibi bakıyorlardıpatlıcan kızartması olmamış akşamki pilav öğlen olsa daha iyi imiş
cnm yarınki listeye bir bakalım sen mezun olalı 6 ay olmuşmuydu3. Cumam olacak sanırım ama listeye girmeyi bekleyen çok kişi var...
çok haklısın canım hemen üstüme alınarak vazifemi yapayımbirde kızlar eski kaptan yardımcısı olarak müsait olan herkes birbirinin menüsüne yorum yapsın lütfen dünden beri dikkatimi çekiyor pek yorum yapan yok sadece kaptan ve yardımcıları yorum yapacak diye beklemeyin..motivasyon amaçlı birbirimizin artılarını ve eksilerini söyleyelim
Ben ihlamur icicem ballı daha önce çok faydasını görmüştüm dene istersen cnmkızlar çok kötü öksürüyorum ciğerime inmemiş dedi kurum dr u ama hiç hoşlanmıyorum bu öksürükten zencefil tarcınlı su kaynattım içiyorum başka ne olur bu arada bugün regli oldum ama wc ye çıkamadım dünde tartılmamıştım tartıdaki rakamı yarın çok merak ediyorum
cnm sen listede değilsin zaten ama listeye girmesende hedefe geldin nerdeyse kızartma hepimizin çok sevdiği biley çok sık okmasa sa 40yılda bir yenebilir ben çok yerim diye evde hiç yapmıyom gecen misafirliğe hittik ev sahibi kusura bakmayın fazla bişey yapamadım dedi ama patlıcan kızartması vardı meze olarak eşimin söylediği laf "daha ne olsun kaç aydır bizim eve patlıcan kızartması girmedi "dedi rezil etti beniKaptanım kaşığın ucuyla aldım iki kaşık azcik hiç yemiycektim eşimle kayın validem beni yiyecek gibi bakıyorlardı
Oylende patlıcan da vallahi ikidilim yoğurdun içine koydum yedim
bi de onu içeyimBen ihlamur icicem ballı daha önce çok faydasını görmüştüm dene istersen cnm
Erkekler niye böyle ya hepsi mi aynı olurcnm sen listede değilsin zaten ama listeye girmesende hedefe geldin nerdeyse kızartma hepimizin çok sevdiği biley çok sık okmasa sa 40yılda bir yenebilir ben çok yerim diye evde hiç yapmıyom gecen misafirliğe hittik ev sahibi kusura bakmayın fazla bişey yapamadım dedi ama patlıcan kızartması vardı meze olarak eşimin söylediği laf "daha ne olsun kaç aydır bizim eve patlıcan kızartması girmedi "dedi rezil etti beni
tatlım menün güzel başlayıp biraz sapmış aynı şeyleri düşünüyorum kızlarla patlıcan ve pilav içinİyi akşamlar kızlar menumu paylasayim
Sabah :7 de
Haşlama yumurta
4/5 zeytin
Birdilim çavdar ekmeği
İncir reçeli iki banim
Saat: 10 da
15 tane kadar fındık
Öylen:1 de
Şehriye çorbası
Yoğurt
Patlıcan kızartması
Saat 4 de 10 tane fındık
Neskafe ikisi bir arada
Saat :7 de
Tarhana çorbası
Tavuklu pilav yarım tabak
Gün içinde 2 lt ılık su içtim 45 dakika leslie yapacağım saat 6 da kayısili form çayı içtim
menün süper canımevet kızlarmorordek @inatettimolacak
sabah = 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 çeri domates 1 dilim salatalık bol maydanoz dere otu
3 fincan limonlu yeşil çay
ara= sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen = 1 kase ıspanak yemeği(sade bulgursuz pirinçsiz) 1 biber turşusu 2 çatal haş.tavuk
ara=4 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf ezmesi 1 kivi tarçın attım azcık çok güzel oluyo
akşam= 1 tabak kıymalı kanıbahar yemeği 1 kase cacık
su 2lt
spor 25 dk zumba
1 saat yürüyüş
birazdanda 5i bir arada çayı içerim
canım su miktarın çok az en az 1,5 litre olmalı,meyve masum gibi duruyor fakat şeker miktarı oldukça fazla o yüzden günde 1 porsiyon olarak tüketilmeli ve yıllar önce gittiğim bir diyetisyen meyvelerin yanında mutlaka ya 2 kaşık yoğurt yada 1 çay bardağı ayran tüketmemi söylemişti yıllardır uygularım,meyvedeki şekeri dengeliyor9da kucuk elma
10da açlık otu
7-8 tane kuru kayisi
Öğlen
2yumurtadan kaşarlı omlet
Yarım dilim tb
3zetin
Aksam
4 orta parça karnabahar kızartması
