- Emoji Skoru
- 1.326
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.941
iyi geceler şekerler
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece
dua edin kızlar bebişimiz ağrısız sorunsuz geçirsin bu süreci
Aynen canım sürekli uygulayınca insülin sorunun da kalmaz zatenBelki özele giderim canim ara ara aklim gidip geliyor. Aslinda hepsi bildigimiz seyler onemli olan surekli uygulayabilmemiz..
Geçmiş olsunn insallah sorunsuzca atlatır. Biz de dogunca hemen sunneti yaptıralım diyoruz, ilk zamanlar daha rahat olur dedi doktor da...iyi geceler şekerler
bugün hiç uğrayamadım sabah 7.30 da evden çıktım bizim bebişin sünneti vardı hastanedeydik
eve gelincede iş yemek vs derken bu saat oldu az sonrada bebişin yanına gidicem orada kalıcam bu gece
Oyle yapiyorum canım, kadına da el insaf diyorum artık napayimAy canım ya, Allah kolaylık versin, karnında burnunda. İnsaf yani, bazı kadınlar böyle ego manyağı oluyor maalesef. Sen bebişini düşün, ne hissedersen hissediyor canım.
canım nasıl geçti geceniz daha bebeğin ağrı eşiği olmadığı için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çok iyi yapmışsınız erkenden sünnet ettirmekleiyi geceler şekerler
evet cnm 2008 den beri devam eden bir yarışma bu ve ilk zamanlarına göre daha düzenli olduMerhaba :)
Grup kurallarını okuyordum da, 2008 den bu yana hala bu düzen devam ediyor mu ? Aranıza katılmak istiyorum..
Çok teşekkür ederim. Sizi de takip edeceğim fakat 14. takımdan davet aldım. Sanırım onlarla devam edeceğim.. Sizlere başarılar dilerim..canım nasıl geçti geceniz daha bebeğin ağrı eşiği olmadığı için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çok iyi yapmışsınız erkenden sünnet ettirmekle
evet cnm 2008 den beri devam eden bir yarışma bu ve ilk zamanlarına göre daha düzenli oldu
şu an için listemiz dolu ama eğer motive olmak istiyorsan bize katılabilirsin liste müsait olunca seni de listeye alırız
En güzeli küçükken sünnet olması. Peygamber Efendimizde oğullarını yada torunlarını çok hatırlamıyorum 7 günlükken sünnet etmiş. bir de 7 günlükken saçları kesilen çocuklar daha zeki olurmuş. bu hem bir sünnet hemde bilimsel olarak kanıtlanmış. Ben kızımda yapamadım. babası izin vermedi. oğlan olduğunda da bilmiyordum maalesef.Herkese gunaydinnn
Aynen canım sürekli uygulayınca insülin sorunun da kalmaz zaten
Geçmiş olsunn insallah sorunsuzca atlatır. Biz de dogunca hemen sunneti yaptıralım diyoruz, ilk zamanlar daha rahat olur dedi doktor da...
Oyle yapiyorum canım, kadına da el insaf diyorum artık napayim
Aaa onu bilmiyordum :) Saçını komple kesemem ama ucundan ufak bi makas alırım ancaEn güzeli küçükken sünnet olması. Peygamber Efendimizde oğullarını yada torunlarını çok hatırlamıyorum 7 günlükken sünnet etmiş. bir de 7 günlükken saçları kesilen çocuklar daha zeki olurmuş. bu hem bir sünnet hemde bilimsel olarak kanıtlanmış. Ben kızımda yapamadım. babası izin vermedi. oğlan olduğunda da bilmiyordum maalesef.
Birdaha üçleri hiç görme inşallah moni abla :))güncel kilom 105,5
30 nisan hedefimi yüksek tuttum çünkü diyetisyenin listeleri bu şekilde devam ederse ulaşabilirim diye düşündüminşallahh aminnn
birazda listedeki tek 3 haneli sayı olan benim size uygun olsun diye 2 haneli hedef seçtim
bakalım saçlımı olacak? Benim oğlan kız gibi saçla doğdu. kızın kafada 3 tel yoktuAaa onu bilmiyordum :) Saçını komple kesemem ama ucundan ufak bi makas alırım anca
Maalesef o canım sarmalar dolmalar karbonhidrat grubu
ama karnıyarık kıymalı sebze grubu niye değil onu anlamadım
Aman ağzınızdan yel alsın kaptan birşey yemeyelimcumaya az kaldı ama kimsenin sesi çıkmıyor bu hayra alamet bir durum değil ne zaman bu kadar sessizlik olsa kesin o hafta nota yiyoruz umarım öyle olmaz bu hafta
Zaten geçen hafta kötüydük bu hafta iyi oluruz umarım.cumaya az kaldı ama kimsenin sesi çıkmıyor bu hayra alamet bir durum değil ne zaman bu kadar sessizlik olsa kesin o hafta nota yiyoruz umarım öyle olmaz bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?