Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin diyet listen yokmuydu? niye boyle tuhaf besleniyorsun? yediklerin zararlı birşey değil (poğaçayı ve helvayı görmezden geldim. farkettin degil mi ) ama .... neyse

canım senin diyet listen yokmuydu? niye boyle tuhaf besleniyorsun? yediklerin zararlı birşey değil (poğaçayı ve helvayı görmezden geldim. farkettin degil mi ) ama .... neyse
Ne guzel erkenden kahvaltimi ettim.oglen vakti gorumcemler geldi kahvaltiya onlara hazirladim.Bende az yiyimm oglen yemegim olsun dedim.
Aksamda bisey yiyesim gelmedi.Birazda degisiklik olsun dedim.son zamanlar biraz fazla yedim sanki dengelensin dedim canim.
Sozde gittim diyetisyene sırf o tanita denilen tartida tartilmak icin ama bidahada gitmedim. Şu devlete ait bir yer acmislar orya gitmistim hem kan tahlili yapiyorlar hem diyetisten var ucretsiz. Cok uygulamadim listeyi ..
Ayda 1 gel demisti 3 ayı gecmistir gitmedim.

Son düzenleme:
Elinesaglik ortim.Yedin mi sende?

afiyet olsun az helva derken 1 yk falan mı yarım kasemi
1 yk kasigi ya var ya yok canim.
Bu arada cok guzel gormezden geliyorsun..

kızlar menümmm

kahvaltı 2 tavada yumurta domates salatalık 4 zeytin 2 dilim tbe

ara 1 minik muz 1 kuru incir tarçınlı sütlü kahve

öğlen 2 tane pişi domates salatalık peynir 4 zeytin çay

ara sade türk kahvesi 1 kivi 1 gün kurusu kayısı

akşam 1 kase yeşil mercimek yemeği 2 parça tavuk ızgara

su 2 bitti
yeşil çay içicem birazdan

spor sabahki 30 dk yürüyüş eliptik yapıcam birazdan yaparsam yazarım..

Güzel dengelemissin canım afiyet olsun.
Kendini iyi hissetmiyorsan yapma yeni basladin zaten zorlama kendini..

Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)

Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)
Belki özele giderim canim ara ara aklim gidip geliyor. Aslinda hepsi bildigimiz seyler onemli olan surekli uygulayabilmemiz..
yeşil çayımıda yaptım ohh miss bugun içememiştim..
Afiyet olsun ortimm.

iyi geceler şekerler
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci

banum aleyküm selam canım hoşgeldin sefa geldin
şansada ben bugün yoktum hastane alışveriş vs derken bu saat oldu
maşallah maşallah süpersin bitanem
bende listemi çok beğendim bu şekilde tüm kiloları verebilirim değiştirmesine gerek yok

hayırlı uğurlu olsun canım... rabbim yardım etsin küçük paşaya keyifsiz olmasın inşALLAH..
daha 40 lı ya melekler kolaylık verir canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…