- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.441
sabah 20 dk bişey yok akşamada yapayım mademyap yap. ağrın gectiyse şimdi kolay kolay tutulmasın inşALLAH.
sen 2 haftada yaklaşık 3.5 4 kilo vermedin mi? şimdi mahmutta var. detoks yapıp 74e düştün diyelim ilk hafta listede +3 gelirsen ne olacak? birde oyle dusun bakalım. listeye detoks ile mi girmek istersin yoksa sabirla mi?ya öyle değil izinli olduğum için ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorsun ondan dedim..
bir yerde bi yanlış yapıyorum ama sanki ekmeği yine sadece sabaha düşürücem öğlene akşama ekmek koydum mu tbe olsa iyi olmuyorsen 2 haftada yaklaşık 3.5 4 kilo vermedin mi? şimdi mahmutta var. detoks yapıp 74e düştün diyelim ilk hafta listede +3 gelirsen ne olacak? birde oyle dusun bakalım. listeye detoks ile mi girmek istersin yoksa sabirla mi?
ben şu detoksu bir inceleyim. ama sıcak bakmıyorum onu da bil. odem atmak istiyorsan maydonoz suyu ic limonu@wendigo dedi bir gün detoxs yapta sporda oluşan ödemi at diye..
tamam tamam bişey demedimben şu detoksu bir inceleyim. ama sıcak bakmıyorum onu da bil. odem atmak istiyorsan maydonoz suyu ic limonu
ben daha önce gittiğim diyetisyenle şöyle birşey yapiyorduk. bu gibi durumlarda; sabah peynir yada yumurta bol maydanoz. öğlen ve aksam sadece sebze, her öğün yoğurt yeşil salata. 1er dilim ekmek. 3gun biyle yapiyordum. buna sebze detoksu diyordu. ama şok diyet degil. bunu yapınca takıldıgım yerden kurtuluyordum. ve bana akşam protein yaramıyor. etsiz sebze. seninlede benzer cok yanımız varya. akşamları protein yerine etsiz sebze koy bakalım. ama süt muza baktım olmaz.bir yerde bi yanlış yapıyorum ama sanki ekmeği yine sadece sabaha düşürücem öğlene akşama ekmek koydum mu tbe olsa iyi olmuyor
bendede sebze işe yarıyor çok yoğurt süt türü tüketince kabızlık oluyor ama sebze ve salata ekleyince sorun kalmıyor..ben daha önce gittiğim diyetisyenle şöyle birşey yapiyorduk. bu gibi durumlarda; sabah peynir yada yumurta bol maydanoz. öğlen ve aksam sadece sebze, her öğün yoğurt yeşil salata. 1er dilim ekmek. 3gun biyle yapiyordum. buna sebze detoksu diyordu. ama şok diyet degil. bunu yapınca takıldıgım yerden kurtuluyordum. ve bana akşam protein yaramıyor. etsiz sebze. seninlede benzer cok yanımız varya. akşamları protein yerine etsiz sebze koy bakalım. ama süt muza baktım olmaz.
yogurta pulbiber nane ekleyince sorun oluyormu? ben sade tüketmiyorum ondan mi acaba sabah sıkıntılarımbendede sebze işe yarıyor çok yoğurt süt türü tüketince kabızlık oluyor ama sebze ve salata ekleyince sorun kalmıyor..
Dinlen hemen son haftalarda çok yorulmakta ayakta kalmakta çok yorucu olur..dikkat et kendineSelaaaamm
Nasil yoruldumm anlatamammm
Sabah Kızılay'a bi gittik eksikleri alalım diye taa ogleden sonra 2-3 gibi işimiz bitti. Kac saat yürüdüm ve ayakta kaldım bilmiyorum. Arada dinlendik bi yerlere oturup ama öldüm gene de... Sızıp kalırım birazdan
Bilmem bende sade tüketiyorum..bu sabah aspir yağını içtim yok sıkıntım çok faydasını görüyorum..şimdi yürüyüşten geldim ay çok yoruldum hamur gibi yapmış eliptik beni..yogurta pulbiber nane ekleyince sorun oluyormu? ben sade tüketmiyorum ondan mi acaba sabah sıkıntılarım
Selaaaamm
Nasil yoruldumm anlatamammm
Sabah Kızılay'a bi gittik eksikleri alalım diye taa ogleden sonra 2-3 gibi işimiz bitti. Kac saat yürüdüm ve ayakta kaldım bilmiyorum. Arada dinlendik bi yerlere oturup ama öldüm gene de... Sızıp kalırım birazdan
Sende spor listesini tutacak mısın ?kızlar hani bugün ölçüleri paylaşacaktık ? ölçücü başıinatettimolacak neredesin?
kaslarını hissettin işteBilmem bende sade tüketiyorum..bu sabah aspir yağını içtim yok sıkıntım çok faydasını görüyorum..şimdi yürüyüşten geldim ay çok yoruldum hamur gibi yapmış eliptik beni..
aaa... oyle birşey için soz mü vermiştim?Sende spor listesini tutacak mısın ?
aaa... oyle birşey için soz mü vermiştim?
sanki baska biri gönüllüydü
Karıştırmış olabilirim..aaa... oyle birşey için soz mü vermiştim?
sanki baska biri gönüllüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?