- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.761
Üzme kendini artik haftaya mukemmel bir sonucla gelirsin sen.Yok canım paylaşmadım dogru dıyosun.. bıraz modum dustu muhabbetlere de pek katılmadım zaten.. dıkkat edıyorum kacamak yapmadım. kahvaltılara 1dl tahıllı ekmek ekledım,dığer ogunlerım de kacamaksız..
Pazartesı 65gordum bırden wc sorunum da vardıpazartesıne gore eksıdeyım ama cumaya gore maalesef baya artı var
gribim artıyor geçmiyor canım yaaa başım çatlıyo ilaçta fayda etmiyor ondan tatlımhayırdır nilgün niye tıkandın?
Canim haklisin 2 yildir surekli ictim ama bitki caylarinin surekli icilince bobreklere zarar verdigini bir nefrologdan duyunca gun içinde 1 fincan iciyorum.
O hakkimi gun içinde kullaniyorum
kakaoyuda sirf yumurtanin kokusunu bastirsin diye attim 1 cay kasigi ama sade icsem daha mantikli olur
ay yap madem neden dikkat etmiyosun kendine..Bence hazır kakaolu süt değil ise içebilirsin. Toz kakaolar da şeker yok. ayrıca potasyum ve faydalı bir çok element içeriyor. antioksidan. Vücuttaki gerginliği de alıp ağrıları azaltıyormuş. Kemikler için de faydalı. Ama Hazır kakaolu sütler değil. birde aşırıya kaçmadan kullanmak lazım. her faydalı olanın zararları da var. araştırmak lazım. 1çay kaşığı normal olabilir sanırım. bana bir arkadaşım söylemişti bunları benim fibromiyalji için ama hiç yapma fırsatım olmadı. :)
geçen hafta fibromiyaljim azınca ödem yaptı. sabit geçti. Ama normalde 1,000-1,600 arası verdim her hafta. Geçen haftayı toparlamaya çalışıyorum. Aslına bakarsan bu hafta da karışık. yarın ola hayrolaPeki kilo verme durumun nasıl haftada?
ne oldu burnun boğazın mı tıkandı. Ben de geçen ay o haldeydim. Çok zor. nefes alınmaz.gribim artıyor geçmiyor canım yaaa başım çatlıyo ilaçta fayda etmiyor ondan tatlım
geçmiş olsun canım. aynı ben de sen gibiydim geçen hafta. dayak yemiş gibi. heryerim dökülüyor hissiay biri beni bütün gece dövmüş gibi heryerim ağrıyoooo
Ben dünyanın 1 numaralı üşengeciyim de ondanay yap madem neden dikkat etmiyosun kendine..
ay biri beni bütün gece dövmüş gibi heryerim ağrıyoooo
Aynısını bana da dedi. Doğru düzgün beslenmezsen wc ye de gidemezsin dedi.kızlar birde günlük almanız gereken kaloriden çok aşağıda kaloriler
alınca da bağırsaklar yavaşlıyor. kabızlık baş gösteriyor. ara öğünler onun için önemli.
yıllar önce cok sıkı diyet yapardım yaptıgımı sanardım çok az yerdim ama wc problemi
baş gösterirdi. o da kilo vermeyi çok etkiliyor. resmen vücut tıkanıp kalıyor. kilo da veremiyorsun
halbuki arada bişeyler yesek bagırsaklar hep çalışacak.
Evet canım ben memnunumTeşekkürler canım bb yi duydum hem besleyici krem hem pudra, güzel
Tamam canım gelirim :)iyilik canım senden naber sık sık gel böyle olmuyor..
çok doğru canım ben ara öğünleri seviyorum zatenkızlar birde günlük almanız gereken kaloriden çok aşağıda kaloriler
alınca da bağırsaklar yavaşlıyor. kabızlık baş gösteriyor. ara öğünler onun için önemli.
yıllar önce cok sıkı diyet yapardım yaptıgımı sanardım çok az yerdim ama wc problemi
baş gösterirdi. o da kilo vermeyi çok etkiliyor. resmen vücut tıkanıp kalıyor. kilo da veremiyorsun
halbuki arada bişeyler yesek bagırsaklar hep çalışacak.
ay sorma sanki yürürken kolum bacağım düşecekne oldu burnun boğazın mı tıkandı. Ben de geçen ay o haldeydim. Çok zor. nefes alınmaz.ALLAH şifa versin canım
sağol canım bu grip süründürüyor resmen insan kızdığı birine aylarca grip ol inşALLAH dedimi yeter zatengeçmiş olsun canım. aynı ben de sen gibiydim geçen hafta. dayak yemiş gibi. heryerim dökülüyor hissi
ay ben boğazıma üşenmiyorum geri kalan herşeye üşeniyorumBen dünyanın 1 numaralı üşengeciyim de ondan
şimdi o kakao soğuk sütte erimez. topak olursa ısıt, kaynat. Ben sıcak süt içemem onu soğut. Damak zevkime uysun diye dolapta da soğut. oooo... kim uğraşacak onunla
doğru ama canımAynısını bana da dedi. Doğru düzgün beslenmezsen wc ye de gidemezsin dedi.
olsun rahat ol ben kızımda aceleci davrandım sezeryan oldum çok pişmanım keşke dr bekle deseydi banada bıdık vaktini bilir..Benim doktor beni bugun de NST'ye sokmadı :) Cocugun kafası biraz daha asagıdaymıs gecen kontrole gore ama daha erken dedi, hastayım rahatlıgına ya :) Yüzünü de göstermedi zaten bizim bıdık :) Boşuna doktora gitmiş gibi hissediyorum kendimi
Hemen gelsin diye bi acelem yok zaten, bence iceride durabilir istedigi kadar :) Kasılmalarım oluyor iste arada, NST'ye baglar belki demistim bu sefer, gene gerek görmedi :)olsun rahat ol ben kızımda aceleci davrandım sezeryan oldum çok pişmanım keşke dr bekle deseydi banada bıdık vaktini bilir..
Gunaydın canımmsj geldi eliptiğim bugun kargoya verilmiştabi bu dağ başına gelmesi kaç gün sürer bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?