- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.201
Canim soyleki Normal ayranin içine pul biber atiyorsun acigi bastiriyor ve bagirsaklari da calistiriyor daha onceki diyet yaptigimda cok faydasini gormustumKız bana da yolla ordan organik yumurtalar
Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)
istediğin yumurta olsunda yollamak sorun yaa...Kız bana da yolla ordan organik yumurtalar
Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)
afiyet olsun kızın nasıl şimdi biraz daha iyi oldumu..Menüm;
Aspir yagi ve 400ml limonlu su
09:00
2 wasa
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir
10 kücük yesil zeytin ve çay
Ara:1 buyuk t.kahvesi ve 2 kuru erik
Ara:1 muz, 4 ceviz
15:00
2 kase karışık sebzeli bakliyatlı corba
1 wasa
18:30
2 wasa ve kıymalı yumurta
5 zeytin,kk peynir ve çay
1 kupa yesil çay
1 kupa kekik çayı
1 kupa adaçayı
2 L su
3 büyük t.kahvesi
Spor;
Sadece 17 dk. Leslie yapabildim.
Arkadas git gel yaptı devam edemedim.Sonra kızım uyandı o öksürürken yapasım gelmedi..
ye ye yede geçeyim seni bu cumaaaaKızlar minik bi dilim meyveli pasta yiyebilir miyim?
canım bende senin gibi düşünüyorum heşeyi az ve kontrollü tüketmek gerek dukan tatlandırı kullanmaya izin veriyor canan hoca tatlandırıcı daha feci diyor çünkü vucuda şeker girmeden girmiş gibi kandırıyor bütün hormonlar alt üst oluyor diyor ... sağlıkla az az vermek keyifle sporla vermek en güzeli...Kizlar sizinle bir sey paylasmak istiyorum.
Az once instagramda bir profil dikkatimi çekti. Cok etkilendim sizinle paylasmak istedim.
Bir bayan gecen yil dukan diyeti yapmis ve 40 kilo civari vermis. Baya yepyeni biri olmus. Ama gel gor ki gecen ay meme kanseri teshisi konmus cok etkiledi beni.
Hayat bu her sey bizim icin ama iste sagliktan onemlisi de yok Bir de nedeni belki de degil her dukan yapan kanser olmuyor ama dukan vs. Diyetlere de bakis acimi degistirdi.Her besinden dengeli ve duzenli beslenmek gibisi yok.
Canim soyleki Normal ayranin içine pul biber atiyorsun acigi bastiriyor ve bagirsaklari da calistiriyor daha onceki diyet yaptigimda cok faydasini gormustum
Yani bir ara yapsam mi demistim cunku cidden hizli kilo veriyorsun ama bir tarafi yapayim derken onur tarafi yikmanin mantigi yok. Az ve saglikli beslenelim her turlu yaza kadar fitiz insallahcanım bende senin gibi düşünüyorum heşeyi az ve kontrollü tüketmek gerek dukan tatlandırı kullanmaya izin veriyor canan hoca tatlandırıcı daha feci diyor çünkü vucuda şeker girmeden girmiş gibi kandırıyor bütün hormonlar alt üst oluyor diyor ... sağlıkla az az vermek keyifle sporla vermek en güzeli...
hem o tür diyetler sürdürebilir bile değil çok sağlıksız
en güzeli canım akıl fikir diyetiYani bir ara yapsam mi demistim cunku cidden hizli kilo veriyorsun ama bir tarafi yapayim derken onur tarafi yikmanin mantigi yok. Az ve saglikli beslenelim her turlu yaza kadar fitiz insallah
sabah aç karnına 1 çay kaşığı canım üstüne yarım su bardağı ılık suya ben 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup üzerine içiyorum kahvaltıdan yarım saat önce..Kızlar bugün çörek otu yağı aldım nasıl kullanmam gerektör?
