- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.081
akşam börek nazarlık mı?Ayy menümü de bırakayim şuraya tombul tavuklarım sabah okuyacaksınız heralde
Öğlen kahvaltı yaptım
Kaşar sucuk salam yumurta karışık omlet
2 zeytin
2kk peynir
Yarım bardak kayisi çayı şekersiz
Aksam
Menemen 1 yumurta kadar
1 haslanmıs yumurta beyazı
1/3koy ekmeği
1yk lor
1 zeytin
2 parmak büyüklüğü borek
Ara
Yarım avuç ceviz
Su içmeyi unutmuşum şimdi farkettim 3 bardak su içtim
Spor yok
müthişsin. tebriklerIyi geceler
Menumu toptan tekrardan yazayim
Kahvalti
Yulaf lapasi
Ogle
2 yumurta
1 bardak sut
Ara 1 avuc yer fistigi
Aksam
1 tabak Kiymali ispanak
1 kase yogurtlu marul salatasi
Yarim elma
3 lt su
1 fincan yesilcay 1 fincan form cayi
30 dk yuruyus
50 squat
1 saatte avm gezdim o da az spordan sayilirsa.
sukur bugun de geçti herkese hayirli geceler sevgili grup arkadaslarim
sabahları çörekotu yağı kullanıyormusun hatırlamıyorum ama kullanınca kabızlık çözülüyorumuş. Bende de bir ara kullanıyordum. sabahları yetişemiyorum diye içmeyi unutuyorumKendimi kesicem artik yaaa
65 gordum tartidabi cig kofte bunlari yapmış olamaz.. wc sorununu çözemiyorum artik napsam modum dusuyo iyice kac gundur spor da yapamadim
Ödemdir o canım gece gece kimse 600gr almaz. bende bu sabah senin gibiyim. Dün akşam 88i gördüm sabah 88,5Gunaydın kızlar..
Bende simdi tartildim bugun 400gr fazlayım halbuki dun gune 200gr eksi ile baslamistim.
Ama sabaha kadar toplasam belki 1 saat uyumusumdur.Bilmem etkisi olurmu kiloya..
Geçmiş olsun canım yaa.. ALLAH şifa versin. bu havalar çocukları daha çabuk etkiliyor.Kolay gelsin canım hadi bakalım çıtır bir gelin olacaksın insallah..
Bende kızımın yanında oturmusum.. Azcık atesi var terlemis uzerini degistirdim.ic camasirlariyla birakip uzerini orttum..
Günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..oğlene gelirim dr gideceğim diyeti bozmak yok..öpüldünüz herkese bol bol eksiler..
Eki Görüntüle 1970369
Cuma 78.4 olan kilom bu sabah itibari ile 77.8 dir:)
Iciyorum canim o da etki etmiyo artiksabahları çörekotu yağı kullanıyormusun hatırlamıyorum ama kullanınca kabızlık çözülüyorumuş. Bende de bir ara kullanıyordum. sabahları yetişemiyorum diye içmeyi unutuyorum
İyi olur inşALLAH.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Bugünkü kilom
52.8
Akşam yatmadan kayısı suyunu ve kayısıları da yedim oda erimedi hala
Cumaya kadar ne olur bakalım
Çok geçmiş olsun. Canım benim ya kıyamamSupersin ortimm..
Daha iyi canım simdi..Oksurugu gecse daha rahat edecek balgamı atamıyor o rahatsiz ediyor kendini.
Toparlarsın inşALLAH. Plakayıda görmüştün. Tekrar görebilirsin. Tamam bugün modun düşmüş olabilir. Ama bugünlük. Bünye alışık değildi tepki verdi. normal düzene geçtiğinde yavaş yavaş toparlıyorsun. Geçen hafta aynı durumu yaşadım. 1 hafta kaybettim sadece. Ama yola devam. 1hafta böyle saçmaladık diye bütün emeklerden vazgeçecek değiliz. Değil miIciyorum canim o da etki etmiyo artik
Kendimi kesicem artik yaaa
65 gordum tartidabi cig kofte bunlari yapmış olamaz.. wc sorununu çözemiyorum artik napsam modum dusuyo iyice kac gundur spor da yapamadim
Insallah canim cumaya kadar guzel sonuc aliriZ..Ödemdir o canım gece gece kimse 600gr almaz. bende bu sabah senin gibiyim. Dün akşam 88i gördüm sabah 88,5
Geçmiş olsun canım yaa.. ALLAH şifa versin. bu havalar çocukları daha çabuk etkiliyor.
Sagol canim..Çok geçmiş olsun. Canım benim ya kıyamam
Ayni kaderi paylasiyoruz seninle..Yalniz degilsin..1 hafta boyunca al gülüm ver gülüm kilolarla uğraşıp durdum. Cuma sabit derken dün akşam -200gr ile 88dim. Ama şimdi 88,5kg.
inşallah nilgünüm olacaz bu seferGünaydın sanada kaptanım sen nasıl oldun keyfin nasıl..
İnşallah şahnur abla bu sefer incecik olalım...
canım sen cumaya 52,3 olacaksın içime doğduGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Bugünkü kilom
52.8
Akşam yatmadan kayısı suyunu ve kayısıları da yedim oda erimedi hala
Cumaya kadar ne olur bakalım
özgem çörekotunu yağını değilde kendisini sabah aç karna çiğnesen bi de üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı içsen o iyi geliyorKendimi kesicem artik yaaa
Hadi inşallah inşallah hepimiz haftalık hedefe ulaşırız kaptanımkızlarr moral bozmak yok bende bu haftaya 71,1 le başladım göremedim 70,9 u halbuki ne heveslenmiştim
inşallah nilgünüm olacaz bu sefer
canım sen cumaya 52,3 olacaksın içime doğdu
özgem çörekotunu yağını değilde kendisini sabah aç karna çiğnesen bi de üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı içsen o iyi geliyor
Olacak hepimizde sağlıkla haftalık hedefimize ulasacagizİyi olur inşALLAH.
Canım benim bebdede wv sorunu var diye kayısı kaynattim oylenden sonra ve yatarken yedim fayda etmedi ikigun inciri zeytin yağında akşam sabaha kadar beklettim aç karnına yedim fayda etmediKendimi kesicem artik yaaa
Son haftalar böyle oluyor canım. Hep yatıp uyumak istiyorsun ama onu bile yapamıyorsunGunaydın kızlar
Moral bozmayın sakın, hafta sonu şişkinliği olabilir bu artılar. Aynen devam, cumaya cok var, hepiniz hedeflerinize ulasacaksınız insallah :)
Ben yine müthis yorgun uyandım, bugun evden calısacagım artık. Hep yatsam ve uyusam modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?