Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende niye yokum haftalıkta
79,5 benim de hedefim, umarımmmm

İşte bu gayretle sen 29 beden pantolonu çok çabuk alirsinmasallah sana

Ooo tebrikler, darısı da başımıza

Benim 3ay once aldiklarim dusuyo belimden canim.. bence kucuk olani al sonra giyersin simdi elimdekilerle idare edersin.. bi ara indirim vardi mevsimlk bikac gömlek almistim o zaman l bedendim m almistim simdi hafiften bollasmaya basladi bile
insallah insallah..
36 beden olacagimiz zamanlarda gelir..

Arada git canım. birde ücretsiz ayıp valla sana. yağ kas oranını öğrenirdin hiç değilse

Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)
0zlem insülin direnci olan insanlara 1,5-2 saat aralıklarla ara öğünler veriyorlar. metabolizmayı canlı tutmak insülin salınımını azaltmak için.

Geçmiş olsun. ALLAH hayırlı uzun ömürler ve şifa versin inşALLAH :)

Maalesef o canım sarmalar dolmalar karbonhidrat grubu
ama karnıyarık kıymalı sebze grubu niye değil onu anlamadım

daha dur sen 29 beden de neyniş 27-26 falan alacağız o jeanleri

0zlem insülin direnci olan insanlara 1,5-2 saat aralıklarla ara öğünler veriyorlar. metabolizmayı canlı tutmak insülin salınımını azaltmak için.
Evet canim bir onceki hafta seninde iyi kilo verdigin hafta oyle beslendim hergun en asagi 5 ogun yedim 2-3 saatte bir ondan belkide 1 kilo verdim..
Gece ay bakildiginda aclik sekerim 140'tan 108'e dustugunu ogrendim. 3 aylik seker ortalamamda hba1c sinirin az altina inmis cok mutlu oldum Hemde ilacsiz..
Acaba insulin hormonumda dusmusmudur?

Kilo verince küçülürmü bilmem ama kilo alınca büyüyor. normalde 37 giyen ben 38 giyiyorum. evde 37 numara bir sürü ayakkabı var.

bence şekerin düşüyorsa hormon da normale döner. insülin direkt kandaki şeker ile alakalı biliyorsun. bece senin özel bir durumun var ve ona göre beslen. arada tarçınlı süt iç, naneli ayran iç, 1-2 ceviz yada badem. öyle oturup yemek yemeyeceksinki zaten. o hafta bende diyet listesine uymuştum. sonra bırakınca yine başa döndük. bunlar birşey biliyorda oraya oturuyorlar beslenme uzmanıyız diye. dediklerini yapmak lazım aslında

kızlar dün akşam eşim rahatsızdı biraz ondan dolayı kızla hep ben ilgilendim. gelip 2 satır menüyü yazamadım.
işte menüm;
kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1d tbe

ara 2gün kurusu kayısı

öğlen fırında kabak
yeşil salata yanına 4tn haşlanmış brüksel lahanası
3-4yk yoğurt pulbiber nane ve kekikli

ara yeşil elma
akşam
2yk kıymalı ıspanak
5yk barbunya pilaki
2dilim ekmek

2,5lt su
2fincan beyaz çay
1sade türk kahvesi

spor
15dk tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…