- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.401
Allah'ım bağışlasın prensesini rabbim korusun inşaallah...günaydın kizlar. kimseler yok. dunden beri ilk defa bu kadar kisa sürdü geçmişi okumak. havalar ısındı bizim kızlar sokaklara dökülüp gecelere mi aktılar acaba
kızım çağırıyor beni. onu yatağından çıkarayım da özgürlüğüne kavussun minnak prensesim
Gecmiste yazmiyor canim simdi sonuc listesine baktim DOKUZUNCU olmusuz..günaydın kızlarr. bu hafta kaçınsı olmuşuz ? göremedim geçmişte yazıyor muydu
günsydın canım iyiyim akşamdan beri nette sorun var kesilip duruyor neyse geldi şimdi kesilmez inşallah çok rüzgar var burda ondan galiba..
günaydın canım...günaydın şekerler
yine kimsecikler yok hayırdır inşallah
mahmut alacaklara duyrulur fena çarpıyoayy yoksa hepsine mahmut mu çarptı
günaydıngünaydın kızlarr. bu hafta kaçınsı olmuşuz ? göremedim geçmişte yazıyor muydu
aaaaaaaa yerin dibine girmişiz deseneGecmiste yazmiyor canim simdi sonuc listesine baktim DOKUZUNCU olmusuz..
ya sorma burdada bir fırtına içim üşüdü resmen sabah yürüyüşe çıkmıştım..Allah'ım bağışlasın prensesini rabbim korusun inşaallah...
Ben bugün de çalışıyorumm havalar isinamadi gitti benim kızlar hasta azcik isinsa yazı getiriyorlar onun için hasta oluyorlar dikkat etmek lazım bugunlerde
Beni eşim yürüyüşe yollamadi hasta olurum diyeya sorma burdada bir fırtına içim üşüdü resmen sabah yürüyüşe çıkmıştım..
seninde prenseslerini ALLAH bagislasin ve korusun canım. bizimki de cok farklı değil. çıkabildiğini kendi çıkarıyor, çıkaramadığını da aç aç diye söylüyorAllah'ım bağışlasın prensesini rabbim korusun inşaallah...
Ben bugün de çalışıyorumm havalar isinamadi gitti benim kızlar hasta azcik isinsa yazı getiriyorlar onun için hasta oluyorlar dikkat etmek lazım bugunlerde
bende temizliğe girişeyim. ugrarim sonrakimsecikler yok ben kahve yapayım kendime
Bu hafta birinci oluruz insallah o yuzden cok dikkat edelim bayanlar.. Sporuda ihmal etmeyelim..aaaaaaaa yerin dibine girmişiz desene
ay zaten bi bu havalar birde mahmut hasta ediyo beniBeni eşim yürüyüşe yollamadi hasta olurum diye
Aynı gün ATM ye gitti kart borcu ödemeye ATM bozukmus 15 dakika yürüme mesafesinde yatırmış hasta oldu şırıl şırıl akiyor burnu hava çarptı
Canım benim beni korudu kendini koruyamadı
geç kalma çabuk bitir işlerinibende temizliğe girişeyim. ugrarim sonra
benim listeye girmem için acilen 74 kg altına düşmem lazım inşALLAHBu hafta birinci oluruz insallah o yuzden cok dikkat edelim bayanlar.. Sporuda ihmal etmeyelim..
demek sen daha kiymetlisin ondan. ALLAH bozmasın inşALLAHBeni eşim yürüyüşe yollamadi hasta olurum diye
Aynı gün ATM ye gitti kart borcu ödemeye ATM bozukmus 15 dakika yürüme mesafesinde yatırmış hasta oldu şırıl şırıl akiyor burnu hava çarptı
Canım benim beni korudu kendini koruyamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?