Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam herkese bir haftadir sehir disindaydim kpss basvurumu yaptim dees calisiyorum ikiay kaldi konulari yetistirmeye calisiyorum

valla ben kullandığımda iştahımız azaltmıştı ama sürekli kullanınca etkisi geçmişti

bende alayım o zaman kaptanım, iştah meselesi çok fena bu ara

Ay gerçekten nerden baksan 10 kilo var aramızda benden zayıf duruyor benim surat karpuz gibi onunki salatalik Allah benden alıp ona versin
Sen kaç kiloydun canım?

hahah, deli, takılma ona sen, halledicez biz :) ben 60,5 ile izne ayrılıp şu an 64'lerde gezen bi oburum.

güle güle kullan nilgünüm, bende istiyorum ama pahalıymış yaa, çıkıp çıkıp yürüyüm ben, lesllie bile yapmıyom zaten, beni yürüyüş paklar

ay yok neler yaptım sabahtan beri ancak geldim eve oturdum kahve içicem şimdi sen ne yaptın girdin mi diyet psikolojisine

yess, girdim de yapıom bile, yeniden tombiş anne olmak istemiyorum, hiç anne gibi görünmeyen anne olmak istiyorummm.

ay daha ne güzelleri vardı eşimi ikna edemedim anca bunu alalım dedi bende bıktım artık canım bu kilolardan cuma ya 76 ları görürüm inşallah..
ne güzel işte yürüyüş temiz hava misss

Sağol Can'ım İngiltere deyim

zaten eliptik ilede zayıflayamazsam adam sırf zararsın hatun diyip boşayacak
ayy boşamasın sen böyle giderse çok güzel kg verecen
Yok cnm benimki mayista oabt de temmuzda misafirlikte bile gece 4 lere kadar ders calistim kiloya bu hafta hic dikkat edemedim tartilmadimda yarin tartilirim artik
özledik ayşem seni şehir dışına nereye gittin kayseri mi
http://urun.n11.com/eliptik-bisikle...et-P87481327?gclid=CKCV__2I5dICFU8o0wod8jkPhQ
aslında ben bunu beğendim ama eşim olimpiyatlaramı hazırlancan dedi
ayy çok güldüm yaww
Dün spor yapmadım dışarı çıkmıştık eşim ve kızımla güzel bir gündü. Yazmadım ne yediğimi d ondan abartmadım ama başım da geçti erkenden yattım
cnm işlerin yoluna girmesine sevindim daha da güzel haberlerini bekliyoruz

ay daha ne güzelleri vardı eşimi ikna edemedim anca bunu alalım dedi bende bıktım artık canım bu kilolardan cuma ya 76 ları görürüm inşallah..
Ortim yetistin bana az kaldı sollicaksın beni.. Bekle beni diyordun ya..
Kac kilo ile basmistin izinden dondugunde?
http://urun.n11.com/eliptik-bisikle...et-P87481327?gclid=CKCV__2I5dICFU8o0wod8jkPhQ
Bende alsaydım kapısırdık eliptiklerle..
Neyse tatlım Nisan sonuna kalmadan 70'i bozacaksın sen insallah..

eh gözün aydın. güle güle kullan bol bol yağ yaksın inşALLAH

temiz hava sende şekerim :)

ne farkı var ki kuzucum?? eşin de alem yani

Dün spor yapmadım dışarı çıkmıştık eşim ve kızımla güzel bir gündü. Yazmadım ne yediğimi d ondan abartmadım ama başım da geçti erkenden yattım

canım çok sevindimm

Sağol Can'ım İngiltere deyim
gurbettesin demek ALLAH kolaylık versin...
öyle diyince bende güldüm valla çok
Ortim yetistin bana az kaldı sollicaksın beni.. Bekle beni diyordun ya..
Kac kilo ile basmistin izinden dondugunde?

Bende alsaydım kapısırdık eliptiklerle..
Neyse tatlım Nisan sonuna kalmadan 70'i bozacaksın sen insallah..
inşallah canım yetişirim orti dediğin böyle olcak beklicek
uygun fiyata bulmuştun vazmıgeçtin ..
eh gözün aydın. güle güle kullan bol bol yağ yaksın inşALLAH
ay hadi hiç yağ kalmasınsenin desteğinle herkesleri geçerim ben
temiz hava sende şekerim :)

ne farkı var ki kuzucum?? eşin de alem yani

canım çok sevindimm
fiyat farkı var canım hemde
ay gel nasıl bahar geldi buralara miss bütün ağaçlar çakır çiçek

Selamlar herkese
menumu tamamladim ve bugun icin yemek isi bitti

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
2 dilim kasar peynirI

Ogle
1 icli kofte haslanmis
1 bardak ayran

Aksam
7 izgara köfte aci biber
Salata 2 kasik yogurtlu havuc

Su az ictim disaridaydim cunku ama telafi ederim
1 fincan form cayi
1 saat acik havada yuruyus

Ilerleyen saatlerde cok acikirsam biberli ayran icecegim

Biz de hep destek tam destek güzelim.
bende alırsam eliptiği o zaman tam olacak. bizim salon spor salonu gibi. kondisyon bisikleti stepper pilates seti... (senin evdeki malzemelerden az değil yani ) açıkcası eve alıp sokmaya korkuyorum. adam almama birşey demez gerçi 'sen kazanıyorsun sen harcıyorsun' der ama ne bileyim işte
şimdilik sadece hevesim var. 3aydır bakıp bakıp duruyorum ciğercinin kedisi gibi

güzel olmuş. afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…