- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #238.961
Benim diyetisyenim kıymalı yemekleri sadece proteinden saymıyor. kızartmadan ve ekstra yağ koymadan yapıyorum bende.Selamün Aleyküm Kardeştakım
Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda
Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim
Valla bende anlamadımbugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu
Hoşgeldin, aleykum selam.Selamün Aleyküm Kardeştakım
Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda
Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim
Valla bende anlamadımbugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu
sahi ya nerede bu kızlar? kimseler yok. Ne kadar meşgul insanlar olduk. Yada hepsi bahar temizliğine başladı galibaKimsecikler yok ya
nilsub sen böyle boş bırakmazdın buraları
inatettimolacak geçmişi okuyamadım ama dönmüşsün. Bitti mi yoğunluk??
morordek canım izin haftan ne zamn?? Yoluna koydun mu işleri.
0zlem yoğun spora devam mı tatlım??
Birumut55 neler yaptın ablacağım indin mi 51'lere??
lydznp sen zaten aktifsin herzamn
fattofit85 ve matilda34 sizleri zaten kaptan etiketlemiş. Dönün artık.
fancynancy nasıl gidiyor, varmı bu hafta güzel bir yüzde
aytozuvegece hastayım demişsin toparlayabildin mi canım??
Cikilatacanavari geçtin mi kuzum Nilgün hatunu :))
Ayyy ne çokmuşuz aslında
Herkes günde 5 mesaj yazsa yine böyle düşük olmazdı katılım.
Unuttuğum yoktur umarım.. Varsa da gönül koymayın
GünaydınKimsecikler yok ya
Ayyy ne çokmuşuz aslında
Benim diyetisyenim kıymalı yemekleri sadece proteinden saymıyor. kızartmadan ve ekstra yağ koymadan yapıyorum bende.
Hoşgeldin, aleykum selam.
Sende en yakın zamnda kurtulursun inşallah yüzlerden. İyi haberlerini bekliyoruz. Aralarda tartılmıyor musun? Kaç gitti 3 günde
Jillian'a ara verdim.Simdilik bu kadar canim bol bol yürüyüş yapıyorum..Kimsecikler yok ya
Ayyy ne çokmuşuz aslında
Gecmis olsun ve hayirli olsun..selam kızlar
bebişimizegeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
yeni doğan sünnetinin çok faydası var en başta ruhsal olarak , kaptanımın da dediği gibi bebişler de henüz ağrı eşiği olmadığı için çok rahat ve hızlı geçiyor süreç
bebişimiz de çok iyi maşallah bugün pansumanı vardı gittik sargısını çözdüler haftaya da doktoru görecek kontrol amaçlı
çok şükür. maşallahselam kızlar
yeni doğan sünnetinin çok faydası var en başta ruhsal olarak , kaptanımın da dediği gibi bebişler de henüz ağrı eşiği olmadığı için çok rahat ve hızlı geçiyor süreç
bebişimiz de çok iyi maşallah bugün pansumanı vardı gittik sargısını çözdüler haftaya da doktoru görecek kontrol amaçlı
selam kızlar
aynen canım ya inşallah bu şekilde hevesli ve memnun olarak devam ederizKız bu öğlen aynı şeyi bende dedimgayet güzel gidiyor maşallah
Bu arada ben Dilekten diyetisyenin numarasını aldım whatsuppdan da emin olmadığımızda sorabilirmişiz :) hatta ilk sorumu sordum cevap direk hayır olduhalbuki merak etmiştim kıymalı sebze yemeği kategorisine kıymalı biber dolması, sarma yada fırında yağsız karnıyarık ( ben yağsız tavada az yumuşatıp hiç yağ eklemeden fırına veriyorum diye de belirterek ) giriyormu diye Büyük kız tuturdu ben ancak kıymalı sebze karnıyarık yerim diye dedim şansına küssün ben halimden nasılsa fazlasıyla memnunum
aynen canım ya inşallah bu şekilde hevesli ve memnun olarak devam ederiz
yağda kızarmadığı sürece karnıyarık yenir bence ben yapar yerdim yani
ben patlıcanları tost makinesinde pişirip dolduruyorum o yağ
kıymalı biber dolması olmaz canım içinde pirinç yada bulgur olduğundan
Ayy canım benim 51.9 gördüm inşallah bu hafta 51.5 le geleceğimKimsecikler yok ya
Ayyy ne çokmuşuz aslında
o hatunun bize dolma falan vereceğini hiççç düşünmüyorumValla direk hayır yazmışlarbugün kabaktan karnı yarık gibi yapayım diye sorayım dedim son anda vazgeçtim diyecekler len yemekle bozdu aklını yap tencere yemeği gitsin dedim kendi kendime
Haftaya gittiğimizde güzel bir sonuç alırsam şansımı denerimbelki bir sonraki listelerde çıkar sarma, dolma falan
yazın yaparız tost da sebze üzerinde yoğurt oh missHeee mesela sebzelerimizi tostta yapıp soğuk soğuk kızartma çakması olarakda yiyebiliriz :) hee ben kıymayı ne yapacağım onu çözemedim
bişey falan mı dokundu sizeSlm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?