Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmmmm düsünüyorum ve cevap veriyorum: hayır
Bence hamilelikle birlikte hicbir sey degismedi :) Aynı tas aynı hamamlar anacım :) Torunları kıymetli olur muhakkak ama ben hala "gelin"im :KK70:
Ayy sizr mi kaldim de sen de :63:
ben 2 tane doğurdun durum aynı:KK70: benimki adımı bile söylemiyo bir şey diyeceği zaman gelin gelde ye diyor yada gelin çay koy gibi:sopa:
Aaaaa valla kavga sebebi.. kizim deyince dilimi koparmis.. bende ayse hanim derim öylesine ne anne dicem :KK12:
Yok sekerım ne eksısı selam vermek ıstedım
Dun gece nerdeyse hıc uyumadım
Sabahtan berıdır de yarım saat uyudu hala uyumuyor bıtıgım bıtıkkkk

Oğlumun odevlerını yaptırdım kız dırenıyor tam cınnet modundayım
Zulfı abı bagırıyor su kıtabı bıtır dıye
Esımın işi vardı yedı yemegı cıktı
Az kaldı fıttıracagımm
Noldu dicektim ki zorlu bi gun geçirmişsin.. Duzenin yerine oturur umarim en kisa surede canim
ayy ben diyom size de inanmiyonuz gecen endokrincim gaita nakli yapalim dedi de bende kendi b.kuma baskasininkini karistirmam diyemedim
Ay onu da ilk defa duydum kaptanim valla.. neler ogrenicez daha acaba..
Yoruma da ayri koptum :KK48: :D

bozuk olabilir mi test negatif tek çizgi pembe pozitif 2 çizgi pembe olunca oluyor beyaz çizgiyi hiç duymadım..

ama senin mecburi ne iş yapıyosun canım..
elektirik teknikeriyim ben. elektirik tesisat projeleri ciziyorum.

Sabah sabah bombayı patlatayım....
-1.100 hahaha
WP_20170316_001.webp
Cuma 79.9 dum

kızlar menüm..

06,00 sabah 1 çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli ılık su

8 de kahvaltı 1,5 haş yumurta 2 yk lor 2 zeytin 1 yk acı sos birde buranın yöresel bir otu var onun zeytinyağlı yemeğinden 2 yk kadar yedim akşam kv göndermişti akşam yemedim sabaha bıraktım çok severim..

10,30 ara 1 gün kurusu 1 kuru incir sade türk kahvesi

13,00 öğlen 1 tabak kıymalı kapuska 4 yk yoğurt bir taze soğan

15,00 ara 1 kivi 1 yk lor

17,00 akşam 4 yk yoğurt 1 kivi 1 yk chia 2 hurma tarçın

su 2 lt ılık su
1 fincan 5'i bir arada çay
3 kupa yeşil çay
1 kupa papatya şimdi içicem

spor 40 dk yürüyüş
güzel nemu: )

Bugün sonunda granül sabun alabildim. Hafta sonu yıkayayım diyorum Umut'un kıyafetlerini. Sonra da hastane çantamı hazırlayayım, bu haftalardan sonra ne olacağı belli olmaz :)
hayirlarla gelsin inşALLAH vaktini bekler acele etmez1:)
iyi akşamlar kızlar:KK3:
gündüz uğrayamıyorum bir süre daha gece menümü yazıp kaçıcam sanırım az idare edin beni:KK19:
diyetimi asla bozmuyorumHoppasadece yürüyüşe çıkamıyorum ama gün boyu hep hareket halindeyim. giyin soyun in çık alışverişe git vs derken hayatımda yapmadığım kadar hareket yapıyorum:anne:
ALLAH kolaylık versin. Tatlı koşuşturmacalar :)
Menüm;
09:30
Yarım avuc kadar kuru yemis ve kuru meyve karısımı
1 kupa süt ile nescafe

13:30
Sütü hazır kefir ile mayalamıstım bundan
4 yk icine 2 kücük kivi ezdim

16:30
2 kase karışık sebze corbası

2 L su

3 b.türk kahvesi
1 kupa kayısılı form cayı

Spor; 8000 adım

Misafir vardı Jillian yapamadım şimdi yapsam diyorumda üşeniyorum sanki..:KK43:
Canım günlük kaç kalori alıyorsun? hiç hesapladın mı?
cnm gecen hafta yaptim tek kirmizi cizgi cikmisti beyaz cizgiyi hic duymadim
Testlerde kullanmadan önce baktığında çizgi yerleri belli oluyor. beyaz çizgi dediği o izdir bence.
kizlar bu aksam kongoo jumping yaptik helak oldum yaaa amma calori harcatti 30 dk icinde resmen terden sirilsiklam oldum
insallah yarina da guzel sonuc aliriz bu gun wc ye cikamadim ama cumaya gore 100 gr eksideydim 70 altini gormek istiyorum ben yaa
Görürsün inşALLAH kaptanım :)
aslında çok acıktım canım birde evdekilere kızartma yaptım..:kk77: burdan sofradan kalktık kv geçtik yarım saat dr gelmişlerdi onlarda sofradaydı çok ısrar ettiler oturun diye yok dedim:duduk: eve zor attım kendimi hemen kahve yaptım:kahve: şimdide papatya çayı içiyorum... çok açım ama dayanıyorum leptinimi bozmayayım diye:KK76:yoksa nasıl zayıflıcaz yok öyle cefa çekmeden sefa sürmek istediğimizi giymek :KK50:
Valla imrendim sana :)
Herkese iyi akşamlar, ben bugün sabaha karşı acillik oldum kızlar. İnanılmaz bir kulak ağrısıyla uyanıp hastaneye koştuk, grip, faranjit ve öksürük yetmiyormuş gibi birde orta kulak iltihabı geçiriyormuşum :KK43::KK43::KK43:
Beni cuma günü için sabit geçebilir misiniz, ağrıdan sürekli yatıyorum ve artık annem ne yaparsa onu yiyorum. İnşallah haftaya bomba gibi olurum. @morordek @toplight @inatettimolacak
Birkaç gün paylaşım yapamayabilirim, çok moralim bozuk. Hepinize kocaman sevgiler.
Çok çok geçmiş olsun.
ben 2 tane doğurdun durum aynı:KK70: benimki adımı bile söylemiyo bir şey diyeceği zaman gelin gelde ye diyor yada gelin çay koy gibi:sopa:

