Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geç kalma çabuk bitir işlerini kolay gelsin
sagol canım. şimdi eşim süpürüyor ben siliyorum. sabah erkenden mutfağı bitirmiştim. şimdi yeri kaldi. onuda bitirdim mi banyo tuvalet. çamaşırlar makinede. aman ALLAH'IM daha çok işim varmis. 2dk dinleneyim dedim ama

yok stres yapma canım yaparsın tabi çalıştığın için hafta sonuna kalıyor temizlik ALLAH kolaylık versin bi kahve iç sende iyi gelir..

Aman ben 365 gün evdeyim yinede bitmiyor canını sıkma o yüzden...

birazdan bizimkiler baba kiz parka gidecekler. bende sporumu yaparim inşALLAH. kollarım cok ağrıyor. bir kac gündür cok stresliydim onun için sanırım sinirler gerildi

Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah memnun kalırsınız.

tatlım muz süt detoxsu yap demiştin yaptın mı sen daha önce yeşil muz ve laktozsuz süt kullanılmalı diyor ben bulamam ki burda onları ..
ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun.

ya öyle değil izinli olduğum için ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorsun ondan dedim..

wendy dedi bir gün detoxs yapta sporda oluşan ödemi at diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…