- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.421
sagol canım. şimdi eşim süpürüyor ben siliyorum. sabah erkenden mutfağı bitirmiştim. şimdi yeri kaldi. onuda bitirdim mi banyo tuvalet. çamaşırlar makinede. aman ALLAH'IM daha çok işim varmis. 2dk dinleneyim dedim amageç kalma çabuk bitir işlerinikolay gelsin
yok stres yapma canım yaparsın tabi çalıştığın için hafta sonuna kalıyor temizliksagol canım. şimdi eşim süpürüyor ben siliyorum. sabah erkenden mutfağı bitirmiştim. şimdi yeri kaldi. onuda bitirdim mi banyo tuvalet. çamaşırlar makinede. aman ALLAH'IM daha çok işim varmis. 2dk dinleneyim dedim ama
evet kahveyi hakettim. işim bitmedi ama:)yok stres yapma canım yaparsın tabi çalıştığın için hafta sonuna kalıyor temizlikALLAH kolaylık versin bi kahve iç sende iyi gelir..
Aman ben 365 gün evdeyim yinede bitmiyor canını sıkma o yüzden...evet kahveyi hakettim. işim bitmedi ama:)
Aman ben 365 gün evdeyim yinede bitmiyor canını sıkma o yüzden...
günaydın :)Günaydın kizcelerimkolay gelsin herkese herkes bi koyulmuş işlerine :)
Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah memnun kalırsınız.amaninn kaçtım kaçtım yakaladı yine
kk ye anca girebildim şekercim
ayy çok heyecanlıyım yarın için
kızlar diyetisyenle randevum yarın banuşumla beraber gidicez @oynakbasi34 zaten onun vesilesiyle öğrendim ve hemen randevu aldım
inşallah her ikimiz için de son kez ve geri almamak şartıyla sağlıklı bir şekilde normal kilolarımıza ulaşıcazbunun için sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var
size resim yükleriz ,öncesi ve sonrası için gerekli olacak inşallah
geçmiş olsun çok yorma kendini o zaman
birazdan bizimkiler baba kiz parka gidecekler. bende sporumu yaparim inşALLAH. kollarım cok ağrıyor. bir kac gündür cok stresliydim onun için sanırım sinirler gerildi
tatlım muz süt detoxsu yap demiştin yaptın mı sen daha önce yeşil muz ve laktozsuz süt kullanılmalı diyor ben bulamam ki burda onları ..@moni moni ablacım naaptın diyetisyende?? Ay merak ediyorum seni :)
ay sorma ömür bitiyor iş bitmiyor..Ev işi nankör derler yap yap bitmiyor
kahveni iç kahveden sonra yapılan spor daha çok yağ yaktırıyormuşOğluşumu uyuttum, kızım da çizgi filme takılıyor. bi kahveni içeyim sonra da spor yaparım. Ya da önce spor yapayım bence uyanır muyanır
spor yaparken gecti kız ağrım sızım kalmadı cok şükür. spor her derde devaymisgeçmiş olsun çok yorma kendini o zaman
iyi hadi benimde ağrım yok akşam 20 dk daha eliptik yapsam olurmuki sencespor yaparken gecti kız ağrım sızım kalmadı cok şükür. spor her derde devaymis
ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun.tatlım muz süt detoxsu yap demiştin yaptın mı sen daha önce yeşil muz ve laktozsuz süt kullanılmalı diyor ben bulamam ki burda onları ..
ya öyle değil izinli olduğum için ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorsun ondan dedim..ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun.
yap yap. ağrın gectiyse şimdi kolay kolay tutulmasın inşALLAH.iyi hadi benimde ağrım yok akşam 20 dk daha eliptik yapsam olurmuki sence
ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?