el işte ne yapacaksın. evlat yerine koyamayınca koyamıyor. Bizimkiler çok şükür iyiler ama, ben hem dışarıda hem evde koşturuyorum. bana gelip kalıyorlar sağolsunlar. ama hep ağızlarında oğulları. çok çalışıyor çok yoruluyor vs. ben artık burnumdan nefes alamaz durumdayım ama gören yok maalesef :KK43:
alıştım canım artık yapacak birşey yok mümkün olduğunca umursamıyorum o zaman dahada sinir oluyor:KK70::KK70::KK70:

kadıncağızın bütün hayali filmlerdeki gibi kötü kaynana olmaktı belkide. niye sinir ediyorsun :KK70::KK70::KK70:

Oğlumun odevlerını yaptırdım kız dırenıyor tam cınnet modundayım
Zulfı abı bagırıyor su kıtabı bıtır dıye
Esımın işi vardı yedı yemegı cıktı
Az kaldı fıttıracagımm
ALLAH güç kuvvet ve sabır versin sana canım empati yeteneğim vardır ama, empati kurmaya başlamamla bitirmem bir oldu . :KK43:

ayy ben diyom size de inanmiyonuz gecen endokrincim gaita nakli yapalim dedi de bende kendi b.kuma baskasininkini karistirmam diyemedim
aman kaptan onun nakli de mi varmış. ALLAH muhtaç etmesin :KK70::KK70::KK70:

Sabah sabah bombayı patlatayım....
-1.100 hahaha
Eki Görüntüle 1968325
Cuma 79.9 dum

günaydın canım maşallah sana.:nazar::nazar:
emeklerinin karşılığını alıyorsun. bu sefer mezun olacaksın. seni sollamak isteyenlere gelsin bu foto :KK70::KK70::KK70:

günaydınlar herkese
dün akşam şöyle bir menümü yazmak için foruma girdim ama, girmemle çıkmam neredeyse 1 oldu.
dünkü menümü yazayım
sabah
çavdar domates beyaz peynirli sandivic
öğlen
5 minnak sulu köftenin köftesi
yoğurtlu ıspanak salata
akşam
5yk pırasa

2,5lt su
2fincan yeşilçay
1sade türk kahvesi

spor olarak ancak 5dk bisiklet sonrası kıyamet :(

bu arada kızlar benim fibromiyaljim azdı. mevsimsel olabilirmiş. heryerim dökülüyor. dayak yemiş gibiyim. bedenen sürükleniyorum, ruhum bir yerlere kıvrılmış uyuyor sanırım. bu fibrominalji wc prblemi, ödem ve şişlik de yapıyormuş. dün sabah cuma kiloma döndüm derken bu sabah yine aynı :KK43: tüm enerjimi bu ağrılar çekiyor. öğlene doğru bir iyi oluyorum ama akşama daha beter. :silah::ruh:

aman kaptan onun nakli de mi varmış. ALLAH muhtaç etmesin :KK70::KK70::KK70:

günaydın canım maşallah sana.:nazar::nazar:
cnm sorma bende ilk defa duydum japonlarda çok yapılıyormuş
bu arada kızlar benim fibromiyaljim azdı. mevsimsel olabilirmiş. heryerim dökülüyor. dayak yemiş gibiyim. bedenen sürükleniyorum, ruhum bir yerlere kıvrılmış uyuyor sanırım. bu fibrominalji wc prblemi, ödem ve şişlik de yapıyormuş. dün sabah cuma kiloma döndüm derken bu sabah yine aynı :KK43: tüm enerjimi bu ağrılar çekiyor. öğlene doğru bir iyi oluyorum ama akşama daha beter. :silah::ruh:
canım geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın tatlım

Geçmiş olsun canım benim Rabbim sifani versin inşallah..
Gorumcemdede senin hastalığından var ilaç tedavisi görüyor epilepsi hastalarının ilacından verdi doktor ağrıları geçti çok şükür bakalım tedavi bitince ne olur inşallah devam etmez

lydznp lydznp Gecmis olsun canım.. Hic hesaplamadım..
Yarından itibaren 3 ana 3 ara yapıp takipte kalacam ki Cuma artı cıkmayim..
teşekkür ederim canım.
bence güm içinde aldığın kaloriyi bir hesapla. bunun için programlar var. eğer yeterli kaloriyi alamıyorsan da kilo vermen yavaşlıyor. eksik kalori kalıyorsa yoğurt, çiğ sebze (salatalık, dolates gibi) ve meyva ile tamamlamak gerekiyormuş. kuruyemişlerin kalorisi fazla oluyor. belki oradan tamamlıyor olabilirsin. .bilemiyorum. yine de bir hesapla derim. :)

Back
X