- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.461
bekliyoruz canım:)Kızlar az önce eve geldim elektrikler gitti jeneratör bozulmuş galiba yarım saattir gelmedi onu yapmaya çalışıyorlar.şarjı yok telin akşam anlatırım diyetisyeni
Ay çabuk yaparlar inşallah..gelde anlat bizede tüyo verirsin..Kızlar az önce eve geldim elektrikler gitti jeneratör bozulmuş galiba yarım saattir gelmedi onu yapmaya çalışıyorlar.şarjı yok telin akşam anlatırım diyetisyeni
Pek sevindin..
ya benim ona göre vaktim yok. keşke olsa. birde spor hergün kayıt işi sevindim tabikiPek sevindin..
afiyet olsun ortimenilsub yazmış menüyü benimki de geri kalmasın dimi ortiimmm
sabah
2tn haşlanmış yumurtadan bol dereotlu naneli salata
1dilim tbe
6-7tn zeytin saymadım valla
1 kupa türk kahvesi 1 hurma
öğlen
1 ceviz 1 tk zencefilli bal.
akşam
yarım kepçe tarhana çorbası
2yk firik pilavı
4yk patatesli tavuk
2.5-3lt su
jessica 1 mil interval +pilates
15dk zeyneple yakalamaç ciddi yordu beni baya baya jogging yaptık evde
Dinlen hemen son haftalarda çok yorulmakta ayakta kalmakta çok yorucu olur..dikkat et kendine
Dinlendim kızlar sagolun yapmamız gereken seyler vardi bu kadar uzun süreceğini ben de tahmin edemedim ama neyse ki hallettik :)nilsub doğru söylüyor. artık yorma kendini ALLAH korusun bu son zamanlarda gebelik tansiyonu falan çıkmasın.
sağol cankuş sana da afiyet olsunafiyet olsun ortime
gayet normal. hatta gece açım diye kalkabilirsin.Ya ben bi de deli gibi acıkmaya ve dogal olarak da sürekli yemeye başladım normal mi bu, yoksa ben mi aç gözlüyüm?
yok canım normal ben bu halimle sürekli yemek istiyorum birde sen iki canlısınYa ben bi de deli gibi acıkmaya ve dogal olarak da sürekli yemeye başladım normal mi bu, yoksa ben mi aç gözlüyüm?
ay dizi izliyorum biraz daha dururum..
bende belgesel izliyorumyok canım normal ben bu halimle sürekli yemek istiyorum birde sen iki canlısın
ay dizi izliyorum biraz daha dururum..
tilkiler tavukmu yiyiyor ne belgeselibende belgesel izliyorum
Hahah birkac kere oldu oyle bi lokma ekmek peynir attım ağzıma sabahı bekledimgayet normal. hatta gece açım diye kalkabilirsin.
Ben eve gelince bi uyudum, o yuzden hala ayaktayım
Bu kilolar nasıl alınıyormuş ogrendimyok canım normal ben bu halimle sürekli yemek istiyorum birde sen iki canlısın
bende şuan çok açım ama nasıl tutuyorum kendimi bilemezsin..Hahah birkac kere oldu oyle bi lokma ekmek peynir attım ağzıma sabahı bekledim
Ben eve gelince bi uyudum, o yuzden hala ayaktayım
Bu kilolar nasıl alınıyormuş ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?