- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.101
Evet aslında dönemedigimden falan uyuyamıyordum dogru düzgün ama son birkaç gündür artık nasıl yorgunsam ne bicim uyuyorum :) Tabi yine sık sık wc'ye kalkma durumu oluyor ama uyku cok ağır basıyor :)Son haftalar böyle oluyor canım. Hep yatıp uyumak istiyorsun ama onu bile yapamıyorsun
Bence sende bir doktora gitmelisin. ALLAH korusun bir sıkıntı olmasın.Canım benim bebdede wv sorunu var diye kayısı kaynattim oylenden sonra ve yatarken yedim fayda etmedi ikigun inciri zeytin yağında akşam sabaha kadar beklettim aç karnına yedim fayda etmedi
Kayısili form çayı içtiğim zaman fayda görüyorum şişkinliği de sıranın içine limon ve azcik tuz serptim şişkinlik gidiyor
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Neyse az kaldı. o son haftalar geçmek bilmiyor zaten :)Evet aslında dönemedigimden falan uyuyamıyordum dogru düzgün ama son birkaç gündür artık nasıl yorgunsam ne bicim uyuyorum :) Tabi yine sık sık wc'ye kalkma durumu oluyor ama uyku cok ağır basıyor :)
Ben şu an doğurma moduna girmedim zaten, biraz daha kalsın içeride, beklerimNeyse az kaldı. o son haftalar geçmek bilmiyor zaten :)
çıkma tatlım sen fit annesinGünaydın kızlaar, bende diyet moduna girdim artık, spor yapamasamda diyetimi yapıcam, cuma bildirimi yaparım bugün sormayın gitsin artık şu artılar, fit annelikten çıkmak istemiyorum aslaaa
monim 100 gr da olsa eksi çıkmışsınpazartesi kilom:106,4
dün menü paylaşmamışım özetliyim
sabah her zamanki kahvaltım
akşam yemeğini saat 16:00 da yedim
1 tabak etli türlü(güveç)
1 dilim.t,b ekmeği
1 dilim baklava
çok minnak su böreği (sadece tadını merak ettiğim için baktım)
3 litre su
spor sabah namazından itibaren koşturmaca
gün içinde yatana kadar kahve çay vs.
Atın beni denizlere
Bak valla bu tartılar bizle alay ediyor1 hafta boyunca al gülüm ver gülüm kilolarla uğraşıp durdum. Cuma sabit derken dün akşam -200gr ile 88dim. Ama şimdi 88,5kg.
uyku düzenim de yok kaçta kalktığım kaçta yattığım belli değil bu aralarmonim 100 gr da olsa eksi çıkmışsın
haftasonu sesin çıkmadı tatlım artı ne kadar gene artı artı deyip haftasonuna en az 500 gr eksi ile gelirsin :)Artılar artılar gunaydınlarrrrrr
waawwww çok güzel gidiyor seni incecik kuğu gibi gelin yapcazz az kaldıBeni -600 ile 85.6 gösteren canım tartima sevgi ve saygılarımı iletiyorum
cnm 99,9 olmasa da 101-102 gibi olacak benceuyku düzenim de yok kaçta kalktığım kaçta yattığım belli değil bu aralar
cumaya inşallah bol eksi görürüm
aslında hedefim 1 nisan diyetisyen randevuma 99,9 la gitmekti ama çoook zor gibi duruyor
Ayy valla ya bundan sonraki rakamlari 5-6yildir görmüyorum ilk yasayacamwaawwww çok güzel gidiyor seni incecik kuğu gibi gelin yapcazz az kaldı
Sanada günaydıngünaydın şekerler
yeni bir hafta güzellikler ve bol eksiler getirsin inşallah
Bir haftada 2 kilo verebilen hatundan bahsediyoruz istediğin rakamı görebilirsin bence bol sporla yaparsın valla bunu çok içten söylüyorum gaz vermek için falan değil eğer gerçekten işte yapacaksıncnm 99,9 olmasa da 101-102 gibi olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?