- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.921
bende niye yokum haftalıkta7 nisan haftalık hedefler
moni>>>104,5
Cikilatacanavari >> 83.7
lydznp>>> 86
toplight>>>69,9
inatettimolacak>>> 62,7
BuRCuCuKkK >>> 55.7
30 nisan hedefleri
ebrusonmez > 54.9
fancynancy > 77
Cikilatacanavari >79.9
0zlem > 69.9
moni>99,9
toplight > 67
nilsub >75
lydznp > 82,9
Birumut > 50 ,5
inatettimolacak > 59,9
BuRCuCuKkK >53,5
İşte bu gayretle sen 29 beden pantolonu çok çabuk alirsinmasallah sana
Ooo tebrikler, darısı da başımıza
insallah insallah..Benim 3ay once aldiklarim dusuyo belimden canim.. bence kucuk olani al sonra giyersin simdi elimdekilerle idare edersin.. bi ara indirim vardi mevsimlk bikac gömlek almistim o zaman l bedendim m almistim simdi hafiften bollasmaya basladi bile
Arada git canım. birde ücretsiz ayıp valla sana. yağ kas oranını öğrenirdin hiç değilseNe guzel erkenden kahvaltimi ettim.oglen vakti gorumcemler geldi kahvaltiya onlara hazirladim.Bende az yiyimm oglen yemegim olsun dedim.
Aksamda bisey yiyesim gelmedi.Birazda degisiklik olsun dedim.son zamanlar biraz fazla yedim sanki dengelensin dedim canim.
Sozde gittim diyetisyene sırf o tanita denilen tartida tartilmak icin ama bidahada gitmedim. Şu devlete ait bir yer acmislar orya gitmistim hem kan tahlili yapiyorlar hem diyetisten var ucretsiz. Cok uygulamadim listeyi ..
Ayda 1 gel demisti 3 ayı gecmistir gitmedim.
Elinesaglik ortim.Yedin mi sende?
1 yk kasigi ya var ya yok canim.
Bu arada cok guzel gormezden geliyorsun..
Canım aslında senin insulin problemin de var, diyetisyene gidip liste uygulasan hem kontrol altında olsan daha iyi olur bence ama tabi ki sen bilirsin :)
Geçmiş olsun. ALLAH hayırlı uzun ömürler ve şifa versin inşALLAH :)iyi geceler şekerler
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci
Maalesef o canım sarmalar dolmalar karbonhidrat grubuKız bu öğlen aynı şeyi bende dedimgayet güzel gidiyor maşallah
Bu arada ben Dilekten diyetisyenin numarasını aldım whatsuppdan da emin olmadığımızda sorabilirmişiz :) hatta ilk sorumu sordum cevap direk hayır olduhalbuki merak etmiştim kıymalı sebze yemeği kategorisine kıymalı biber dolması, sarma yada fırında yağsız karnıyarık ( ben yağsız tavada az yumuşatıp hiç yağ eklemeden fırına veriyorum diye de belirterek ) giriyormu diye Büyük kız tuturdu ben ancak kıymalı sebze karnıyarık yerim diye dedim şansına küssün ben halimden nasılsa fazlasıyla memnunum
daha dur sen 29 beden de neyniş 27-26 falan alacağız o jeanleriKızlarrr bugun Defacto'da gri bir kot denedim tayt gibi dar paca 30(40) beden tam oldu bel gobek kismi hic sıkmadı hatta cekince pay bile var.
Bide 29(38) beden denedim bacak kalca tam oturdu dugmesi kapanmadi 3-5 cm incelmem lazım. Kararsız kaldım almadan cıktım. En iyisi 69'u gorene kadar hic bisey almayim kendime.
Evet canim bir onceki hafta seninde iyi kilo verdigin hafta oyle beslendim hergun en asagi 5 ogun yedim 2-3 saatte bir ondan belkide 1 kilo verdim..0zlem insülin direnci olan insanlara 1,5-2 saat aralıklarla ara öğünler veriyorlar. metabolizmayı canlı tutmak insülin salınımını azaltmak için.
Kilo verince küçülürmü bilmem ama kilo alınca büyüyor. normalde 37 giyen ben 38 giyiyorum. evde 37 numara bir sürü ayakkabı var.Gerçekten süpersin. Çok iyi kilo vermişsin canım. Bu ayak nosu gerçek mi? Benimde kocaman oldu ayaklarım yaaaaDoğumdan şundan bundan büyür diyorlar ama ben eski ayakkabılarımı giymek istiyorum. Nolur doğru de, kilo verince küçülüyor de
Günaydın hatunlar..
Hayırlı sabahlar olsun
GünaydıınnnGünaydın herkese kazasız belasız...bol diyetli hayırlı bir gün olsun inşallah..
İnsallah canım..daha dur sen 29 beden de neyniş 27-26 falan alacağız o jeanleri
bence şekerin düşüyorsa hormon da normale döner. insülin direkt kandaki şeker ile alakalı biliyorsun. bece senin özel bir durumun var ve ona göre beslen. arada tarçınlı süt iç, naneli ayran iç, 1-2 ceviz yada badem. öyle oturup yemek yemeyeceksinki zaten. o hafta bende diyet listesine uymuştum. sonra bırakınca yine başa döndük. bunlar birşey biliyorda oraya oturuyorlar beslenme uzmanıyız diye. dediklerini yapmak lazım aslındaEvet canim bir onceki hafta seninde iyi kilo verdigin hafta oyle beslendim hergun en asagi 5 ogun yedim 2-3 saatte bir ondan belkide 1 kilo verdim..
Gece ay bakildiginda aclik sekerim 140'tan 108'e dustugunu ogrendim. 3 aylik seker ortalamamda hba1c sinirin az altina inmis cok mutlu oldumHemde ilacsiz..
Acaba insulin hormonumda dusmusmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?