Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın şekerler

Atın beni denizlere spor tmm kosusturma nobet çıkışı falan da valla suyu unutmuşum nasıl oldu bn de anlamadm ama yatana kadar 1lt içtim :)

Bak valla bu tartılar bizle alay ediyor
Valla bende anlamadım. Bir ara takıldı galiba dedim. üstümü kat kat giyinip çıktım kilom değişince takılmamış dedim. bende var bir tuhaflık

uyku düzenim de yok kaçta kalktığım kaçta yattığım belli değil bu aralar
cumaya inşallah bol eksi görürüm
aslında hedefim 1 nisan diyetisyen randevuma 99,9 la gitmekti ama çoook zor gibi duruyor
inşALLAH görürsün ablacığım :)

Turk kahvemi iciyorum bitince spora baslicam insallah..

özlemcim, bende dukan yaparken günlük 1000 kaloriyi geçmediğimi farketmiştim, asıl kalori meyvedeymiş, mesela 1 elma yiyince hem kabızlığım gidiyodu hemde kalori bi anda 1200 lere geçiyodu, sanırım doğru olanda oymuş, sende kalori saymaya devam et, günlük 1 porsiyon meyven olsun mutlaka.

çıkma tatlım sen fit annesin

teşekkürler kaptanım, döndüm bu sefer cidden, kızlar dün kızdılar, spor yapamasanda diyetini yap diye, bi şekilde sporu yapmaya çalışıyorum zaten, en azından diyeti yapim.

uyku düzenim de yok kaçta kalktığım kaçta yattığım belli değil bu aralar
cumaya inşallah bol eksi görürüm
aslında hedefim 1 nisan diyetisyen randevuma 99,9 la gitmekti ama çoook zor gibi duruyor

belli olmaz moni ablacım, bi bakmışsın çift hanelerdesin :) bebiş nasıl??

Valla bende anlamadım. Bir ara takıldı galiba dedim. üstümü kat kat giyinip çıktım kilom değişince takılmamış dedim. bende var bir tuhaflık

tartının bozuk olmaması da iyi bişi canım, sıkma canını, spor yapınca ertesi güne artı çıkıyodum, genel durum iyi senin bence :)

iğrenç bir tartın olduğunu söylemişmiydim sana

tartının bozuk olmaması da iyi bişi canım, sıkma canını, spor yapınca ertesi güne artı çıkıyodum, genel durum iyi senin bence :)

ben h.sonu sporu biraz abartıyorum. bunun farkındayım. onun için zaten p.tesileri artı çıkıyorum. ne yapayım h.içi sporum azmış gibi geliyor. bizimkiler de geç kalkınca o arada sabah sporu sonra öğlen ve akşam sporu yapıyorum. yemek öğünü gibi

iğrenç bir tartın olduğunu söylemişmiydim sana
Gel seni de tartayım ya koynuma alıp yatasım var

tebrikler canım, nişanlında durumlar nasıl??
O hala eskiden olduğu gibi bir öğün atlayınca hemen kilo verebileceğini düşünüyor ama biri ona o metabolizmanin artık olmadığını söylemesi lazım 1 kilo falan verdi

Benim tartı öyle tartsa bende koynuma alır yatardım. 2 günde 600gr. şaka gibi

Evet canim Cumartesi gununden beri hergun en az 2 meyve yiyiyorum ara ogunlerde..Cumartesi'yi yeni bir baslangic olarak kabul ettim.. Bende chia,corekotu yagi,aspir yagi, wasa kullananlar kervanina katildim. Bunlarin etkisimi meyvenin veya kaloriyi yukseltmenin etkisimi bilmiyorum cok sukur bir kac gundur kabizlik sorunum hafifledi gibi.insallah zamanla tamamen ortadan kalkar.
---
Buarada diyeti birakmayarak cok iyi ettin canim cunku sonradan toparlamasi coook zor oluyor.
Hic olmadi en basitinden Leslie yap,dans et azcik daha cok motive olursunn..

Sozde kahveden sonra spor yapicaktim hicc halim yoktu 1 kahve daha yaptim. Onunda uzerine simdi yesil cay demledim..
Ara vermeseydim jillian level2'de biticekti ama hastalik,halsizlik iste..
Bugun tekrar baslicaktim gözüm kesmedi!!Basimda agriyor..
Az once Leslie indirdim onu yapim en iyisi..

Bence sende bir doktora gitmelisin. ALLAH korusun bir sıkıntı olmasın.
Canım benim 5 sene kadar önce gittim doktora iki türlü ilaç verdi içtim içtim sıkıldım demediki sukadar kullan düzelme olmazsa gel koronoskopi hiçbir şey yapmadı sorun var yıllardır var ayretten çatlak da var kanama yapıyor ama çatlaktan sonra gitmedim belkide bir sıkıntı çıkar
Laparoskopik amaliyat olacağım zaman lagma yaptılar kanama geçirdim açıdan bayıldım lavobada oldu hastanede yatarken uyandığımda doktor hemşire hasta bakıcı başımdaydi çok kötü olmuştum amaliyatimi olmak için iyiyim dedim ve oldum amaliyatimi hayırlısi Allah dan rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…