Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombilimin nerde olduğunu bilmiyoruz ayrıca çikolatımda günayda kaldı galiba :))

hava düzeldi herkes gesmelere başladı oturun evinizde işyerinizde nere geziyonuz ki :)) ben geserim sizin yerinize.

pazara çıkıp pazı filan alıcam bol hıyar :)) ve kıvırcıkta alayım hemde yürüyüş yapıcam sonra buradayım kısmetse....

al kallistecim afiyet olsun.. valla ben de bi haftasonu geziyorm hafta içi otur otur.. çok kötü bi durum ya.. mayıştırıyo da insanı..

haydeeeee yahu oldu takıma tam yazın ortası gibi kimsecikler yok valla gelenlerinde hevesi kaçacak candy de gidecek diye üzülüyorum herkes nerelerde...

pazara gittim geldim ayçada geldi bu kez benimle birazda dolaştık yürüdük...

reyhan abla olurda gelir bakarsan ben sabah patates yedim şimdide patates haşlıyacağım ama az bir tane filan orta boy sonra bol yeşillik ile salata gibi tüketeceğim akşamada yemeyeceğim çünkü aşırı doyurucu bu patates... yarın bile aynısıı yapabilirim ama yarın başka bir şey günü yapalımda cuma günü patates yapabiliriz olurmu...

ben gitmiyorum da kaçamaklarım artıyo

kallistecim buraya yazalım bari belkim takımın da aklı başına gelir kaydirigubbakcemile3

bu doğru olabilir mi ya :uhm:

sanki yaptığım kaçamak boğazıma dizilmiş gibi hissediyorum.. su bile içemedim onu yediğimden beri bilmiyorumkismile

selamlar ben geldim.......
kim kaciyor nere kaciyor. kacani fururum haberiniz olsun:mymeka:
tombis totolarinizla kolay kacamazsiniz. incelinde öyle kacin bare.:1closedeyes:
ben sabah domates salatalik biberle salata yaptim yedim birde haslanmis patates arada.
öglende brokoli brüksel lahanasi haslamistim onu limonlayip yedim hic güzel olmamis..:1no2:
aksamada sabah yedigimdenmi yemem gerekiyormus candy. ben burayi pek anliyamadimda--
ben ciceklerime bakip geleyim hemen

ablacım siz farklı yapıyorsunuz bence sen bi kallisteye sor..

reyhan ablacım ben akşam için patates haşlayıp bol kıvırcık hıyar soğan vs ile salata gibi yapacağım yağsız baharatlı ve limonlu hem çok olur doyurur hemde işte öyle :)) bulamadım bişe heheee...

candycim yürüyüş yetiyor aslında hafif oda ama düzenli olunca tabiki.. yoksa denilen doğru bende kaç kilodan nereye çıktım yazın spor yapmayınca ama yaz öncesi haftada 3 gün deli gibi yapıyordum tempolu veriyordum kiloyu.. demek ki abartmamak hafifçe desteklemek yada sporu hiç bırakmamak gerek..

valla cok güzel olur. bende öyle yapayim ozaman. yarin et günü degilmi?tavuk ve balik cikardim. teflon tavada yagsiz sadece baharatla kavuracagim..
kallisim bütün soganlarim cikmis asagi yukari. bir tek dalyalar cikmamis birde lilieler.. dün ektigim domateslere korka korka baktim gece soguk olmustu cünkü. ama aslan gibi duruyorlar masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…