- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.541
Ayy fena pot kırmış adam ama haksız da sayılmaz burdan bakıyorum da karnının en çok mide bölümü sis avaz avaz bağırıyor kurtarın beni diyeHemde nasıl sabotaj
Bende görmek istiyoruummmmbak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi? Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm
Bakınız:
Eki Görüntüle 1973330
Heyyytt be endama gel
Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.
Günaydın cnm ve günaydın bütün hatunlarGünaydın hanımlar, Mutlu pazarlar :)
Günaydın kaptanım :) keske biri de bana hazırlasa kahvaltıgünaydınlar güzel pazarlarınız olsun az önce kalktum bebeler acıktık diye başladılar ben kahvaltı hazırlamaya gider
Amin. ALLAH hepimizi güldürsün; )Ahshshsgxhfa sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün
Az önce korka korka ölçtüm canım, 109 geldim
Bu birde 6,5 kilo vermiş halim, yoksa seminle yarışırdım galiba
metroda yer bulmak çok zor. avantajını kullan.Hemde nasıl sabotaj
Bende görmek istiyoruummmmbak bacım benimkini ekliyim. 3 hafta kadar önce sucu gelmişti bende inadımdan büyük bluz t-shirt falan almıyordum zayıflayayım diye, eski hamişlik t-shirtlerimi geçiriyorum üstüme evdeyken hani şu esprili olanlardan. Adam da yeni başlamış herhalde önceleri başka birisi geitiriyordu. Garibim beni öyle bluzle görünce abla dedi, mutfağa bırakim ben istersen sen böyle taşıma demez mi? Ehe, yok kalsın, ben hallederim saol diyip savuşturdum
Rezillik diz boyu anlayacağın, metroda bana yer verilmesinden hiç bahsetmiyceemmm
Bakınız:
Eki Görüntüle 1973330
Heyyytt be endama gel
Anam ben 12yi geçirince çenem düşüyor herhalde. oh oh forumun bekçisi benim. Menümü de yazıp kaçayım kızlar.
spor kurtarmıştır inşALLAH patates kızartmasını hamburgeri ve kekiSabah
2 gün kurusu
1/2 lt su
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
Bitki çayı
Öğle
Fırında çupra
Ara
Elma
Maden suyu
Akşam
Maalesef dışarıdandı. Yarım hamburger ve 10 kızarmış patates gibi.
Yemekten sonra kv ye çaya gidildi, minnak bir parça kek yendi.
Kahve içildi.
2,5 lt su
Burn body fat 2 mile (33 dk)
Floor abs (yaklaşık 12 dk)
35 dk eliptikmorordek
30 yarım mekik
İyi geceleeerrr.
Günaydın hanımlar, Mutlu pazarlar :)
günaydınlar güzel pazarlarınız olsun az önce kalktum bebeler acıktık diye başladılar ben kahvaltı hazırlamaya gider
günaydınlar olsun tatlış pazarlar bol eksiler olsun.Günaydın cnm ve günaydın bütün hatunlar
Az önce korka korka ölçtüm canım, 109 geldim
Bu birde 6,5 kilo vermiş halim, yoksa seminle yarışırdım galiba
gel kız ben sana hazırlayayım. bizimkiler sanki kis uykusundalar bu saat oldu kalkmadilar. çalar saat kızım bile kalkmadı. yalniz yemeğinde hic sevmiyorum. beraber yerdikGünaydın kaptanım :) keske biri de bana hazırlasa kahvaltı
Ben de eşimi bekliyorum, gece geç saatlere kadar çalışmış kaçta uyanır kimbilirgel kız ben sana hazırlayayım. bizimkiler sanki kis uykusundalar bu saat oldu kalkmadilar. çalar saat kızım bile kalkmadı. yalniz yemeğinde hic sevmiyorum. beraber yerdik
yok tatlım hiç kore izlemedim.Ay o zaman The Vampire Dairies e de bakabılırsın.. O biraz sündürdü ama bazı sezonlarda, Originals daha hareketli gidiyo..
Sen neler izliyon,bizim nilgün gibi kore dizilerine mı sarıyosun sen de yoksa??
He yaa.. Zati Game of Thorones da teeeeee temmuzda başlıcakmış..İzlediğim dizilerde bitti napıcam ben poff
13.kere House mu başlasam acaba
aa lütfen göbiş diyince 105 kg lik moniyi unutmayınKendinden o kadar emin olma, benim göbüşümle kimsecikler yarışamaz
İnan benimde ölçü alasım yok ama en azından neler başardığımızı görürüz.
kem küm şeySacmalama kız, beni geçemezsin. Gecmemelisin yani
Sağol canım, inşallah kurtarıcım onuAyy fena pot kırmış adam ama haksız da sayılmaz burdan bakıyorum da karnının en çok mide bölümü sis avaz avaz bağırıyor kurtarın beni diyebiraz daha dikkatli olursak çok fit hatunlar olucaz canim ama vücut çok diri masallah bi versen fıstık gibi olursun
Umarım :)spor kurtarmıştır inşALLAH patates kızartmasını hamburgeri ve keki
Valla yaza kadar en azından 70 olsam yatıp kalkıp dua edeceğimGünaydın kızlaar :)
Neyse hepinizi zayiflaticaz insallah, incecik olacaksınız
yok tatlım hiç kore izlemedim.
The walking dead ve öncesini anlatan Fear the walking dead izliyorum sezon arasında şu anve tabikisiii Game of thrones bu arada jon snow bizim evde yaşıyor ben hemen başlamadım sezon biriktirdim ve bu kış izledim tamamını aa bi baktım benim küçük oğlan jon snowun kopyası sonra herkese diyorum jon snowla yaşıyomuşuz haberimiz yok
aa lütfen göbiş diyince 105 kg lik moniyi unutmayın
kem küm şeyben bildiğin geçmiş durumdayım tabii dim dik değilde 8 aylıktan hallice
metroda yer bulmak çok zor. avantajını kullan.
ama o göbüş gidecek. su damacasini sen tasiyacaksin edalele kollarinla. ve metroda ayakta gideceksin. o günleri hep birlikte gorecegiz inşALLAH
Ben de eşimi bekliyorum, gece geç saatlere kadar çalışmış kaçta uyanır kimbilirkuru incir, ceviz yedim atıştırmalık, dayanamadığım zaman kaldiricam kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?