- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.641
candy yoğurt yiyebilirmiyiz .eğer öyleyse işim daha kolay etle hiç aram yok.yumrtada yiyemem o günüde yoğurt süt günü yapacam.bende en çok sebze gününü sevdim ve 1 kilo gitmiş tabi bu kilomu mide boş o yüzdenmi bilmiyorum .inşallah geri gelmezde emeklerimiz boşa gitmez.
millet dün zencefil aldım kendisiyle ilk defa tanışıyoruz.ne yapacam bilmiyorum çaymı yapıp içecem.reyhan abla bunun uzmanıydı galiba o da yok.nasıl kullanıyorsunuz bilen varmı.
candy sen kullandınmı hiç taze zencefil.
3 parça taze ya da kuru zencefili, 1 limonun kabuğu ile 2 litre suda kaynatıyorsunuz(ben böyle yaptım bence çok oldu 1.5 idealdir ama orjinal tarifte 2 litre diyor)
Kaynadıktan sonra içerisine bir rulo tarçın atıp 10 dakika demlendiriyorsunuz. Ilımaya yakın 1 yemek kaşığı bal ilave edip karıştırıyorsunuz.
Süzüp her ara öğünün ardından bir su bardağı içiyorsunuz.
Selahattin Dönmeze ait bir tariftir.
böyle bi tarif var mersacım sanırım en meşuru bu..
günaydinlarrrrrrrr..
candycigim yok hayatim kiymaya yag koymadim tabiki. hatta kiymada cigköfte kiymasiydi sifir yagsiz. ama azicik tatlandirmakta bir mahsur görmedim..
mersacigim zencefili ben iki cm kadar dendeliyorum bir büyük bardaga üzerine kaynar su dolduruyorum üzerine birkac damla limon sikip iciyorum tadi cokta hosuma gidiyor.
yağ koymadıysan çok da problem yoktur ablacım.. ne olacak o kadar şeyden yani.. afiyet olsun a.s.
sagol candycigim bencede birsey olmaz. cokta güzel oldu..cokacimcoook
kallisim günaydin cok fazla sohbet yoktu nasilsin bugün basin biraz iyimi?
hasretim cok tesekkürler valla her yönden güc aliyoruz ne kadar güzel.. bu destek ve gazla tüy siklet olacagiz allahin izniyle :lepi:
sağol reyhan ablam iiyim bu gün dinlenince geçti bunalımlı yolculuğumun etkisi :))
ablam dışarı çıktı otele geçmek için onu bekliyoruz..bihter keman çalıyor bana şu anda :)) kursa gidiyorda alıştırmasını bende yapıyor hehe bide beğenmiyorum diye kızıyor...
diğer arkadaşlarım darılmasınlar ama reyhan ablama ablamın özel bir selamı var :))
günaydın milleettt.nerdesiniz kimse yokmu.
bu gün kalktım ve ilk işim tartılmak oldu sonuççç tam 1 kilo gitmiş ilk günde 400 gram süper yaa .ama çok zorlanıyorum hele patates günü benim için tam kabustu bakalım bu gün ne olacak.güne tavuk göğüs ve yağsız kıymayla başladım.
ben geldim canım burdayım bozmadım da diyetimi sabah kuafördeydim sonra da çizim mizimler falan vardı anca oldu
sanki oruç tutuyormuş gibi dayanıyorum ben bu diyete gerçekten bir ısırık alsam orucum bozulacakmış gibi azimliyim sabah gelirken çok sevdiğim bi pastaneden çok sevdiğim böreklerden aldım eşime nolur diyo kenarından ısır diyor yok diyorum karışma bana
meyve günü de fena geçmiyor benim şimdilik akşamı bilemem
portakal yeşil elma kırmızı elma armut ve çilek aldım çilekten az olmak şartıyla aralarda yiyorum hayatımda bir günde hiç bu kadar meyve yememiştim herhalde
sabah tartıldım 200 gram gitmiş dün ama herhalde demiştim ya tuzu kaçırmışım biraz diye su toplamış olabileceğimden şüpheleniyorum bu gün bol bol su içiyorum o yüzden inşallah yarın sabah daha güzel bir sonuç alırım
sizlerin nasıl gidiyor bakalım mersa çikolat neler yaptınız çikocum nasıl geçti programın dün
candy gerçekten de diyeti gösterip kaçmış gibi oldun ama bak haftaya bahane yok artık anlamam ben
yok valla tombilicim.. haftaya azim konusunda da seni örnek alıcam..
canım ben de ilk gün 1,7 ikinci gün 1,2 üçüncü gün de 300 gr vermiştim.. yani et günümde ben de az vermiştim.. nedenini bilmiyorum.. ben tuzu hiç azaltmadım çünkü ama et günü biraz yağlı yemiştim ondan olabilir..
korktum bozdunuz diye.. :kedi:
bugünkü listeni kıpkırmızı yazarsın artık :roflol:
pazartesi burdayım inşallah bahane yok artık bir ay daha guclubacismile
çok hevesliyim yaaa olumunekankayizsmile geçen hafta sen sabırsızlanıyordun ya aynı öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?