Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa yerimmm
Benim bazı tiplere karşı aşırı ilgim oluyo snowcum da onlardan biri.. robb starkta taştı Allah için
Vakvak yarim giydiğime gittiğime kıskançlık yapmaz böyle dizilerdeki adamlara sarıyo Adamların duruşu valla çekiyo insanı.. Geçen malum son zaman favorim Birkan Sokulluyu kıskandı.. Hayaller vs Hayatlar dedim çıldırdı
İnş yavrum öyle yakışıklı olur dedim iyi git ondan cocuk yap dedı ahahaha Tam salak yaaa
Sen de göstertme yavrunu kımselere abla nazarlara getirirler yavru mazallah
Ama naptınız da öyle karızmatık oldu konusunu paylaşmak istersen püf noktalarını alabılırım

gel kız ben sana hazırlayayım. bizimkiler sanki kis uykusundalar bu saat oldu kalkmadilar. çalar saat kızım bile kalkmadı. yalniz yemeğinde hic sevmiyorum. beraber yerdik
Ay ne güzel olurdu ama nişanlım geldi aldı beni bi tost yapiverdim kv lerle birlikte eltimin annesigile ziyarete gidiyoruz somaya :)

kızlar sabah tartıldım ve çıkan sonuca gözlerime inanamadım foto çekmeyi unutmuşum ama sonuç 70,9 yehhuuu
sonunda kırdım 71 i cuma hedefine pazardan ulaştım
Bugün tartılar bize çok iyi davranıyor valla 84.1 gördüm ben de çok mutluyum tebrik ederim kaptanım seni artık pat pat inersin inşallah :)

pastalar kornetler yarıyor sana anlaşılan bu sabah eksi çıkmışsın bol bol ye barii

aa işin zor canım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…