Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de ayni durumdayim eliptik cok faydali ama alipta kullsnmazsam diye cekiniyorum . Daha once kosu bandi almisti bana esim hediye kullanmadik yer kaplayinca yok pahasina elden cikardik.

hadi kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hemde yumurtaları toplayacağım malum en güzel protein kaynağı çok kıymetliler benim için
cumaya kadar tartılmıcam bakalım süpriz olsun bana
Kız bana da yolla ordan organik yumurtalar
Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)

Ben de ayni durumdayim eliptik cok faydali ama alipta kullsnmazsam diye cekiniyorum . Daha once kosu bandi almisti bana esim hediye kullanmadik yer kaplayinca yok pahasina elden cikardik.
ben kullanacağıma inanıyorum ama evdeki o kadar aleti ne yapacagim. kardesime sen al dedim yok dönüşümlü kullan dedi. aslında mantikli ama erkeklere k kadar kalabalığı görmekten rahatsiz oluyor. hele birde benim esim gibi cok titizse.

Menüm;
Aspir yagi ve 400ml limonlu su

09:00
2 wasa
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir
10 kücük yesil zeytin ve çay

Ara:1 buyuk t.kahvesi ve 2 kuru erik

Ara:1 muz, 4 ceviz

15:00
2 kase karışık sebzeli bakliyatlı corba
1 wasa

18:30
2 wasa ve kıymalı yumurta
5 zeytin,kk peynir ve çay

1 kupa yesil çay
1 kupa kekik çayı
1 kupa adaçayı

2 L su

3 büyük t.kahvesi

Spor;
Sadece 17 dk. Leslie yapabildim.

Arkadas git gel yaptı devam edemedim.Sonra kızım uyandı o öksürürken yapasım gelmedi..

afiyet olsun güzel güzel eksiler olsun
ay benimkide öyle küçük odaya koyucam dedim eşim spor odası oldu orası diyo da spor yapan yok
Kararsız kalmıstım canım ama artik yok satıldı..
tüh yaaa uygunduda fiyatı..
Canim sen ne guzel ilerliyorsun harikasin cumaya bombayı patlatacaksin
inşallah canım bu hafta yenmem gereken çiklat canavarı varda
Hayirli olsun canim
bol bol yag yaksin insallah
sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…