- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #236.861
Aynen . Dengelemek kolay da uygulamak zor benim için . Benim söyle bir yapım var . Mesela normalde gece yatirken yemedigim sürece ne yersem ne kadar yersem yiyim kilo almiyorum. Çunku metabolizmam hızlı . Mesela ben evlenmeden önce boy 1 68 e kılı 53 tu . Boy kilo oranına göre normal olmasi gereken kilo 58 .Normal kilomdanda zayıftım. Bu kiloların sebebi hep geç saatte yiyip yatmak .aslında dengelemeyi öğrenmek önemli çünkü diyeti bırakıncada aynı şekilde dengelebilirsek kiloda almayız bunu öğrenmemiz lazım..
Ben kırk gün yaptım 67 e indim. Keşke biraz daha yapabilseydim.hedefim 63 tu .evet ilk haftalar ödemle birlikte daha kolay veriliyor ama sonra biraz zorlaşıyor
Çabucak geçsin inşallah bu yoğunluğun.Yok kuzucum ya gecmedi maalesef. Hala ugrasıyorum tez isleriyle. Neyse az kaldı, ya sabır diyerek yoluma devam ediyorum :) Sen neler yapıyosun? Korumaya devam degil mi?
Ayy ama oyle demesen sabah erken tartıl da 100 gr 100 gr dır fazla olsun ..
Demek bizim tartılar kadar erken mesaiye başlamıyor. Yada senin tartı erken çalışmayı seviyorolmaz olmaz moral bozma direncin kırılacaktır elbet
ben sabah kalkınca tartılıyorum yürüyüşe çıkıp geliyorum biraz dinlendikten sonra yeniden tartılıyorum hep aynı çıkıyorum
inşALLAHAyy canım ya sürekli ağrı çekmek zor olur ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Iyi ki de demişsin gerçekten olmuyor. Zayıf kadınları görüp ozenmek aynalardan kaçmak giydiginin yakismamasi ah ah. Bilirim . Inşallah vericez burda bütün fazlalıkları.
İlk hafta genelde ödem ve su kaybı olur, yağ kaybı daha azdır. sonra düzenli spor yaparsan yağdan kaybetmeye devam ediyorsun.Bugün Sabah tartildim 74 900 geldim 4 günde 1.5 kilo. Acaba odemmi gidiyor vücuttaki.
diyeti bırakıp rutin hayatına döndüğünde yine diyetteymişsin gibi gece yemelerini bırakacaksın. hatta unutacaksın. yoksa yoyo gibi alır verirsin. 30dan sonra metabolizmada kurtarmaz seni.Aynen . Dengelemek kolay da uygulamak zor benim için . Benim söyle bir yapım var . Mesela normalde gece yatirken yemedigim sürece ne yersem ne kadar yersem yiyim kilo almiyorum. Çunku metabolizmam hızlı . Mesela ben evlenmeden önce boy 1 68 e kılı 53 tu . Boy kilo oranına göre normal olmasi gereken kilo 58 .Normal kilomdanda zayıftım. Bu kiloların sebebi hep geç saatte yiyip yatmak .
yaparsın yaparsın. Birşey kalmamış. dedim ama şimdi kilon kaç?Ben kırk gün yaptım 67 e indim. Keşke biraz daha yapabilseydim.hedefim 63 tu .
Aaa... 1 dirhem et 1000 ayıp örtermiş amaAyy ama oyle deme
İlk kez duydum ya nesıl yani?Aaa... 1 dirhem et 1000 ayıp örtermiş ama
boyun kaç ebrucuğum?Kızlar kilomu 49'a çekmeyi düşünüyorum. Ama ilk hedef 53 Nasıl fikir???
eski bir atasözüdürİlk kez duydum ya nesıl yani?
1.61 canım. Bu yaz için hamilelik düşünüyorum. Şimdi En az 15 kilo alırım diye düşündüm. Eğer 50 kilo olursam 65 ile hamileliği kapatırım.boyun kaç ebrucuğum?
48 çok değil mi? hamilelikte dikkat etsen sağlıklı beslenip 9-10kg alsan daha iyi olmaz mı1.61 canım. Bu yaz için hamilelik düşünüyorum. Şimdi En az 15 kilo alırım diye düşündüm. Eğer 50 kilo olursam 65 ile hamileliği kapatırım.
Ayy hesaplara bak
Fena gitmiyo cnm arada gelip okuyorym ama yazmaya firsat olmuyo surekli sinav calisiyorum suan 53.5 ama reglim biraz daha eksilir sonra az kaldi 21 mayista sinav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?