Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAH çabuk çabuk şifa versin inşALLAH. İlaçları da bırakma mutlaka etki edecektir. Çok zor geçiyor haklısın
birde kız evde tek olsam yemek yemem ben o kadar üşengeçim. yemek yapmam. meyva, ekmek arası yaşar giderim. Ekmek almaya üşenmezsem o da

o da seni görmek için gün sayıyor annesi

kız bu kadar üşengeçliğe spor filan nası yapıyosun
üşenecek adam ona üşenir hehe

Yok canim saf kakao seker yok.surekli olmasa da arada içiyorum.
Hele de ekmek yemedigim kahvsltilarda tek yumurta midemi bulandiriyor

Hemen gelsin diye bi acelem yok zaten, bence iceride durabilir istedigi kadar :) Kasılmalarım oluyor iste arada, NST'ye baglar belki demistim bu sefer, gene gerek görmedi :)
zamanını bilir ama dr ultrasonda gerek görmedi demekki ..
Gunaydın canım
Artık kargo gelıyor mu sızın oraya
Eskıden gelmıyor dıyordun degıl mi
yok canım hala gelmiyor ama merkezde eşimin yeğeninin dükkanı var oranın adresini veriyoruz oraya geliyor gidip alıyoruz ordan...böyle bir çözüm bulduk
nilsub profilinde yazan "2018e 58ile ben kimin ortisiyim inatettimolacak " yazısını sil bari üstüne kaç orti eskittin
baa ba baaaa laflara baahhh..
ondan sevdim seni bu kadar aynı benn
2017 yi 2018 yaptı sadece
İnat ettı ama hangı sene
hadii uleennnnn
bu sene olacak. hele bir iyileşsin dokunmayın nilsub a
yok kız ben hasta iken bile baş ederim bunlarla bak diyetimi hiç bozmadım

Fibromiyalji ne kuzum? Geçmiş olsun . Ne kadar oldu başlayalı? Ve kaç kilosun ? daha önce sorduydam affola nilsubla bazen karıştırıyorum sizi

Kahvaltıya bayıldım. Çok doyurucu hem tost hem yumurta.

peynirle de tüketebilirsin yada dereotu maydanozlu salata yapıp limon da sık üstüne yumurtayı görmezsin bile
ay benim yumurtalarım organik olduğu için totodan tavaya hiç kokmaz geçen bir arkadaşıma götürdüm ay nilgün yemeye doyamadık hiç kokmuyor dedi bende günlük hemde yeşillikte bütün gün hayvanlar ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…