Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir de sahalara geri dönersin ne oldu şimdi bu hafta bozmuş mu oldun diyeti

ben yağlı da yemedim ama biliyorum işte ne olduğunu aşırı tuz dökmüşüm ben tavuklara 2 lokma ağzıma atıyorum hemen su içiyorum öyleydim yani
hevesini kaybetme hiç bak haftaya büyük ihtimal yine hep beraberiz kolaycacık yapıveririz valla

ayy inşallah tombilim. valla incecik kızları görüp bir de kendime bakınca sinir oluyorum. biz de zayıflayalım noluuuurr
evet bu candy cğmn diyeti ara sıra uygulayalım,bazı haftalar bunu yapalım iyi olur diye düşünüyorum.
evet artık yakın takipteyim şekerim, kaçamak yaparsan alsanaalsanasmile unutmaki hala seninle eşiz,en çok biz kg vermeliyz yarın!!!!

çikolatım bi de meyve gününe gel de görürsün sen açlığı akannehir

eyvah.. yandım desene bijom ..ama karpuz beni tutar ,karpuz alıcam ben

teşekkür ederim canım.
boşver 400 gr gitmiş ya,o bile kardır.ben dün gece yemek yemek zorunda kaldım,niran ünsala gittik..naptım ,akşam 8 e kadar sebzemi yedim,orda yemeğimi yedim ama bugün bitti yani,devam ediyorum diyetime...bir dahakine sıfır kaçamaksız yaparım napiym

cnm geçmiş olsun,belli ki başın şişmiş...her çocuk bir olmuyor işte..tabi ebeveynlerin de suçu var yani

katılıyorum :1closedeyes:

bir de o günü hiç meyve yemesek yediğimiz halimizden daha rahat geçirecekmişiz gibi.. çünkü meyve acıktırıyor..

ay evet ya ben de meyveyle acıkanlardanım,bakalım yarın napıcaz bilmiyorumkismile

maşallah mersam tebrik ederim...:lepi:

aynen devam tombilim,bugün mersa ve benim et günümüz işte, gece programım vardı,15.00 de uyandım bugün. gayet güzeldi,sahneye çıktım birden bana çalan arkadaşlarım gülmeye başladılar,noluyo yahu dedim,ya sen eriyorsun çok hoş oluyorsun da hoşumuza gitti dediler...Allaaaaaah bir gaza geldim bir gaza geldim ki sorma...
dün akşam niran ünsalı dinledik,kendisini sevmiyorum ben onunla çalışan arkadaşlarım var,nalet bir kadın,sinirli kaprisli... ama sahnesi,şarkı söylemesi iyiydi.çok eğlendim. yediğim yemeği de umursamıyorum,napiym,hergün mü eğleniyorum...ihtiyacım da vardı zaten biliyorsun...bir dahaki diyete sıfır kaçamaksız yaparım artık!

kızlar çok önemli bir soru size !

bu et gününde yumurta da yenebiliyor muymuş, ben mi yanlış okudum???

yanlış yumurta değil.. süt ve yoğurt yenilebiliyor.. ama light olacak.. yumurta günü 5. gün.. o gün de süt ve yoğurt yenilebiliyor.. yağsız olarak

selamlar..
ya bende bir ananas 3 kivi iki elma iki portakalla günü bitirdim ama cok aciktim.. erkenden yatacagim yarin sabahciyim. yarin süt ve yogurt günümü? hazirlayip yatacagim öpüyorum hepinizi.. allah kolayliklar versin a.s.

**** 5.TAKIM 153 .ETAP ****

tombili ( 78.7 /
mersa ( 76.7 /
Ocean ( 80.5 /
chocolategirl ( 77.0 /
zazez ( 67.6 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydınlar...

saat 12 gibi gelip bildirimlere bakacağpım lütfen kilo bildirimlerinizi ayrı bir mesaj halinde yazın çünkü aşırı vakitsizim hiç oturmadan koşturuyoruz ..

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba (67.7/ 69 /-1.3/-1.9 %)
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Melzeyit (77.8 /78.6/-0.8/-1 %)
Nur_84 (70.0 /70 / 0 /0 %)
taylor ( 66.3 / 65.2 /1.1 /1.70% )
ethos ( 76.2 /74 / 2.2 /3 % )
Ela ( 61.8 /61 / 0.8 /1.9 % )
Bilmem_89 ( 89.0 /88.4 /0.6 /0.70 % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (570.6 /568/2.6 /0.5 %)

Kallistem, listemiz hazır. Müsait olduğunda bi kontrol edersen canım..

Merhabalar kızlar, çocuklarımızın bayramı kutlu olsun :))))
İstismar edilmedikleri, zorla çalıştırılmadıkları, tek dertleri okulları ve oyunları olan bir çocukluk geçirmeleri dileği ile... Yüzlerindeki güneş hiç sönmesin...

tombili ( 78.7 /77.0/1.7/2.16&#37
mersa ( 76.7 /74.2/2.5/3.26%)
Ocean ( 80.5 /80.5/0/0%)
chocolategirl ( 77.0 /75.5/1.5/1.95%)
zazez ( 67.6 /67.6/0/0%)

kallisim bildirilen kiloları getirdim.. saat 1 e kadar giremezsen bildirimi yaparım...

Son düzenleme:

kallisim bildirilen kiloları getirdim.. saat 1 e kadar giremezsen bildirimi yaparım...

bijom canım benim yaa sağolasın.. sabahta sana not yazmıştım ama seni bağlamayayım diye sildim :))

ben geldim ama sen burdaysan hemen çıkayım kaçak geldim çünkü ama bir ricam daha var 13.takım bildirimlerinide kontrol edermisin hayatım yaaa..
yapamazsanda ben geç saatte yaparım gelip.. kaçıyorum hemen:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…