Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm sabah ac karnina corekotu ve bal i karistir cigneyerek ye sonra da 1 tatli kasigi saf zeytinyagi ic bana simdilik cozum oldu

kızlar menümmm

kahvaltı 1 haş yumurta 5 zeytin 2 kk peynir 2 dilim tbe yeşil çay

ara sade türk kahvesi 1 gün kurusu kayısı yarım avuç leblebi

öğlen 1 soğan 2 yumurtadan soğanlı yumurta 1 dilim köy ekmeği

ara tarçınlı zencefilli 1 bardak sütlü kahve 1 hurma

akşam 3 yk pirinç pilavı 4 yk et sote 1 bardak ayran

su 2 lt
3 kupa yeşil çay
1 kupa 5'i bir arada çay

spor 40 dk yürüyüş

bugünkü menüm
sabah
2yk lor, dereotu, maydanoz, nane karışımın yarısı
2 çeri domates

ara 4minik kuru kayısı 1tn hurma
duble sade turk kahvesi

oglen
mantarli et sote
yesil salat 1yk arpa sehriye salatası
4 yk yoğurt naneli pulbiberli

ara tarçınlı yeşil elma

aksam yarim kepce tarhana corbasi
3yk yesil mercimek yemeği
roka salatası

2.5lt su
2fincan beyaz cay
spor henuz yapmadım ama 20dk bisiklet interval ve pilates yapacağım

kaçamak yaptım birde. eşim lahana turşusu istedi pulbiberli. dayanamadım tek şey lahana turşusuymuş onu öğrendim.

Tek kaçamağın lahana turşusu olsun :) Miktarı çok değilse çok zararı olmaz

güzel olmuş canım turşu fazla olmadıysa önemli değil çünkü tuzlu olduğu için ödem yapar sabaha..

cnm bol su ic odem yapmaz merak etme de pul biberli lahana tursusu nasil oluyor

bana gore cok degil. zaten kızdım da. bitir sunu cabuk yiyorum iste diyeama cok odem yapıyor. artik h.sonuna kadar turşu yok.aslinda bağırsaklar icin cok faydalı probiyotikler var turşuda ama
öğlen ye sende akşama kadar gezinirken atarsın suyu ödemi hemde ne sağlıklı ...

bana gore cok degil. zaten kızdım da. bitir sunu cabuk yiyorum iste diyeama cok odem yapıyor. artik h.sonuna kadar turşu yok.aslinda bağırsaklar icin cok faydalı probiyotikler var turşuda ama
Canim abartmiyorsan sıkıntı olmaz bide evde yapilmissa hic bisey olmaZ. Bizde evde yaptik tuzunu az koydum cok hafif oldu..

Kaptanım da demiş, bol bol su iç ödem yapmaz o zaman :) Onun dışında bi zararı yok zaten, hatta faydalı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…