Tmm cnm teşekkür ederimsabah aç karnına 1 çay kaşığı canım üstüne yarım su bardağı ılık suya ben 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup üzerine içiyorum kahvaltıdan yarım saat önce..
elma sirkesini artırabilirsin ben mideme dokunmasın diye az koyuyorum
ne demek her zamanTmm cnm teşekkür ederim
geçmiş olsun canım afiyet olsun...Bugünkü menüm
Sabah+öğlen 13.00 (Dr.a gitmiştim, ancak bu saate kaldı yemek isi)
1 kase yumurtalı, bol yeşillikli patates salatası
1 kase tavuk haşlama
Ara
1 Yeşilcay
2 kuru kayısı
2 ceviz
Akşam 18.00
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. haşlanmış tavuk
Salata
2 ayran
Ara
1 yesilcay
Su 2 litre
Spor 40 dakika kaplumbağa hızında yürüyüş (eczanede ilacın gelmesini beklemek yerine yavaş da olsa yürüdüm )
Oksurugu var canım ama biseylerle oyalaninca hafifliyor.istediğin yumurta olsunda yollamak sorun yaa...
afiyet olsun kızın nasıl şimdi biraz daha iyi oldumu..
ye ye yede geçeyim seni bu cumaaaa
Hergun guzel menuler paylasiyorsun ortim..kızlar menüm...
kahvaltı 2 yumurtadan lorlu omlet şekersiz çay
ara bal ekmek (dışardaydım altın ekmek deniyor ist 'da halk ekmekte satılan minicik bir ekmek türü içinde keçi boynuzu unu kuş üzümü fındık fıstık gibi karışımlı tatlımsı bir ekmek türü 100 gr 280 kcl 50 gr lık paketlerde yani 140 kcl almış oldum)
öğlen 1 kase brokoli çorbası
ara sade türk kahvesi 1 kivi yarım ekşi yeşil elma
akşam tavuk döner 2 dilim tbe bol yeşillik 2 bardak ayran
spor çok yürüdüm çarşıdada tam bilemedim akşam üstüde 30 dk kadar yürüdüm
su 1,5 yatana kadar 2 lt yaparım
kızlar @gulsayszey in tartısının pili bitmiş o yüzden bildirimde bulunmadı
@moni, @inatettimolacak ,fancynancy , @matilda34 nerde kaldınız kızlarrr
Kv ile aran nasıl kız gıybet edemedik ne zamandır
Cok gecmis olsun canım, umarım iyilesirsin bir an once
Hmm evet o zaman pul biberli yogurt gibi bi seymis :) Ayrana eklendigini duymamıstımCanim soyleki Normal ayranin içine pul biber atiyorsun acigi bastiriyor ve bagirsaklari da calistiriyor daha onceki diyet yaptigimda cok faydasini gormustum
Bence hic yapmamaktan kesinlikle iyidir. Ben yogayı cok severimHemen menümü de paylaşayım.
Sabah:
09:30 yarım tost (yarısını da kızım yedi)
tabi kesmedi
10:30 4 yk yoğurda 1 yk yulaf kepeği + içine 10 -15 ad kuru üzüm
Ara:
Sütlü filtre kahve
Bitki çayı
10 ad. badem
yarım muz
Öğle:
2 orta boy dolma (az pirinçli)
Ara:
sütlü filtre kahve
bitki çayı
Akşam - 18:30 :
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
1 ince dilim kontrafile
3 yk zeytinyağlı yer elması
1/2 bardak ayran
Gece:
Ihlamur
maden suyu
Su: 1,5 lt kadar
Spor: Rahatsızlığım yüzünden maalesef yok ama hoplayıp zıplamadan, vücudumu yormadan yapabileceğim tek şey yoga geldi aklıma. başlangıç seviyesinde deneyeceğim. Spordan sayılır mı kızlar?
Hmm evet o zaman pul biberli yogurt gibi bi seymis :) Ayrana eklendigini duymamıstım
Bence hic yapmamaktan kesinlikle iyidir. Ben yogayı cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?