Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bu öğlen aynı şeyi bende dedim gayet güzel gidiyor maşallah
Bu arada ben Dilekten diyetisyenin numarasını aldım whatsuppdan da emin olmadığımızda sorabilirmişiz :) hatta ilk sorumu sordum cevap direk hayır oldu halbuki merak etmiştim kıymalı sebze yemeği kategorisine kıymalı biber dolması, sarma yada fırında yağsız karnıyarık ( ben yağsız tavada az yumuşatıp hiç yağ eklemeden fırına veriyorum diye de belirterek ) giriyormu diye Büyük kız tuturdu ben ancak kıymalı sebze karnıyarık yerim diye dedim şansına küssün ben halimden nasılsa fazlasıyla memnunum

Kızlarrr bugun Defacto'da gri bir kot denedim tayt gibi dar paca 30(40) beden tam oldu bel gobek kismi hic sıkmadı hatta cekince pay bile var.
Bide 29(38) beden denedim bacak kalca tam oturdu dugmesi kapanmadi 3-5 cm incelmem lazım. Kararsız kaldım almadan cıktım. En iyisi 69'u gorene kadar hic bisey almayim kendime.

İşte bu gayretle sen 29 beden pantolonu çok çabuk alirsinmasallah sana

fancynancy dün 25 dk eliptik 25 dk yürüyüş yaptım canım akşam giremedim haberin olsun canım
Tamam canım, düne yazarım.

İhmal etme tatlım, müsait zamanında git bence.

Gunaydin kizlar
kaç gundur feci hastayim o yuzden yazamadim
bugun 5 gun rapor verdi doktor evde toparlanirim ins.
Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı?

Ay canım ya, Allah kolaylık versin, karnında burnunda. İnsaf yani, bazı kadınlar böyle ego manyağı oluyor maalesef. Sen bebişini düşün, ne hissedersen hissediyor canım.

Dün benim ölçülerime gıcık mısın sen diyenler kimlerdi..
1yıl önceki 3+1 Özge yi takdim ederim efenim.. Şimdi 2+1 diyelim.. Amaç minnak bir stüdyo daire diyelim
Eki Görüntüle 1977044

Ayak numaram bile küçüldü diyom kimse inanmıyo

Ay hayırlısıyla gönlüne göre bulursun inşallah güzel bi ev canım

Gerçekten süpersin. Çok iyi kilo vermişsin canım. Bu ayak nosu gerçek mi? Benimde kocaman oldu ayaklarım yaaaa Doğumdan şundan bundan büyür diyorlar ama ben eski ayakkabılarımı giymek istiyorum. Nolur doğru de, kilo verince küçülüyor de

Menümü yazayım
Sabah
1dlm ruseymli ekmek
Pişmiş yarım yumurta beyazı
1kk peynir
4zeytin
Aksam
5-6 kaşık tavuk yemeği
4 yk erişte
Yarım kase puding
1 kase salata
Gece ne yerim bilmiyorum çok aciktim ise çağırdılar 2de beni
7bin adım
1 litre falan su

Ooo tebrikler, darısı da başımıza

Kolay gelsin canım, sporu dk olarak tutuyorum, süre yazabilir misin?

Gelmisken menumu de yazayim

Kahvalti
1 yumurta
1 bardak balli sut

Ara balli ihlamur

Ogle tarhana corbasi 1 kase

Ara sikma meyve suyu

Aksam
1 dk ekmek
1 parca et
mercimek çorbası

Bugun de boyle bitti bu ballarin kotu olacak ama sesime bogazima iyi geliyor

Gecmise baktim da Cok iyi sporlar menuler var bu hafta daha iyi sonuc aliriz insallah

Hepinize iyi geceler kizlar

Çok şükür gribi atlattık, ailece iyileştik. Regl de oldum, bitmek üzere. Bomba gibi aranızdayim. Birazdan ölçülerimi de alıp yazacağım...
Çook geçmiş olsun. Hepimiz döküldük martta :)

Hayırlı olsun canım, inşallah rahat geçirirsiniz geceyi.

Benim 3ay once aldiklarim dusuyo belimden canim.. bence kucuk olani al sonra giyersin simdi elimdekilerle idare edersin.. bi ara indirim vardi mevsimlk bikac gömlek almistim o zaman l bedendim m almistim simdi hafiften bollasmaya basladi bile
Merhaba :)
Grup kurallarını okuyordum da, 2008 den bu yana hala bu düzen devam ediyor mu ? Aranıza katılmak istiyorum..
Asagi yukari ayni gibi canim.. listemiz dou su anda ama motivasyon amacli bie takilabilirsin

Kiz valla kuculuyo.. bacaktan cizme kasiyo gibi degil ayaktan kuculuyo direkt. Kisin greyderden bot aldim 38,39 alirdim hep yenisini 37aldim kalin corapla bile giydim..
Yazliklar bol bol oluyo onlari da 37alırım bundan sonra kemiklidir benim ayaklarkm arkadan ona ragmen kuculdu.. daha muntazam ayaklari olanlar emin olsun kuculecek o numara size garanti benden

Kahvaltı
Omlet (hindi ve kaşar peynirli)
1 dilim ekmek
Çay

Ara
Bitki çayı
Çeyrek muz

Öğle
6 (az yağda) köfte
1 porsiyon piyaz
Bol salata
Çeyrek muz

Ara
1 portakal
Beyaz çay

Akşam
1 yk arnavut ciğeri (actifry da yağsız) + bol soğan
1 çatal makarna
2 yk yoğurtlu semizotu
4 dilim salatalık + domates

Su: 2 lt yi tamamlarım uyuyana kadar
Spor: 25 dk Jessica interval cardio (beginner)
8 dk. Jessica 20 minute cardio (hızına yetişemeyeceğimi anladığında bıraktım )
60 AB rocket ile mekik

Bu habere nasıl sevindim anlatamam yaaaa. Ayıptır söylemesi benim ayaklar 38,5 giyerken oldu 40 numara. Hatta bazılarının kalıpları dar oluyor 41 ine falan bakıyorum. Çok fena çok
Neyse tecrübeyle sabitlendiğine göre fazla üzmeyeyim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…