- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #237.781
kız kapıya kadar getirmiyor mu kargo eşin nereye gitti almayaKızlar geldi eliptik eşim gitti almaya aradı şimdi Nilgün buzdolabı kolisi gibi kıpırdamıyor yerinden arabaya sığmayacak dedi...
Yok kaptanım buraya kargo gelmiyor burdan 10 km uzakta merkez var orda eşimin arkadaşının dükkanın adresini veriyoruz ordan almaya gitti oda arabaya sığmayacakmış...şans iştekız kapıya kadar getirmiyor mu kargo eşin nereye gitti almaya
O zaman sen eliptik yapmaya dükkana git artıkYok kaptanım buraya kargo gelmiyor burdan 10 km uzakta merkez var orda eşimin arkadaşının dükkanın adresini veriyoruz ordan almaya gitti oda arabaya sığmayacakmış...şans işte
melabaaaa
dün çoook kalabalıktık ama çok da güzel bi gündü bütün aile bir araya gelince çok mutlu oluyorum,bu arada eltilerim,kayınlarım çocukları gelinleri torunlarıydı misafirlerimiz yani kocanızın akrabalarını sevin ben çook seviyorum
cnm benim kabızlığım kronik yaklaşık 3 aydır sabahları aç karna çörekotu ve bal karışımı ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyom eğer onu unutursam kabızlık oluor artık form çaylarını bıraktım en doğalı saf zeytinyağı bu arada stress çok etkiliyo geçen hafta hastane işleri çok gerdi beni öyle olunca zyağı bile işe yaramadı ama bu hafta daha iyi gibiyim
,
yaww benle moni en yaşlınızız boşverin yaş meselesini bakın @moni torun severken ben daha bebe büyütüyom önemli olan gönlünüz genç olsun
bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
wendy @ebrusonmez toplight morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu
Hayirli olsun canim saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah..bizimkilerden kimler var kimler kaldı bomba haberlerim var kızzzzzz
hamileyim
wendy @ebrusonmez toplight morordek @matilda34 falan filan hatırlamıyorum kimler vardı yahu
Gozun aydin canim naptiniz halledebildiniz mi getirme isini?Yok kaptanım buraya kargo gelmiyor burdan 10 km uzakta merkez var orda eşimin arkadaşının dükkanın adresini veriyoruz ordan almaya gitti oda arabaya sığmayacakmış...şans işte
valla canım ya doktor olmaz dedi biraz zaman alır dedi kistle zor dedi korkuttu bizi ama olacağı varmış napalım
O zaman sen eliptik yapmaya dükkana git artık
Biraz kh ağırlıklı olmuş canım afiyet olsun insan bir sure dikkat ettimi canı bile istemiyor kola falanMenüm;
Aspir yagi ve 500ml limonlu ılık su
08:00
2 dilim kasarlı lavas
1,5 yumurta
2 cherry domates
10:00
200ml su ve Sut karisimi ile nescafe
2 minik kurabiye(kızımla yapmıstık)
15:30
Uno tambugday ekmegi ile evde hamburger
Yaninda 3 tane minik kofte
200 ml ayran
2 L su
3 t.kahvesi
600 ml yesil cay
Pek guzel bir menu olmasada elimden geldigi kadar dikkat etmeye calistim.
itiraf ediyorum daha onceleri evde hamburger yaptigim zaman o ekmeklerden 2-3 tane yerdim ve yaninda 2-3 bardak kola icerdim. Simdi 1 taneyi zor bitirdim ve hala acikmadim.
Aksam aclik hissedersem yesil elma-yogurt falan yerim.
Spor;
45 dk Leslie 5K
Aksam yine spor yapmaya calisirim.
Gozun aydın canım hayirli ugurlu olsun bol bol yag yaktirsin o Mahmut sana gule gule kullan..Mahmut geldiiiiiiii......ozlemciğim kocaman spor salonlarındaki gibi...
Allah da beni güldürsün mü wendicimAyyyy ördekcim güldürdün beni ne diyim sana :))
Nasıl getirdiniz kız, çekici mi çağırdınız :)Mahmut geldiiiiiiii......ozlemciğim kocaman spor salonlarındaki gibi...
Kız adam ona o kadar para verdi bırakır mı ablasının kovası enişteyi çağırmış onun arabası büyük komşular buzdolabı mı aldın diyo...Allah da beni güldürsün mü wendicim
Nasıl getirdiniz kız, çekici mi çağırdınız :)
Hayırlı olsun güle güle kullan :) artık haftada en az 1 kilo vermeni bekliyoruz
Adıda güzel kaldı MahmutGozun aydın canım hayirli ugurlu olsun bol bol yag yaktirsin o Mahmut sana gule gule kullan..
Doğru, ben olsam ben de bırakmazdımKız adam ona o kadar para verdi bırakır mı ablasının kovası enişteyi çağırmış onun arabası büyük komşular buzdolabı mı aldın diyo...
Sağol canım inşallah veririmde incecik olurum..
Hemen negatif enerji patlat niye inceltmesin yahuuu ...Doğru, ben olsam ben de bırakmazdım
Eliptik de inceltmezse hiçbir şey inceltemez seni
Allah da beni güldürsün mü wendicim
hadi gule gule kullanMahmut geldiiiiiiii......ozlemciğim kocaman spor salonlarındaki gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?