- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.761
dimi ama...cnm benim kabızlığım kronik yaklaşık 3 aydır sabahları aç karna çörekotu ve bal karışımı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyom eğer onu unutursam kabızlık oluor artık form çaylarını bıraktım en doğalı saf zeytinyağı bu arada stress çok etkiliyo geçen hafta hastane işleri çok gerdi beni öyle olunca zyağı bile işe yaramadı ama bu hafta daha iyi gibiyim
,
yaww benle moni en yaşlınızız boşverin yaş meselesini bakın @moni torun severken ben daha bebe büyütüyom önemli olan gönlünüz genç olsun
Hadi hayırlısı olsun inşALLAH :)bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
wendy ebrusonmez toplight morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu
bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
wendy ebrusonmez toplight morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu
Hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin canım..bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
Yoğun musun bu pek gelmiyosun canım yaaa..aaaaaaaaaaaaa, çok sevindim sevalimmmmhayırlısıyla kucağına al inşallah
Yoğun musun bu pek gelmiyosun canım yaaa..
Yoldaymış daha gelemdi özge nin dediği gibi yürüyerek getiriyorlar galiba...öyle biraz nilgünüm, yoğunluk var, arada da giriyorum, konulara yabancı kalıyorumgörebildiklerime yazıyorum işte. Eliptik geldi mi senin??
ooo sevalim hadi bakalım hayırlı olsun tatlım öyle haber verip kaçmak yok anlat bakalım ne kadarlık daha küçüktür gerçi sağlıkla sıhhatle gelsin içimden geldi paşa gelecek bencebizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
Hadi hayırlısı olsun inşALLAH :)
aaaaaaaaaaaaa, çok sevindim sevalimmmmhayırlısıyla kucağına al inşallah
Hayırlı olsun....Allah tamamına erdirsin canım..
ooo sevalim hadi bakalım hayırlı olsun tatlım öyle haber verip kaçmak yok anlat bakalım ne kadarlık daha küçüktür gerçi sağlıkla sıhhatle gelsin içimden geldi paşa gelecek bence
kaptanım küççücük daha 3.5 haftalık bugün öğrendim ben de 3-4 gündür mide bulantım vardı anladım ordan adetim de gecikince gittim hemenvalla sevindim çok ben de paşa olsa güzel olur tabiiii hayırlısı olsun inşallah
Yaaa çok sevindimmmm hayırlı olsuuun, sağlıkla kucağına al insallahhhhbizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
Hahaha cok dogru dedin gercekten :)sevsen bir dert sevmesen ayrı bir dert.
Kız bak bi senleaaaaaaaaaaaaa, çok sevindim sevalimmmmhayırlısıyla kucağına al inşallah
Aa dogru o da istiyodu di mi, unutmusum :)matildada var ördekim, didemle seval yaptı, darısı bize
ayy kızlar aynıydı bizim sevalim, 2. de benden aceleci çıktın
Nilgün ve eliptik macerası bitmiyorduKızlar geldi eliptik eşim gitti almaya aradı şimdi Nilgün buzdolabı kolisi gibi kıpırdamıyor yerinden arabaya sığmayacak dedi...
Hadi gözün aydın. Cumaya kadar hergün 1 saat eliptik yapılacak. yavaştan başlaKızlar geldi eliptik eşim gitti almaya aradı şimdi Nilgün buzdolabı kolisi gibi kıpırdamıyor yerinden arabaya sığmayacak dedi...
Ay bi daha eliptik demiyim barii...Nilgün ve eliptik macerası bitmiyordu
Servis gelip daha Mahmut 'u kuracak ..Hadi gözün aydın. Cumaya kadar hergün 1 saat eliptik yapılacak. yavaştan başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?