- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.481
Oo hadi bakalım yap da yansın yağlar :)Akşama eliptikte yapmayı düşünüyorum yorgun olmazsamüstüne bir 50 mekik daha süper olur
Oo masallah super vermissinkizlar ben ancak kızımdan teli kacirabildim. elimde görünce istiyor diye el süremedim
diyetisyende tartıda- 1.900 çıktı.
bacaklardan 200'er gr, kollardan 100'er gr. gitmiş. ama adet dönemin yakın galiba şişliğin var karın bölgende dedi.
bu arada aspir yağı hakkındaki düşüncesini sordum. bilimsel bir makale okumadım dedi. baska birşey söylemedi.
birde hic ac karnına spor yapıyormusun diye sordu. ac karnına spor yapma dedi. yag yakilmazmis. vücut korumaya gecermis.
buna benzer bir seyi aspir yağını arastirirken de okudum. yag yakmak icin yemekten 30-45 dk sonra (en erken) aspir yagi içilip yine 30-45 dk sonra spor yapılmalı diyordu.
ben 6-7kg verdikten sonra akil edip almistim. oyle duruyorDiyete başladığı zamanlarda ölçüsünü alanlar var mı??
Ben güya her ya yapıcaktım ama ilk ay alıp bırakmısım. sonrakı aylar gormekten korktum ben de sanırım o rakamları
Ama 10ay sonunda gecen bı daha olctumm böleeee kaldım
İnanılmaz fark oluşmus ıyı kı almısım o zamankı olculerı
santa marina armutu olmak daha kotu bence alt ve ust beden farkı 2. bizim hic degilse 1 beden farkediyoray bende deveci armutuyum canım merak etme
Ben yaptıgımı soyledım bebeyımOrtak bi karara varabılırız..
Ayın 1 ıne kadar soylesın herkes her ayın 1 ınde yınelerız dıye dusundum
Ben de 1şise daha su alıp yanıma klauscugumu izliciimmAy duşumu aldım papatya çayımıda aldım oh mis nasıl rahatladım uyurum birazdan...
Pasta yiyince daha çok kilo veriliyor amaaraya pasta mi eklese senin için
sen ölçüleri görüp kendini uzme de.Kızlar sizinle birlikte ben de ölçü alayım da kendinizi kötü hissetmeyin, moral olsun size
ohhh sefan olsunAy duşumu aldım papatya çayımıda aldım oh mis nasıl rahatladım uyurum birazdan...
bilemedim. sanki fake gibi geldi.Pasta yiyince daha çok kilo veriliyor ama
Haha yok ya şu an göbek ölçüme üzülmem :)sen ölçüleri görüp kendini uzme de.
birde bel ölçün benim bel ile kafa kafaya gelirmis
4.sezonu başladımı eski bölümlerini izliyorsunBen de 1şise daha su alıp yanıma klauscugumu izliciimm
Kan verdim bugün kızılay geldi siteye bitki çayı içmiym bugün
Canım o yiyiyor diye ben yemiyorum ki sorun yok yani benim için...yesin istediği kadarnilsub sen bu konuyu hep görmezden geliyorsun sanıyorum. Cikilatacanavari menüsüne fake pastalar börekler ekliyor. sen o yiyor ben de yiyeyim de diye. ben senin ortin olarak uyariyorum. bu çikilatanin menülerine inanma pasta yenince daha cok kilo veriliyor diyor. benden söylemesi
Sağol canım oldu valla...ohhh sefan olsun
başladı bebeyim hatta 2.bölümü izledim az önce.. her siteye düştü mü bilmiyorum ama ben dizist ten izliyorum4.sezonu başladımı eski bölümlerini izliyorsun
izledim bibiyimbaşladı bebeyim hatta 2.bölümü izledim az önce.. her siteye düştü mü bilmiyorum ama ben dizist ten izliyorum
ne izliyorsunuz bakiim sizizledim bibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?