- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.781
ALLAH çabuk çabuk şifa versin inşALLAH. İlaçları da bırakma mutlaka etki edecektir. Çok zor geçiyor haklısınçok doğru canım ben ara öğünleri seviyorum zaten
ay sorma sanki yürürken kolum bacağım düşecek
sağol canım bu grip süründürüyor resmen insan kızdığı birine aylarca grip ol inşALLAH dedimi yeter zaten
ay ben boğazıma üşenmiyorum geri kalan herşeye üşeniyorum
2017 yi 2018 yaptı sadecenilsub profilinde yazan "2018e 58ile ben kimin ortisiyim inatettimolacak " yazısını sil bari üstüne kaç orti eskittin
o da seni görmek için gün sayıyor annesiBenim doktor beni bugun de NST'ye sokmadı :) Cocugun kafası biraz daha asagıdaymıs gecen kontrole gore ama daha erken dedi, hastayım rahatlıgına ya :) Yüzünü de göstermedi zaten bizim bıdık :) Boşuna doktora gitmiş gibi hissediyorum kendimi
nilsub profilinde yazan "2018e 58ile ben kimin ortisiyim inatettimolacak " yazısını sil bari üstüne kaç orti eskittin
bu sene olacak. hele bir iyileşsin dokunmayın @nilsub a2017 yi 2018 yaptı sadece
İnat ettı ama hangı sene
ALLAH çabuk çabuk şifa versin inşALLAH. İlaçları da bırakma mutlaka etki edecektir. Çok zor geçiyor haklısın
birde kız evde tek olsam yemek yemem ben o kadar üşengeçim. yemek yapmam. meyva, ekmek arası yaşar giderim. Ekmek almaya üşenmezsem o da
Yok canim saf kakao seker yok.surekli olmasa da arada içiyorum.Bence hazır kakaolu süt değil ise içebilirsin. Toz kakaolar da şeker yok. ayrıca potasyum ve faydalı bir çok element içeriyor. antioksidan. Vücuttaki gerginliği de alıp ağrıları azaltıyormuş. Kemikler için de faydalı. Ama Hazır kakaolu sütler değil. birde aşırıya kaçmadan kullanmak lazım. her faydalı olanın zararları da var. araştırmak lazım. 1çay kaşığı normal olabilir sanırım. bana bir arkadaşım söylemişti bunları benim fibromiyalji için ama hiç yapma fırsatım olmadı. :)
Hadi bakalım hayırlı olsun canimmsj geldi eliptiğim bugun kargoya verilmiştabi bu dağ başına gelmesi kaç gün sürer bilemedim
zamanını bilir ama dr ultrasonda gerek görmedi demekki ..Hemen gelsin diye bi acelem yok zaten, bence iceride durabilir istedigi kadar :) Kasılmalarım oluyor iste arada, NST'ye baglar belki demistim bu sefer, gene gerek görmedi :)
yok canım hala gelmiyor ama merkezde eşimin yeğeninin dükkanı var oranın adresini veriyoruz oraya geliyor gidip alıyoruz ordan...böyle bir çözüm buldukGunaydın canım
Artık kargo gelıyor mu sızın oraya
Eskıden gelmıyor dıyordun degıl mi
baa ba baaaa laflara baahhh..nilsub profilinde yazan "2018e 58ile ben kimin ortisiyim inatettimolacak " yazısını sil bari üstüne kaç orti eskittin
ondan sevdim seni bu kadar aynı bennALLAH çabuk çabuk şifa versin inşALLAH. İlaçları da bırakma mutlaka etki edecektir. Çok zor geçiyor haklısın
birde kız evde tek olsam yemek yemem ben o kadar üşengeçim. yemek yapmam. meyva, ekmek arası yaşar giderim. Ekmek almaya üşenmezsem o da
hadii uleennnnn2017 yi 2018 yaptı sadece
İnat ettı ama hangı sene
yok kız ben hasta iken bile baş ederim bunlarla bak diyetimi hiç bozmadım
ay sağol canım inşallah iyi çıkar hiç bi fikrim olmadan araştırıp aldımHadi bakalım hayırlı olsun canim
Fibromiyalji ne kuzum? Geçmiş olsun . Ne kadar oldu başlayalı? Ve kaç kilosun ? daha önce sorduydam affola nilsubla bazen karıştırıyorum sizigeçen hafta fibromiyaljim azınca ödem yaptı. sabit geçti. Ama normalde 1,000-1,600 arası verdim her hafta. Geçen haftayı toparlamaya çalışıyorum. Aslına bakarsan bu hafta da karışık. yarın ola hayrola
Aynen yemesem olurmuş. Artık biraz fazla yesem bile rahatsız olmaya başladım mide küçülüyor mu ne .bugun menün güzel akşam patates salatası varmış ekmek yemesende olur canım akşam ekmek olmasaymış 10 numara
Kahvaltıya bayıldım. Çok doyurucu hem tost hem yumurta.bugünkü menüm
sabah(11:00)
1 peynirli tost t.b ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çubuk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
maydanoz
Açık çay
kşam(18:00)
1 porsiyon et döner
salata
Ara
çay
içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:7000 den fazla adım atmışım
aslında dengelemeyi öğrenmek önemli çünkü diyeti bırakıncada aynı şekilde dengelebilirsek kiloda almayız bunu öğrenmemiz lazım..Aynen yemesem olurmuş. Artık biraz fazla yesem bile rahatsız olmaya başladım mide küçülüyor mu ne .
kardeşim bu aksam ne böyle? keske pastayıda yeseydin. o kadar yemeğin ustune iyi giderdi. annen senin aksam bunlarin hepsini yiyerek zayıflayacağına inanıyorsa
ellerinden öperim annene selamlar
Bak spora üşenmem. o konuda standartları olan biriyim en fazla 1 gün sporsuz geçer. o da h.sonu telefi edilirkız bu kadar üşengeçliğe spor filan nası yapıyosun
üşenecek adam ona üşenir hehe
peynirle de tüketebilirsin yada dereotu maydanozlu salata yapıp limon da sık üstüne yumurtayı görmezsin bileYok canim saf kakao seker yok.surekli olmasa da arada içiyorum.
Hele de ekmek yemedigim kahvsltilarda tek yumurta midemi bulandiriyor
ya biraz önce yeşil çay içim kahve saatim geliyor kahvede içsem üstüne olur mu acaba 2. uyarıcı etkenBak spora üşenmem. o konuda standartları olan biriyim en fazla 1 gün sporsuz geçer. o da h.sonu telefi edilir
ay benim yumurtalarım organik olduğu için totodan tavaya hiç kokmaz geçen bir arkadaşıma götürdüm ay nilgün yemeye doyamadık hiç kokmuyor dedi bende günlük hemde yeşillikte bütün gün hayvanlar ondan dedimpeynirle de tüketebilirsin yada dereotu maydanozlu salata yapıp limon da sık üstüne yumurtayı görmezsin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?