1 kase cacık (kızartma olmasaydı makarna vardı diğer seçenek malesef o yüzden en azından sebze vitaminini alayım dedim)
İhlamur içerim meyve yerim bide kahvem olmadan olmaz
1lt şu spor yok
su spor harikaBugünkü menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 kk Light peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
2 dilim t.b ekmegi
Ara
Kayısılı form çayı
Öğlen 12.30
1 yeşil elma
1 yesilçay
4 tane form bisküvi (yiyebileceğim en masum şeydi malesef)
Ara
1 muz
10 fındık
1 sade kahve
Akşam 17.40
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı yeşil salata
Ara
1 sade t. Kahvesi
Su 2 litre
Spor 2 mil leslie, 30 dakika tempolu yürüyüş
spor nerde solucanım gerçi ne yemişsinki eritesinBugünkü menum
Sabah yumurta salatalık domates
Akşam bir tabak mercimek çorbası bir bardak ayran üç acı biber turşu şeklinde
Şu 3 litreyi geçti
Fena olmuş kaptanım... Belki sevmiyorsunuz zannetmiş olabilirlercnm sen listede değilsin zaten ama listeye girmesende hedefe geldin nerdeyse kızartma hepimizin çok sevdiği biley çok sık okmasa sa 40yılda bir yenebilir ben çok yerim diye evde hiç yapmıyom gecen misafirliğe hittik ev sahibi kusura bakmayın fazla bişey yapamadım dedi ama patlıcan kızartması vardı meze olarak eşimin söylediği laf "daha ne olsun kaç aydır bizim eve patlıcan kızartması girmedi "dedi rezil etti beni
Hey masallah Ebrusum 3 günde 1 kilo da alınmaz kiYok ya tatlişim beni biliyorsun.Potansiyelim yüksek.Almamak için bende dikkat ediyorum.
Cuma mezun oldum. Pazar bi tartıldım +1
Sonra toparladım. Diyete uygun besleniyorum. Ama miktarlardan çok kısmıyorum. Birde günde 1 kaçamak prensibim var. Şimdilik iyi gidiyorum dur baklım.
Ooo güzel bir menü ile dönmüssün organigimevet kızlarmorordek @inatettimolacak
sabah = 2 yumurtadan omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 çeri domates 1 dilim salatalık bol maydanoz dere otu
3 fincan limonlu yeşil çay
ara= sade türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen = 1 kase ıspanak yemeği(sade bulgursuz pirinçsiz) 1 biber turşusu 2 çatal haş.tavuk
ara=4 yk yoğurt 1 yk chia 1yk yulaf ezmesi 1 kivi tarçın attım azcık çok güzel oluyo
akşam= 1 tabak kıymalı kanıbahar yemeği 1 kase cacık
su 2lt
spor 25 dk zumba
1 saat yürüyüş
birazdanda 5i bir arada çayı içerim
Kızartmayı mecburiyetten yemissin sanırım o yüzden bi sey demiyorum9da kucuk elma
10da açlık otu
7-8 tane kuru kayisi
Öğlen
2yumurtadan kaşarlı omlet
Yarım dilim tb
3zetin
Aksam
4 orta parça karnabahar kızartması
1 kase cacık (kızartma olmasaydı makarna vardı diğer seçenek malesef o yüzden en azından sebze vitaminini alayım dedim)
İhlamur içerim meyve yerim bide kahvem olmadan olmaz
1lt şu spor yok
Yeni üyeler ona alısamadı henüz canım biz de uyarmamıstık sanırım :)
Form bisküviler harici güzelBugünkü menüm
Sabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 kk Light peynir
3 zeytin
4 yaprak marul
2 dilim t.b ekmegi
Ara
Kayısılı form çayı
Öğlen 12.30
1 yeşil elma
1 yesilçay
4 tane form bisküvi (yiyebileceğim en masum şeydi malesef)
Ara
1 muz
10 fındık
1 sade kahve
Akşam 17.40
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı yeşil salata
Ara
1 sade t. Kahvesi
Su 2 litre
Spor 2 mil leslie, 30 dakika tempolu yürüyüş
Tarih olarak listeye girebiliyorsun canım ama sanırım son kararı yarınki listenin durumuna, sizin kilo durumunuza göre kaptanımla karar verecegiz :)Bu arada ben yarın listeye girebilecek miyim acep
Tosocum cok güzel vermissin tebrik ederim devamı da gelir insallahIçimden geldi motive olsun diye 13 kg farkı yorumlariniza sunuyorum ☺Eki Görüntüle 1965169
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?