Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

listeye gelince hiç alışık olmadığım bir beslenme biçimi biraz o konuda gerildik sibel hanımlaaslında tamamen beni yanlış anlamasından kaynaklandıben beslenme düzenimden bahsederken o ona müdahale ettiğimi düşündüöncesindede gürkan kubilaya gittiğimi de söylemiştim ve karataycı tarzı beslendiğimi sanırım o yüzden yanlış anlamaya meyil gösterdiama ben çok memnun kaldım ee ne demişler büyük aşklar nefretle başlar

aklımdayken yazayım banum leslieyi sordu ,sakın dedi kas yapıyor yapmayın sadece yürüyüş verdi ve avm , pazar vs. leri yürüyüşden saymadığını belirtti

Hayirli olsun ayse ablacım. Merak ettim banu abla ile listeleriniz ayni mi? Bende ilk 2 gun cok zorlanmistim surekli birseyler yiyorum ve hep açım ama zamanla alışıyorsun. Bol eksilerin olsun insallah

Hayirli olsun ayse ablacım. Merak ettim banu abla ile listeleriniz ayni mi? Bende ilk 2 gun cok zorlanmistim surekli birseyler yiyorum ve hep açım ama zamanla alışıyorsun. Bol eksilerin olsun insallah
sağol bitanem
hayır farklı liste yazdı,hazır liste vermiyor direk bize söylerken 0 dan yazıp veriyor o hoşuma gitti
biraydır 2 öğün beslenen ve ara öğün yapmayan ben 2 saatte bir nasılyicem bilmiyorum zaten ondan çakıştık biraz

Kardeş takımdan hepinize hayırlı geceler kızlar
hoşgeldinn

Hosbuldum :)
Tahmin ettim zaten ama ara ogun yapinca ana ogunde fazla yeme ihtimalin gercekten azaliyor. Sende farkedeceksin.

Haha, hadi inşallah çıtır bir babaanne olacaksın o zaman yakında

iyi kötü gün içinde nasıl beslendiğimi biliyorsunuz,2 öğün ve ara öğünsüz ..
meyve sadece sabah 1 muz 1 hurma.
listeyi görünce neden ters düştüğümüzü anlıcaksınız

nesfit türü şeylerden nefret ederim 10 gün nesfit
3 meyve ve bir meyveli aktivya
2 saatte bir ye
her ne kadar bana hiçç uymasada harfiyen yapıcam

buda listem:

UYANINCA
1 su b oda sıcaklığında su

KAHVALTI(09:00)
1 su b yarım yağlı süt
4 yemek kaşığı nesfit tam tahıllı,1 çay kaşığı tarçın

ARA(11:00)
1 adet elma
1 fincan sıcak su
1 çay kaşığı toz tarçın

ÖĞLE(13:00)
10 adet kuru üzüm

YARIM SAAT SONRA
2 kepçe çorba
1 kase yoğurt

YA DA
haftada 2 gün 2 yumurta büyüklüğünde köfte
bol salata

ARA(15:00)
1 fincan sıcak su
1 kivi

ARA(17:00)
1 kutu aktivya yoğurt meyveli

AKŞAM(19:00/20:00)
bol yeşil salata
haftada 2 gün balık 300grm levrek
haftada 4 gün 4 yemek kaşığı sebze yemeği
haftada 1 gün 120 grm et ızgara ya da fırında

ARA(21:00/22:00)
1 fncan sıcak su
1 adet kivi

SU:3 litre
HAREKET:haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş

Bende o nesfitlerle hic doymuyorum o yuzden cok rahat ara ogunlerini yaparsin merak etme. 10 gunden sonra bir daha vermez herhalde. Benim sadece ilk listemde vardi sonraki 3 listede yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…