- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.641
25 cnm bugün baya eksideydim maksimum sabit gelirim :)senin yaşın kaçtı canım yarın pazartesi bildirimi var bakalım ay o kadar tatlıyada artı gelmezsen enterasan yaniii
42bende 33 yaşındayım canım sen tam kaçsın..
anam biz bunlara bakınca yaşlıyız kızzzz
hadi hepbirlikte alalım.Benide heveslendiriyorsunuz eliptige.
yaşa bak anammm kıskandım25 cnm bugün baya eksideydim maksimum sabit gelirim :)
biz? ben saniyorum baya yasli kaldim.anam biz bunlara bakınca yaşlıyız kızzzz
onun yaşındayken ben diye başlarmışımyaşa bak anammm kıskandımgelme sabit falan artı gel yahuu envayi çeşit tatlı yemişsin
anacım benim ruh yaşım 70 işim bitmiş modundayımbiz? ben saniyorum baya yasli kaldim.
ay sorma hayatım boyunca 52 kg geçmemiştim taaa hamile kalana kadaronun yaşındayken ben diye başlarmışım
bende kendimi 20den gun almış gibi hissediyorumanacım benim ruh yaşım 70 işim bitmiş modundayım
yok ben bazi donemlerde gectim ama kendi kendine giderdi. 35e kadar hic diyet yapmadim.30-35 arasinda da aldim alacağımıay sorma hayatım boyunca 52 kg geçmemiştim taaa hamile kalana kadar
ay ne güzelbende kendimi 20den gun almış gibi hissediyorum
Az yedim amayaşa bak anammm kıskandımgelme sabit falan artı gel yahuu envayi çeşit tatlı yemişsin
az ama öz olmuş hepsinden birer kaşık 1 porsiyon yapıyor zatenAz yedim ama
herkese iyi geceler kızlar. bol eksili bir p.tesiye uyanma dilekleriylehadi iyi geceler kızlar sabaha bol eksiler
Ayy ablacim ben sana kız mız diye konuştum kusura bakma ruhun çok genç gerçekten ben 20 li yaşlarda zannettim. Annemden bir yaş buyukmussun
Seninki gene iyi . Ben hiç yazmayayim menüyü iyisiBugünkü menüm gezmeklerdeydim o yüzden affola
Sabah
Tbe tost kaşarlı
300ml ayran
Öğlen
Yarım kase çorba
Yarım porsiyon et yemeği
Küçük parça ekmek
Salata
1 baklava
1yk hosmerim
Aksam
1 kase çorba
1 porsiyon mantı
Yoğurt yarim kase
Orta türk kahvesi
1.5lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?