- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #23.821
böl ağrılı bir şekilde günaydınlar
günaydın takımcık...
günaydın zarif ve ince bayanlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr.
tombilimin nerde olduğunu bilmiyoruz ayrıca çikolatımda günayda kaldı galiba :))
hava düzeldi herkes gesmelere başladı oturun evinizde işyerinizde nere geziyonuz ki :)) ben geserim sizin yerinize.
pazara çıkıp pazı filan alıcam bol hıyar :)) ve kıvırcıkta alayım hemde yürüyüş yapıcam sonra buradayım kısmetse....
haydeeeee yahu oldu takıma tam yazın ortası gibi kimsecikler yok valla gelenlerinde hevesi kaçacak candy de gidecek diye üzülüyorum herkes nerelerde...
pazara gittim geldim ayçada geldi bu kez benimle birazda dolaştık yürüdük...
ben gitmiyorum da kaçamaklarım artıyo
a.s.slm kızlar bir sorum olacak biraz önce ablamla telde konuştuk diyetimi anlattım spor yapmadığım için tam veremediğimden bahsettim ablamda bu diyetler ve diyetsyenler konusunda bayabaya bir tecrübelidir bana dediki spora hiç başlama ohaoldumsmileçünkü hangi diyetisyene gittiysem ömür boyu yapmıycaksan spora başlama demişler özellikle diyetin ilk zamnlarında yapmamamk gerekiyomuş kilo verimi düşerse veye durursa başlanacakmş:sm_confused:
biraz mantıklı geldi bana da ablam geçen yıl diyet ve yürüyüşle 30 kilo verdi ama yürüyüşü bırakır bırakmaz yediklerine dikkat etsede 20 kilosunu geri aldı kafam çok karıştı yardımmmmkafamçokkarıştı
bu doğru olabilir mi ya :uhm:
selamlar ben geldim.......
kim kaciyor nere kaciyor. kacani fururum haberiniz olsun:mymeka:
tombis totolarinizla kolay kacamazsiniz. incelinde öyle kacin bare.:1closedeyes:
ben sabah domates salatalik biberle salata yaptim yedim birde haslanmis patates arada.
öglende brokoli brüksel lahanasi haslamistim onu limonlayip yedim hic güzel olmamis..:1no2:
aksamada sabah yedigimdenmi yemem gerekiyormus candy. ben burayi pek anliyamadimda--
ben ciceklerime bakip geleyim hemen
reyhan ablacım ben akşam için patates haşlayıp bol kıvırcık hıyar soğan vs ile salata gibi yapacağım yağsız baharatlı ve limonlu hem çok olur doyurur hemde işte öyle :)) bulamadım bişe heheee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?