- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.841
tombilimin nerde olduğunu bilmiyoruz ayrıca çikolatımda günayda kaldı galiba :))
hava düzeldi herkes gesmelere başladı oturun evinizde işyerinizde nere geziyonuz ki :)) ben geserim sizin yerinize.
pazara çıkıp pazı filan alıcam bol hıyar :)) ve kıvırcıkta alayım hemde yürüyüş yapıcam sonra buradayım kısmetse....
selamlar ben geldim.......
kim kaciyor nere kaciyor. kacani fururum haberiniz olsun:mymeka:
tombis totolarinizla kolay kacamazsiniz. incelinde öyle kacin bare.:1closedeyes:
ben sabah domates salatalik biberle salata yaptim yedim birde haslanmis patates arada.
öglende brokoli brüksel lahanasi haslamistim onu limonlayip yedim hic güzel olmamis..:1no2:
aksamada sabah yedigimdenmi yemem gerekiyormus candy. ben burayi pek anliyamadimda--
ben ciceklerime bakip geleyim hemen
yaaaaaa nerdesiniz ya?ohaoldumsmileohaoldumsmile
diyet yapiyoruz surda destege dayanisa ihtiyacimiz var degilmi?:sinifsinif:
kallisim bu hafta ikimiz yapiyoruz galiba sadece diyet.kaydirigubbakcemile5
candy yapiyor galiba birde. mersa gevsek seklini yapiyor. nasilsa kilo veriyor masallah..
bülbülüm nerde?:uhm:
tombis yok iki gündürinsallah bir sorun yoktur :sm_confused:
burasıda girişimiz
kalistem resimleri şimdi gördüm çok güzel olmuş otel.inşallah işleride iyi olur.şu saksılara bayıldım çok şirinler.bide içindeki çiçekler ne çok güzel görünüyor...
candycim yürüyüş yetiyor aslında hafif oda ama düzenli olunca tabiki.. yoksa denilen doğru bende kaç kilodan nereye çıktım yazın spor yapmayınca ama yaz öncesi haftada 3 gün deli gibi yapıyordum tempolu veriyordum kiloyu.. demek ki abartmamak hafifçe desteklemek yada sporu hiç bırakmamak gerek..
yaaaaaa nerdesiniz ya?ohaoldumsmileohaoldumsmile
diyet yapiyoruz surda destege dayanisa ihtiyacimiz var degilmi?:sinifsinif:
kallisim bu hafta ikimiz yapiyoruz galiba sadece diyet.kaydirigubbakcemile5
candy yapiyor galiba birde. mersa gevsek seklini yapiyor. nasilsa kilo veriyor masallah..
bülbülüm nerde?:uhm:
tombis yok iki gündürinsallah bir sorun yoktur :sm_confused:
e-e-e-eee şimdi şaşırdım ama ciddi merak ettim tombilime baktım en son ne zaman gelmiş diye ama dün siteye giriş yapmış ki... neyse bakalım...
günaydın millet kimsecikler yok yine buralar çok ıssızlaşmış.nerdesiniz millet uyanın.kızlar benim gayet iyi gidiyor .keyfim yerinde yaniii.nerdeyse artık hiç kaçamak yok.
candy sen nasıl gidiyorsun.başka kim var şu anda göremedim.
bende varım mersam reyhan ablada yapıyor son süratgünaydın millet kimsecikler yok yine buralar çok ıssızlaşmış.nerdesiniz millet uyanın.kızlar benim gayet iyi gidiyor .keyfim yerinde yaniii.nerdeyse artık hiç kaçamak yok.
candy sen nasıl gidiyorsun.başka kim var şu anda göremedim.
candycim kendimden çok senin şöyle kaçamaksız tam adapte olduğunu görmek istiyorum...
iyi gidiyor ya.. 106,7 ile başladım haftaya 104,3 tüm bu sabah.. bugün de meyve günüm meyve günüme özel ticker bile yaptm sempatiksalakcinni
ama topiğin bu ıssız hali çok üzüyor beni :gitme:
candycim kendimden çok senin şöyle kaçamaksız tam adapte olduğunu görmek istiyorum...
kızlar şimdi kanal Dyi açtım doktorum programında diyet kilo konusu işleniyor.gerekli almamız gereken kaloriyi hesaplamak için kilomuzla 22,5 çarpmamız gerekiyormuş .eğer spor yapıyorsak üzerine 250 kalori daha eklenecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?