- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.501
inşallah canımcım hep birlikte incecik olucaziyi hadi hayırlara vesile olsunda sende incecik ol inşALLAH
hayırlı geceler tatlımkızlar herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar sabaha görüşürüz
aklımdayken yazayım banum leslieyi sordu ,sakın dedi kas yapıyor yapmayın sadece yürüyüş verdi ve avm , pazar vs. leri yürüyüşden saymadığını belirtti
Normal tatlım, Umutta büyüyor ihtiyaçları çoğalıyorYa ben bi de deli gibi acıkmaya ve dogal olarak da sürekli yemeye başladım normal mi bu, yoksa ben mi aç gözlüyüm?
Yaaa hala geçmedi midem kardeşim eniyisi nane limon yapayım aklıma şimdi geldiay zaten o kadar şeyi nasıl yedim kızzz
sağol bitanemHayirli olsun ayse ablacım. Merak ettim banu abla ile listeleriniz ayni mi? Bende ilk 2 gun cok zorlanmistim surekli birseyler yiyorum ve hep açım ama zamanla alışıyorsun. Bol eksilerin olsun insallah
hoşgeldinnKardeş takımdan hepinize hayırlı geceler kızlar
Ay canım ya, ben ilk başlarda 10 dk, 15 dk fln kullanıyordum. Gelen servis özellikle söylemişti. Keşke sana da söyleseydimyapmadım canım sabah 20 dk ile bıraktım zorlamamın mansı yok çok fena bir acıydı ben dizlerimi sakatladım galiba dedim
Hosbuldum :)sağol bitanem
hayır farklı liste yazdı,hazır liste vermiyor direk bize söylerken 0 dan yazıp veriyor o hoşuma gitti
biraydır 2 öğün beslenen ve ara öğün yapmayan ben 2 saatte bir nasılyicem bilmiyorum zaten ondan çakıştık biraz
hoşgeldinn
listeye gelince hiç alışık olmadığım bir beslenme biçimi biraz o konuda gerildik sibel hanımlaaslında tamamen beni yanlış anlamasından kaynaklandı ben beslenme düzenimden bahsederken o ona müdahale ettiğimi düşündü öncesindede gürkan kubilaya gittiğimi de söylemiştim ve karataycı tarzı beslendiğimi sanırım o yüzden yanlış anlamaya meyil gösterdi ama ben çok memnun kaldım ee ne demişler büyük aşklar nefretle başlar
iyi kötü gün içinde nasıl beslendiğimi biliyorsunuz,2 öğün ve ara öğünsüz ..
meyve sadece sabah 1 muz 1 hurma.
listeyi görünce neden ters düştüğümüzü anlıcaksınız
nesfit türü şeylerden nefret ederim 10 gün nesfit
3 meyve ve bir meyveli aktivya
2 saatte bir ye
her ne kadar bana hiçç uymasada harfiyen yapıcam
buda listem:
UYANINCA
1 su b oda sıcaklığında su
KAHVALTI(09:00)
1 su b yarım yağlı süt
4 yemek kaşığı nesfit tam tahıllı,1 çay kaşığı tarçın
ARA(11:00)
1 adet elma
1 fincan sıcak su
1 çay kaşığı toz tarçın
ÖĞLE(13:00)
10 adet kuru üzüm
YARIM SAAT SONRA
2 kepçe çorba
1 kase yoğurt
YA DA
haftada 2 gün 2 yumurta büyüklüğünde köfte
bol salata
ARA(15:00)
1 fincan sıcak su
1 kivi
ARA(17:00)
1 kutu aktivya yoğurt meyveli
AKŞAM(19:00/20:00)
bol yeşil salata
haftada 2 gün balık 300grm levrek
haftada 4 gün 4 yemek kaşığı sebze yemeği
haftada 1 gün 120 grm et ızgara ya da fırında
ARA(21:00/22:00)
1 fncan sıcak su
1 adet kivi
SU:3 litre
HAREKET:haftada 4 gün 45 dakika yürüyüş
Kalbım dualarım senınle sekerımmmKızlar yarın sınava gırıcem ondan yokum kac gundur dogru duzgun..
Siz alın olculerı ben yapıcam lısteyı aklımda unutmadım..
Dua edın bu arada bana
Hepınızı cok sevıyorumm ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?