- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.621
anam benimde sağ bacak 70 sol bacak 71 yazmaya korktum öyle fena bir rakamsag bacak 68
sol bacak 70
bacağa gel bacağa
senin?
kiz benim belim eskide 52cm. di. belime gore kemer bulamazdım. en kucuk kemeri alip 3 delik deldirirdimşu halime bak. kendimi ne hale getirmişim
çok güzel olmuş canım... hadi iyi geceler sanadaSabah
1 bardak su
2 günkurusu
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 kupa filtre kahve
Öğle
4 yk bulgur
4 yk et sote
Ayran
Ara
Yarım muz
1 bardak kefir
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Su 2,5 lt
Spor yok bugün.
Gecede bitki çayı vs içerim. Ben bugün erken kaçar, herkese iyi geceler.
benimdi kadarmış canim. ee.. ne de olsa biz armut tipiz. bacak kalın oluyor otomatikmananam benimde sağ bacak 70 sol bacak 71 yazmaya korktum öyle fena bir rakam
iyi geceler canim. menu de süper bu aradaSabah
1 bardak su
2 günkurusu
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Ara
2 kupa filtre kahve
Öğle
4 yk bulgur
4 yk et sote
Ayran
Ara
Yarım muz
1 bardak kefir
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
Su 2,5 lt
Spor yok bugün.
Gecede bitki çayı vs içerim. Ben bugün erken kaçar, herkese iyi geceler.
al bi ortak nokta daha ortimbenimdi kadarmış canim. ee.. ne de olsa biz armut tipiz. bacak kalın oluyor otomatikman
1 hafta sonra ölçtüğünde 7li rakamları görmeyeceksin inşALLAH.anam benimde sağ bacak 70 sol bacak 71 yazmaya korktum öyle fena bir rakam
gecen gün laf arasında dedim. hiçbirşey demedi adam ALLAH icin. acaba beni dinlemiyormuydual bi ortak nokta daha ortimsende al en iyisi eliptik çok iyi geliyomuş kalça ve bacağa
al kız alll sen demiyomuydun sonunda aldırcan bana eliptiği diye totom acıyo bunda deeegecen gün laf arasında dedim. hiçbirşey demedi adam ALLAH icin. acaba beni dinlemiyormuydubakma aslinda hosuna gidiyor zayıflamam. ben spor yaparken yandan yandan süzüyor neyse bende bir fizibilite yapmaya başlayayım
sen şimdi eksi çıkarsan bunlarda yee daha ne diyim afiyet bal şeker olsunBugünkü menüm gezmeklerdeydim o yüzden affola
Sabah
Tbe tost kaşarlı
300ml ayran
Öğlen
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon et yemeği
Küçük parça ekmek
Salata
1 baklava
1yk hosmerim
Aksam
1 kase çorba
1 porsiyon mantı
Yoğurt yarim kase
Orta türk kahvesi
1.5lt su
afiyet olsun. manti baklava höşmerim biz affedelim affetmesine de seni tartı affetsin diyorum.Bugünkü menüm gezmeklerdeydim o yüzden affola
Sabah
Tbe tost kaşarlı
300ml ayran
Öğlen
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon et yemeği
Küçük parça ekmek
Salata
1 baklava
1yk hosmerim
Aksam
1 kase çorba
1 porsiyon mantı
Yoğurt yarim kase
Orta türk kahvesi
1.5lt su
tamam kiz en yakin zamanda. bu ay bir gecsin. önümüzdeki ay inşALLAH hayırlısıylaal kız alll sen demiyomuydun sonunda aldırcan bana eliptiği diye totom acıyo bunda deee
hahah beraber yaparız ortim hadi bakalım benimkide hayırlısı ile bi geleydi..tamam kiz en yakin zamanda. bu ay bir gecsin. önümüzdeki ay inşALLAH hayırlısıyla
simdisen şimdi eksi çıkarsan bunlarda yee daha ne diyim afiyet bal şeker olsun
Yarın bakcaz bakalımsen şimdi eksi çıkarsan bunlarda yee daha ne diyim afiyet bal şeker olsun
Ahahah Allah razı olsun metabolizmamdansimdiCikilatacanavari daha genç metobolizma hizli calisiyordur. ben gelmişim 40lı yaşlara onun kadar kilo veremem zaten. senin yas kac nilgünüm ?
bende 33 yaşındayım canım sen tam kaçsın..simdiCikilatacanavari daha genç metobolizma hizli calisiyordur. ben gelmişim 40lı yaşlara onun kadar kilo veremem zaten. senin yas kac nilgünüm ?
Benide heveslendiriyorsunuz eliptige.al bi ortak nokta daha ortimsende al en iyisi eliptik çok iyi geliyomuş kalça ve bacağa
senin yaşın kaçtı canım yarın pazartesi bildirimi var bakalım ay o kadar tatlıyada artı gelmezsen enterasan yaniiiAhahah Allah razı olsun metabolizmamdan
valla seninde almanı bekiyorum açıkcası o kadar baktım dedinBenide heveslendiriyorsunuz eliptige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?