Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben şimdi yarim yeşil elma yedim. birde yarım kivi. 2 saat daha ayaktayım yani.
ay yok elimde şişe su dikliyorum.. ayağımdan korkmasam eliptik yapardım ama zorlamaya gerek yok..
kiz sen yazin ne yapacaksin? bu saatte tavuklar bile dışarıda geziniyor olacak.
yaz kış farketmez buraya yazmasam uyumuştum şimdiye çocuklarda yattı erken kalkınca erken yatıyolar eşimde geç geliyo yanlız olunca yatıyorum ne yapayım

saatin gelmiş senin. benim kiz babası sabaha kadar otursa oturur. uyuyacaksada adamın dibinde uyur. oğlanda benim dibimde. neyse şimdi koca adam oldu dibimde gezmeyi bıraktı cok şükür
bugun yoruldum. omuzumda ağrıyor. meyva yetmeseydim yatardım bende

ay ben bişey yemedim yatayım bari sen bekle ay bir boğaz tutamamak insanı uykusundan bile ediyor

Kızlar midem bulanıyor baygınlık geçiriyorum.. menumu paylasayim anlarsınız ....
7 bucukda soğan suyu
Sabah 10 da
Bir simit
Büyük fincan çay
Saat 3 de
Neskafe ikisi bir arada
2 fıstıklı lokum
Saat 5 de
Küçük parça prasali börek
Bir küçük poaca
Bir tane tahinli kurabiye
İki kase patates püresi
Havuçlu bezelyeli salatalık turşusu içinde mısır midem bozuldu bukadar hiç yememistim üstüne sodanin içine limon ve azcik tuz serptim şişkinlik gitsin diye ama bulantilar gitmedi
Önerisi olan varmı ne yapmalıyım
Herkese hayırlı akşamlar

tek önerim bir daha bu kadar yeme

aynıdır canım ölçü değişmez bence .. tamam ayın başındayken başlayalım madem ay ben ölçülerimi almıştım ama sabah yazayım ..

ben geldimmm
bugün güzeldi uzun zamandır banuşumu görmemiştim güzel sohbetler ettik sıra beklerken
kapıdan bi girdim 30kişi oturmuş bekliyor o kadar şaşırdımki bi süre atamadım şaşkınlığı üzerimden ve dikkat ettim gelenler gidenler devamlı 30 kişi oluyorölçümler yapıldı 1 saatten fazla bekledik.çok pozitif bi ortam ölçümü yapan bayan da çok enerjik diyetisyendeçok güler yüzlüler ve çok ilgililer tavsiye ederim
ve tabiki incecikler

iyi hadi hayırlara vesile olsunda sende incecik ol inşALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…