- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.521
Kendinden o kadar emin olma, benim göbüşümle kimsecikler yarışamazAy benim her yerim kalın gerçekten korku sardı yüreğimi
Tüh, keşke bende alsaydım yaaaDiyete başladığı zamanlarda ölçüsünü alanlar var mı??
Ben güya her ya yapıcaktım ama ilk ay alıp bırakmısım. sonrakı aylar gormekten korktum ben de sanırım o rakamları
Ama 10ay sonunda gecen bı daha olctumm böleeee kaldım
İnanılmaz fark oluşmus ıyı kı almısım o zamankı olculerı
Belki de yemediğin için veremiyorsundur canım. Vücudun korumaya almış olmasın kendini. Birazcık öğünlerinde sebzeydi, etti işte be bileyim 1 dilim ekmek (sabah ya da öğlene) eklesen nasıl olur? Tabi kendi metabolizmanı sen daha iyi bilirsin ama öneri benimkisi sadece.yemediğim halde zor veriyorum
Ay koptum size kızlaray bende deveci armutuyum canım merak etme
Kızlar sizinle birlikte ben de ölçü alayım da kendinizi kötü hissetmeyin, moral olsun size
Oo hadi bakalım yap da yansın yağlar :)
Oo masallah super vermissin
Sporu kesinlikle aç karnına yapmamak gerekiyor, sabah kalkınca spor yapma alışkanlığı olanlar için bile en azindan bi meyveli yoğurt, meyve gibi enerji verici seyler yemelerini tavsiye ederler
Șu an merak edip ölçtüm göbeğimi, hiç ölmemiştim hamile olduğumdan beri. 110 çıktı, var mı arttıran?
Ya ben onu 2 sezon ortası bıraktım, güzel gidiyor mu kızlar?ay keşke izlemeyeydim şimdi 3. bölümü beklede dur
Gidiyo bence.. Ben karakterleri de seviyorum hepsının kendıne has bı havası var..Ya ben onu 2 sezon ortası bıraktım, güzel gidiyor mu kızlar?
Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamamValla benim göbek ölçüsü takip etmem iyi olur, hamile gibiyim yaa o derece
Sacmalama kız, beni geçemezsin. Gecmemelisin yaniBenim spor yattı gibi ama dur bakalım. :))
Hahahahaaaa valla ya gece ya da sabah sırf senin için ölçücem göbüşümü, artık sana moral olur.
Çok güzel olmus cnmMenu
Sabah
Yeşilçay
1 dilim tb ekmeği
2 tavada yumurta
1 domates
1 salatalık
Az peynir
Çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğle
4 köfte
4 patates
Yarım kase Şehriye çorba
1 bardak ayran
Ara
2 incir
Türk Kahvesi
Aksam
Ispanak
5 kaşık erişte
Ara
Türk Kahvesi
2 incir
1 kuru kayısı
3 saat sonra 1 bardak ayran (tansiyonum düşmüş )
3 litre su
40 dkk hızlı dans , pilates
Göbek için bölgesel calisabilirsin.Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamamama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez
Teşekkürler canım . Bugün biraz daha dikkat ettimÇok güzel olmus cnm
Arada mekik deniyorum sadeceGöbek için bölgesel calisabilirsin.
teşekkür ederim tatlım. hel birlikte inşALLAH; )O da çıkar canım, menülerin ve sporların çok güzel ve istikrarlısın da, göreceğine eminim
sabotajcı kocişEn geç Salı'ya kadar gelir o zaman.
Yemek konusuna gelince... Valla elimden gelenin en iyisini yaptım. Nalçak kocişim kanıma girdi. Hamburger yiyelim didi. Ben de ne yaptım, menü istemedim. Sadece hamburger söyledi bana ve üstündeki ekmeği ayırıp altındakiyle yedim. Bide zorla patates verdi ama 10 tane falan yemişimdir en fazla. Zararın neresinden dönersem kardır
Valla bazen inadına yapıyo gibime geliyor. Hem kilo ver diyor hemde habire beni yoldan çıkarmaya çalışıyor. Dün pasta ve ekler sipariş etti yemedim. Bugünde kv den dönerken frigo patlamış mısır falan aldı giderayak. Oofff offf. Ayıptır söylemesi şam fıstıklısı da çıkmış, mozaik falan be bulduysa doldurmuş. Allah yardımcım olsun
göbüş olduguna göre elma olursun
Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamamama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez
Ahshshsgxhfa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünteşekkür ederim tatlım. hel birlikte inşALLAH; )
sabotajcı kociş
sorma gecen gun ben yaptim oyle bir oncesi sonrasi. kardesim 3 ayda bu gobek bu kadar gitti mi dedi. ben de ne 3 ayı 3dk da gitti dedim. 2 gun wc ye çıkamamıştım. göbüş oyle bir şişmişki ayna da gorunce dayanamayıp cektim. en son onu 9 aylık hamileyken boyle görmüştüm
Bugun eski fotolarıma bakiodum orda yine bi ara spor ve diyete baslamisim utanmadan göbeğimi açıp foto çekmişim öncesi sonrası yapcakmisim 1 hafta sonra hala öküz gibi yiyordum onları gördüm şu anki halime baktım müthiş fark var o kadar sevindim ki anlatamamama yani hala doğuracak kadar gobusum var bunu kimse inkar edemez
Az önce korka korka ölçtüm canım, 109 geldimSacmalama kız, beni geçemezsin. Gecmemelisin yani
teşekkür ederim tatlım. hel birlikte inşALLAH; )
sabotajcı kociş
sorma gecen gun ben yaptim oyle bir oncesi sonrasi. kardesim 3 ayda bu gobek bu kadar gitti mi dedi. ben de ne 3 ayı 3dk da gitti dedim. 2 gun wc ye çıkamamıştım. göbüş oyle bir şişmişki ayna da gorunce dayanamayıp cektim. en son onu 9 aylık hamileyken boyle görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?