- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.881
vermen değil sıkışman lazım. bak ne guzel söyledin. sıkışarak verirsin merak etmeBel ve göbekten vermem lazım, sıkılasmam lazım ...
canım senin diyet listen yokmuydu? niye boyle tuhaf besleniyorsun? yediklerin zararlı birşey değil (poğaçayı ve helvayı görmezden geldim. farkettin degil miMenüm;
Cörek otu yağı ve 500ml elma sirkeli ılık su
08:00
2 wasa
1 haslanmıs yumurta
1 ücgen peynir
7 yesil zeytin
1 tk acı biber salcası
Yarım domates,maydanoz ve çay
12:00
Ceyrek pogaca
2 dilim peynir,sucuklu yumurta
Az helva
15:00
1 kupa sutlu filtre kahve
1 incir,1 kayısı, 1 y1k yer fıstıgı, 1 yk kabak cekirdegi
19:00
6 yk yogurt,2 yk chia,1 tk keten tohumu
1 kuru incir
1 wasa
2,5 L su
1 L maydanoz suyu
Spor;
1 saat 40 dakika yürüyüş
Ne guzel erkenden kahvaltimi ettim.oglen vakti gorumcemler geldi kahvaltiya onlara hazirladim.Bende az yiyimm oglen yemegim olsun dedim.canım senin diyet listen yokmuydu? niye boyle tuhaf besleniyorsun? yediklerin zararlı birşey değil (poğaçayı ve helvayı görmezden geldim. farkettin degil mi) ama .... neyse
Elinesaglik ortim.Yedin mi sende?aaaaaaaaaaaaa yün kazak gibi çekmişsin resmenama helal olsun
hahah ifşa oldun ATATÜRK temisin oraya taşıyolar dimi
ama evet kilo ile orantılı ayak bencede ..
yok daha eliptiğe sıra gelmedi bugun süt ile bir leğen hamur yoğurdum pişi yaptım komşularıma dağıttım ...biraz uzandım kalktım kahve içiyorumşimdi akşama eliptik
hadi bakalım bekliyoruz
1 yk kasigi ya var ya yok canim.afiyet olsun az helva derken 1 yk falan mı yarım kasemi
Bu arada cok guzel gormezden geliyorsun..canım senin diyet listen yokmuydu? niye boyle tuhaf besleniyorsun? yediklerin zararlı birşey değil (poğaçayı ve helvayı görmezden geldim. farkettin degil mi) ama .... neyse
dur menümü yazaym canım..Elinesaglik ortim.Yedin mi sende?
1 yk kasigi ya var ya yok canim.
Bu arada cok guzel gormezden geliyorsun..
Güzel dengelemissin canım afiyet olsun.kızlar menümmm
kahvaltı 2 tavada yumurta domates salatalık 4 zeytin 2 dilim tbe
ara 1 minik muz 1 kuru incir tarçınlı sütlü kahve
öğlen 2 tane pişi domates salatalık peynir 4 zeytin çay
ara sade türk kahvesi 1 kivi 1 gün kurusu kayısı
akşam 1 kase yeşil mercimek yemeği 2 parça tavuk ızgara
su 2 bitti
yeşil çay içicem birazdan
spor sabahki 30 dk yürüyüş eliptik yapıcam birazdan yaparsam yazarım..
sağol canım evet aslında sabah bel ağrım vardı birde hamurla uğraşınca ayakta kaldım bugunluk yapmasamda olucakGüzel dengelemissin canım afiyet olsun.
Kendini iyi hissetmiyorsan yapma yeni basladin zaten zorlama kendini..
Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)Ne guzel erkenden kahvaltimi ettim.oglen vakti gorumcemler geldi kahvaltiya onlara hazirladim.Bende az yiyimm oglen yemegim olsun dedim.
Aksamda bisey yiyesim gelmedi.Birazda degisiklik olsun dedim.son zamanlar biraz fazla yedim sanki dengelensin dedim canim.
Sozde gittim diyetisyene sırf o tanita denilen tartida tartilmak icin ama bidahada gitmedim. Şu devlete ait bir yer acmislar orya gitmistim hem kan tahlili yapiyorlar hem diyetisten var ucretsiz. Cok uygulamadim listeyi ..
Ayda 1 gel demisti 3 ayı gecmistir gitmedim.
Belki özele giderim canim ara ara aklim gidip geliyor. Aslinda hepsi bildigimiz seyler onemli olan surekli uygulayabilmemiz..Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)
Afiyet olsun ortimm.yeşil çayımıda yaptım ohh miss bugun içememiştim..
sağol canım ..Belki özele giderim canim ara ara aklim gidip geliyor. Aslinda hepsi bildigimiz seyler onemli olan surekli uygulayabilmemiz..
Afiyet olsun ortimm.
banum aleyküm selam canım hoşgeldin sefa geldinSelamün Aleyküm kardeş takım
Herkese hayırlı ve bol eksili bir sabah diliyorum
moni Ayşeme iadeyi ziyarete geldim Kuzum bu sabah dibine kadar enerji doluyum hatta enerji patlaması yaşıyorum Kendimi çok iyi hissediyorum ve birazda size bırakayım dedim Komşuluk hakkı
Sabah erkenden uyanıp bende listeme uygun kahvaltımı yaptım hatta birazdan birde şekersiz keyif kahvemi içerim
Ayyyyy Salı günü acaba ne göreceğiz Diyetisyendeki tartıda
Söyledim mi sana bilmiyorum ( malum B12) dün kuzuyu hastaneye kaşını göstermek için Plastik cerrahiye götürdüm ve orda şansa Dilekle karşılaştık o malum dün gitmişti kontrole ve tam listesine uyamadığı halde 3 kg vermiş 10 günde üstelik 1 kgsu tamamen yağdan
Bir gaza geldim sorma gitsinikinci listesi de çok güzel
Hadi Arkadaşım pes etmek yok biz bunu kesinlikle çok rahat başaracağız sonrada Enişteye sen kal pertin çıkar benim kadar yürüyemezsin malum yaş ilerledi dersinBizimkiyle aramız 6 yaş olduğu halde bazen seneler geçti yaşlandık ya dediğinde tövbe de dilin kurur kendi adına konuş ben daha çıtırım diyorum aile boyu çıtır ambalajı ufalttıkmı tamam nasılsa ergenlik ruhumuzda var
hayırlı uğurlu olsun canım... rabbim yardım etsin küçük paşaya keyifsiz olmasın inşALLAH..iyi geceler şekerler
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci
bizde yapalım senin listedenbanum aleyküm selam canım hoşgeldin sefa geldin
şansada ben bugün yoktum hastane alışveriş vs derken bu saat oldu
maşallah maşallah süpersin bitanem
bende listemi çok beğendimbu şekilde tüm kiloları verebilirim değiştirmesine gerek yok
hadi hayırlı geceler ALLAH kolaylık versin ..kızlar ben kaçtımkocaman öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?