Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay huylunun huyu degisir mi aynidir ordekcim :KK70:
Asil sen soyle bakem senin karadenizli kv kp ne almedeler torun yaklasiyo :KK66:
Piremses moduna aldilar mi seni :)
Hmmmm düsünüyorum ve cevap veriyorum: hayır
Bence hamilelikle birlikte hicbir sey degismedi :) Aynı tas aynı hamamlar anacım :) Torunları kıymetli olur muhakkak ama ben hala "gelin"im :D

Selam kızlar nasılsınız
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
5 tane zeytin
Küçük bir parça simit
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Akşam 7 de
Brokoli çorbası
Ispanak kavurması
Gün içinde 2 lt ılık su
Kayısili form çayı
Misafir var spor yok :(

Hmmmm düsünüyorum ve cevap veriyorum: hayır
Bence hamilelikle birlikte hicbir sey degismedi :) Aynı tas aynı hamamlar anacım :) Torunları kıymetli olur muhakkak ama ben hala "gelin"im :KK70:
ben 2 tane doğurdun durum aynı:KK70: benimki adımı bile söylemiyo bir şey diyeceği zaman gelin gelde ye diyor yada gelin çay koy gibi:sopa:

Selam kızlar nasılsınız
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah 7 de
Haşlama yumurta
5 tane zeytin
Küçük bir parça simit
Öylen 1 de
Mercimek çorbası
Taze fasulye
Akşam 7 de
Brokoli çorbası
Ispanak kavurması
Gün içinde 2 lt ılık su
Kayısili form çayı
Misafir var spor yok :KK43:
beğendin mi brokoli çorbasını

Oğlumun odevlerını yaptırdım kız dırenıyor tam cınnet modundayım
Zulfı abı bagırıyor su kıtabı bıtır dıye
Esımın işi vardı yedı yemegı cıktı
Az kaldı fıttıracagımm

alıştım canım artık yapacak birşey yok mümkün olduğunca umursamıyorum o zaman dahada sinir oluyor:KK70::KK70::KK70:
Evet en iyisi ben de hiiic umursamıyorum artık yaptıklarını falan. Öylesine sırf konusmus olmak icin konusuyorum, muhabbet olsun diye. Bakalım doğumda bizi neler bekliyor, neyse ki kendi anacım da olacak, o orta yolu yapar :)
ay kızlar benim açlıktan gözüm dönüyor hadi size iyi geceler ben yatıyorum:uykucu: herkese hayırlı geceler sabaha bol eksiler :sampiyon:
Hadi iyi geceler :)
Kv konusuna hıc gırmıyelım bugun de uyuyamam:KK53:
Kv'sini seven bi Ebru var sanırım :)

Iyi geceler kizlar
Menumu yazayim

Kahvalti
2 yumurta
1 galeta

Ogle 2 dl peynir
omlet domates salatalik 3 zeytin 1 dl ekmek

Ara 1 kase yogurt corbasi

Aksam
2 dl balik
Bolca salata

Ara 1 elma

40 dakika yuruyus

2.5 lt su
1 fincan yeşilçay

ya o kadar hoplamaya zıplamaya:spor: hala mı wc sorunun var kaptanım yaa valla senin bağırsaklar fena bozuk demekki Allh şifanı versin inşallah:dua:
ayy ben diyom size de inanmiyonuz gecen endokrincim gaita nakli yapalim dedi de bende kendi b.kuma baskasininkini karistirmam diyemedim
Herkese iyi akşamlar, ben bugün sabaha karşı acillik oldum kızlar. İnanılmaz bir kulak ağrısıyla uyanıp hastaneye koştuk, grip, faranjit ve öksürük yetmiyormuş gibi birde orta kulak iltihabı geçiriyormuşum :KK43::KK43::KK43:
Beni cuma günü için sabit geçebilir misiniz, ağrıdan sürekli yatıyorum ve artık annem ne yaparsa onu yiyorum. İnşallah haftaya bomba gibi olurum. @morordek @toplight @inatettimolacak
Birkaç gün paylaşım yapamayabilirim, çok moralim bozuk. Hepinize kocaman sevgiler.
cnm bozma moralini insallah biran once iyilesirsin katilimin onemli degil iyilesince gelirsin ama sen cuma tartilabilrsen bana ozelden yaz bence cok eksiye gectin hastaliktan
Oğlumun odevlerını yaptırdım kız dırenıyor tam cınnet modundayım
Zulfı abı bagırıyor su kıtabı bıtır dıye
Esımın işi vardı yedı yemegı cıktı
Az kaldı fıttıracagımm
oyy kuzuu kiyamam sana

Back
X